2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende hic bel agrisi olmadi sadece karnimda sislik aradada kasikta sanci oldu

Merhaba canim ben yatiyorum yine iyice alistim tembellige.
İki hamis haberi aldik bugun cooook sevindik.sen napiyosun seker
ınsallah senın haberınıde alırız ınsallah bende hastaneye gıdıp gelıyorum dun doktor cumartesı opun dedı sonra kan tahlılı sonucuna bakıp pazartesınolsun dedı beklıyoruz ıste

Hadi senin icinde hayirlisi patikli insallah yolunda gider herseyin insallah bende carsamba hayirli haberli alirim

selam kızlar...pozıtıf olanlara çok sevındım...benım yarın 9.gun ve p.teı yada salı yumurrta toplanacak...herkes ve kendım ıcın dua edıyourum....

Canm dualarimiz kabul olur insallah allah hepimizin gonlune gore versin transferden sonra 6.gunum bnm bugun ilk defa fazla sancim oldu sık sık tuvalete cikiyorum yaklasik gunluk iki litre su ictigim icinmi acaba bu

Valla canm bol h3yecanligeciyo hergun mutlu ve sabirsizliklâ geciyo sâncin var mi genelde kasilma olur sende

Canım bende kasılma sancı yok. Sadece devamlı yatmaktan belim agrıyor. Acaba ne olması gerekiyor. Gerçi herkeste faklı belirtiler oluyor sanırım. Benim bu ikinci deneme.ilkinde pembe kanamalarım oldu test gunune kadar ve negatif cıktı şimdiki çok sessiz sakin bakalım sonu ne olcak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel bebiş haberleri veririz ve alırız inşallah

Bnm hic kanama yada lekelenmem olmadi cok sukur bnm ilk denemem haliylede endiseliyim cunku embriyomu dondurmadilar kalitesiz diye buda bni etkiledi bn ilk 3gun yattim simdi cok yatmiyorum gerci azcik yurusem sanci oluyo amlamadim inaallah bebislerin belirtisidir bunlar

ınsallah senın haberınıde alırız ınsallah bende hastaneye gıdıp gelıyorum dun doktor cumartesı opun dedı sonra kan tahlılı sonucuna bakıp pazartesınolsun dedı beklıyoruz ıste
Beklemek en sihirli kelime.. İnsaalah hersey yolunda gider tatlim

Bi yerde okudum tutunma 3-4 gunlerde oluyomus. Boyle bise duydunuz mu kizlar

Merhaba arkadaşlar
Bugün transferim gerçekleşti benide listeye alırmısınız.4.denemme yaş:28 ,bahçeci fulya merkezim test günüm 4 nisan :)

Merhaba arkadaşlar
Bugün transferim gerçekleşti benide listeye alırmısınız.4.denemme yaş:28 ,bahçeci fulya merkezim test günüm 4 nisan :)
hemen ekliorum tatlim
inşallah müjdeli haberlerini aliriz

tebrikler canim inşallah değerin kat kat katlanir
maşallah bugun ne güzel hamiş haberleri aldik Rabbim tamamina erdirsin kizlar
l

Opu dan önce liste verdiler ya onlara dikkat ettim bol meyve sebze tüketim hazır hiçbir gıda yemedim asitli içecekler içmedim asla yormadim kendimi birde kimyasal temizlik malzrmelerinden uzak durdum bu kadar
tatlim senin test sonucunu da merak edioruz ................

inşallah canım senin ikiz gebelikmi acaba. değerin yüksek maşallah.
Iki tane transfer edilmişti ama ikiz olup olmadığı kese randevusunda belli olacak. Bi on Onbeş gün daha beklemem gerekiyor. Kullanılan ilaçlar da yükseltebiliyormuş

Bnde duydum tutunma transferin 4 ve 5. Gununde kabugundan siyrilip rahme titunuyormus embriyo nette izledim embriyo transfer sonrasi yazinca cikiyo o yuzden bn o gunlerde yattim doktorum bana bol bol su icmemi soyledi bide devamli yatmamali aklinizda bulunsun kizlar

Gunaydin annelerim
Bugun cok erkenciyim.namazdan sonra uyuyamadim.bi bakayim kimler neler yazmis diye.insaallah bugunde hayirli guzel haberler alicaz.
Kizlar sag tarafimda bise hissediyorum arada batiyo gibi.normalde adet olacagim zaman hep solum agrir benim ve hic bi adet belirtimde yok.
Transferde sag tarafa koyuldu embriyolar.
Hem umutluyum hem degilim. Ooofff 28 mart oofffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…