2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar embrıyo transferı çok zor oluyormu??*
canım herkesin cok kolay geçmiş bana böbreklerim agırana kadar sıkışık ol dediler öldüm cok kötüydüm agladım yumurta toplama işlemi daha kolaydı bugun 10 gün pozitifi gördüminşallah devamıda gelir rabbim yardımcın olsun kolaylıgını veriyor bir şekilde ama sana tavsiyem tam koyarlarken hiç kıpırdama bana doktorum öyle dedi yaptıran arkadaşlarımda öyle demişti

canm cevabın ıçın tşk ederım.hpımızın yuzunu guldursun..

ahh çok tşk ederım..içimi rahatlattın....cnm..çok sevındim...

kizcelerim
cumaya dr randevum var
ayyyy heyecanlaniorum tedavi için start vericez Allah nasip ederse
kac aydir bekliorumm sonunda yaklasti randevumm
inşallah bir sorun cikmaz da baslarizz
Günaydın arkadaşlar benim de persembe gunu kese randevusu var bende heyecandan kafayı yiyem....

Hani su insulin olcen bi alet varya parmakta ki kandan sekere bakiyo onun gibi bi alet uretmeliler hamilelik hormonuna bakan heralde parmaklarim delik desik olurdu .yapmalilar kesinlikle

Hani su insulin olcen bi alet varya parmakta ki kandan sekere bakiyo onun gibi bi alet uretmeliler hamilelik hormonuna bakan heralde parmaklarim delik desik olurdu .yapmalilar kesinlikle
SUPER OLURDU CANIM BENIM
HIC DEILSE ONCEDEN OGRENIRDIK NE GUZEL BEBEISIMIZIN VARLIGINI

Bugun tranferde 7.gunum dunden beri belimin ortasina saplanan agri gecmedi.ayrica sag tarafimda bise arada sizliyo sanciyo bacagima kadar vuruyo agrisi kasilip kaliyo bacagim.
Bi sancilar namaza durunca kuran okurken bide esim gelince oluyo.az once esimin yanina gittim ve ayni sey oldu bi sizi bi sanci diyorum babasini gorunce seviniyo heralde
Arada bir bas donmesi ve iki gundur fazlasiyla carpan bi kalbim var .boyle yani benim durumum.safak 5

Son düzenleme:
canim ilaclarin etkisi de cok oluo ister istemez hormon alioruz vücuda
her transferimde bende sürekli belirti ariyordum bir yerim agrisa transferden die dusunuordum
4 kez transfer olunca her seferinde anladim ki psikolojikte oluo o agrilar normalde hic oemsemedigimiz agrilara bile kafa yoruoruz oyle bir donem ki transfer donemi resmen aha tuttu aha tutmadi su oldu bu oldu die beynimiz hep donup dolaşıp bunalara calisio
yani normal sen içini rahat tut kalbini ferah tut
listede hamiş yazicam sana inşallah.....

Rabbimin takdiri olur mu olmaz mi bilemem ama olursa neler yasamistim hatirlamak isterim diye yazdim.olmazsada cumartesiye kadar umudumu kaybetmiycem evet zaten sirada ben varim listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…