ınsallah senın haberınıde alırız ınsallah bende hastaneye gıdıp gelıyorum dun doktor cumartesı opun dedı sonra kan tahlılı sonucuna bakıp pazartesınolsun dedı beklıyoruz ısteMerhaba canim ben yatiyorum yine iyice alistim tembellige.
İki hamis haberi aldik bugun cooook sevindik.sen napiyosun seker
Valla canm bol h3yecanligeciyo hergun mutlu ve sabirsizliklâ geciyo sâncin var mi genelde kasilma olur sende
Beklemek en sihirli kelime.. İnsaalah hersey yolunda gider tatlimınsallah senın haberınıde alırız ınsallah bende hastaneye gıdıp gelıyorum dun doktor cumartesı opun dedı sonra kan tahlılı sonucuna bakıp pazartesınolsun dedı beklıyoruz ıste
Sagol tatlimHadi senin icinde hayirlisi patikli insallah yolunda gider herseyin insallah bende carsamba hayirli haberli alirim
Hayirli olsun tatlimMerhaba arkadaşlar
Bugün transferim gerçekleşti benide listeye alırmısınız.4.denemme yaş:28 ,bahçeci fulya merkezim test günüm 4 nisan :)
hemen ekliorum tatlimMerhaba arkadaşlar
Bugün transferim gerçekleşti benide listeye alırmısınız.4.denemme yaş:28 ,bahçeci fulya merkezim test günüm 4 nisan :)
tebrikler canim inşallah değerin kat kat katlanirselam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
canim test sonucunu merak edioruz bildir lütfen21 Mart test tarihim cnm
tatlim senin test sonucunu da merak edioruz ................Opu dan önce liste verdiler ya onlara dikkat ettim bol meyve sebze tüketim hazır hiçbir gıda yemedim asitli içecekler içmedim asla yormadim kendimi birde kimyasal temizlik malzrmelerinden uzak durdum bu kadar
Iki tane transfer edilmişti ama ikiz olup olmadığı kese randevusunda belli olacak. Bi on Onbeş gün daha beklemem gerekiyor. Kullanılan ilaçlar da yükseltebiliyormuşinşallah canım senin ikiz gebelikmi acaba. değerin yüksek maşallah.