2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar selammm dün yumurta toplandı (opu) ama 27 tane toplandı çok var dedi dr. biraz önce aradım hemen hemen hepsi döllendi ama transfer yok şimdilik dediler :KK43: yumurtaların yeri su toplamasın toparlanayım diye 2 ay kadar bekleteceklermiş c.tesi dondrucagız hepsini dedi :KK43: bu nasıl bişey anlamadım az olur üzülürsün çok olur üzülürsün neyse hayırlısı o olsun artık vardır bundada bi hayır inşallah. Ama karnım çok şiş 5 aylık hamileyim sanki okadar şişim ya neden ki
maşallah canim cok cok güzel bir sayi inşallah hepsi de kalitelidir
dikkat et ohss olabilirsin sisliğin cok olursa dr a git
beklemen daha iyi sakin kotu düşünme ertelenmesindede vardir bir hayir

maşallah canim cok cok güzel bir sayi inşallah hepsi de kalitelidir
dikkat et ohss olabilirsin sisliğin cok olursa dr a git
beklemen daha iyi sakin kotu düşünme ertelenmesindede vardir bir hayir

sağol canımda korktum valla çok şişimmm cumaya randevu verdii olursma nolcak bilmiyorum Allah korusun :KK43:

sağol canımda korktum valla çok şişimmm cumaya randevu verdii olursma nolcak bilmiyorum Allah korusun :KK43:
canim ohss kotu oluomus yasamadim ama duyduklarımdan nefes almakta güçlük acayip karinda sislik vs belirtileri oluomus cok cok dikkat et kendine tup bebeğin de riskli durumu budur canim
kendini iyi hissetmezsen direk dr una git

slm kızar...12 de opum vardı...10 adet yumurta topmaıslar..yarın durmları hakkında bılgı verıp 3ve 5 gun ıcınde transfermış...bıraz agrım oldu..kabızım.duphalac verdıler .....karnım agrıyo bıraz..sanırım normal...hepınınze duacıyım

slm kızar...12 de opum vardı...10 adet yumurta topmaıslar..yarın durmları hakkında bılgı verıp 3ve 5 gun ıcınde transfermış...bıraz agrım oldu..kabızım.duphalac verdıler .....karnım agrıyo bıraz..sanırım normal...hepınınze duacıyım
geçmiş olsun tatlim
güzel sayinda maşallah
hepsi de döllenir insallah:KK28::KK28::KK28:

ınsallah canım ya sen hamılesın demı ılk denemen mıydı sorun neydı sızde bıraz cok soru sordum ama benım ılk oldugu ıcın merak edıyom
ilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmez

Iyı
ilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmez[/QUOT
ilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmez
ıyı olur ınsallah canım Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsallah

Hanimlar bu ovitrelle catlatma ignesi koldanmi yapiliyordu gobektenmi. Ben doktora sormayi unuttum kutubun icindede yazmiyo

kızlar selammm dün yumurta toplandı (opu) ama 27 tane toplandı çok var dedi dr. biraz önce aradım hemen hemen hepsi döllendi ama transfer yok şimdilik dediler :KK43: yumurtaların yeri su toplamasın toparlanayım diye 2 ay kadar bekleteceklermiş c.tesi dondrucagız hepsini dedi :KK43: bu nasıl bişey anlamadım az olur üzülürsün çok olur üzülürsün neyse hayırlısı o olsun artık vardır bundada bi hayır inşallah. Ama karnım çok şiş 5 aylık hamileyim sanki okadar şişim ya neden ki
canim hayirli olsun oncelikle.Skinti yapma ben de siskinlik ohs olmamasina ragmen bekledim opudan sonra iki ay.Drm dondurulmusla sansin daha yuksek olacagini ve vucudun ilaclardan sonra normala donecegini soyledi.Gec olsun guc olmasin saglikla alalim kucaklarimiza.

Burdayim tatlim yatiyorum bugun geceden beri garip sancilarim var bi basliyo adet oldum saniyorum bi anda kesiliyo.sen nasilsin gulum
Oyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun canım bende yatıyorum canım ya kasıgımda agrı var daha gecmedı dunden berı normaldır acaba

X