2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar cok tuhaf ama iki saattir sanki belim kiriliyo ayaga kalktikcada sanci oluyo normalmi hamile olanlar varsa yazabilirmi

Saol canm doktorum oyle olabilecegini soyledi insallah bebislerime bise olmaz

Ben de geldim bu ay başlıcaz tedaviye. Diyarbakır da veni vidi hastanesinde. Yaş 27.ilk denememiz.ssorun hem esimde hem bende.bde.benim her iki tüpüm de kapalı. Destek istiyorum sizlerden. Benimle aynı yerde tedavi olacak kimse yok mu..Bu arada Rabbim hepimizin kucağıni doldursun inş canlar. .

Kizlar saolun destekleriniz icin opum iyi gecti hafif agrilarim var sadece 10 tsne yumurta toplanmis ve 8 i dollenmis isallh hayrli olur sizce iyimi 8 tane bide bu progestan fitili yatmadan oncemi kullansam nasil yapsam baya bi ittircekmiyim

Kizlar saolun destekleriniz icin opum iyi gecti hafif agrilarim var sadece 10 tsne yumurta toplanmis ve 8 i dollenmis isallh hayrli olur sizce iyimi 8 tane bide bu progestan fitili yatmadan oncemi kullansam nasil yapsam baya bi ittircekmiyim

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bence 8 tane olması cok güzel. Ben hiç o sayıları gorememiştim. İlk tup bebek tedavisinda bende fitil kullanmıştım ve itebildiğin kadar ileriye itmem soylenmişti

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bence 8 tane olması cok güzel. Ben hiç o sayıları gorememiştim. İlk tup bebek tedavisinda bende fitil kullanmıştım ve itebildiğin kadar ileriye itmem soylenmişti

Saol canim o fitili hangi saatte yaptin yatarken mi yapsam acaba bide seni n durum ne tedaviye devam mi

Gecmis olsun canim gozunaydin.ne guzel 8 tane embriyo cok iyi insaallah ayni sayida kalirlar.
O fitili bende kullaniyorum sabahlari yatakta yapiyorum biraz yatip kalkiyorum yoksa geri geliyo.yapmasi kolay korkma itebildigin kadar it kolay gelsin canim.
Ayaklarini usutme ve kabiz olma

Cok gecmıs olsun canım sıra bende pazartesı nasıl oldu bıraz anlatır mısın bana

Hoşgeldin canım. Güzel bir tedavi Sürecin olur inşallah. Ben de diyarbakır dayım ama bahçeci de oldum tedavimi. Veni vidi hakkında bir şey bilmiyorum. Ama merkezlerin tedavileri hemen hemen birbirine benziyor zaten. Önemli olan doktorunun yanında rahat hissetmen ve ekibine güvenmen. Şimdiden hayırlı olsun.

Gözün aydın canım. Sekiz tane döllenmiş maşallah çok iyi. Umarım Hücre bölünmeleri de kaliteli olur da güzel güzel bebişlere dönüşürler.

Tabiki canim anlatirim tesekkur ederim bu arada aldilar beni iceriye yatirdilar catala basimda anestezi uzmani hemsireler falan serum taktilar sonra hadi uyu guzel guzel.dediler agzima bi tat gldi ve ben uyudum uyandigimda islem bitmisti.hic korkma bn korkarak girdim cok rahatmis agrim cok az smdi biraz vsr ama cok diil isallah hayrlisi olsun arkadasim seninde

Tabiki canim anlatirim tesekkur ederim bu arada aldilar beni iceriye yatirdilar catala basimda anestezi uzmani hemsireler falan serum taktilar sonra hadi uyu guzel guzel.dediler agzima bi tat gldi ve ben uyudum uyandigimda islem bitmisti.hic korkma bn korkarak girdim cok rahatmis agrim cok az smdi biraz vsr ama cok diil isallah hayrlisi olsun arkadasim seninde

Cok tesekkur ederim cnm isallh ayni sayida kalir fitil kabiz mi yapio peki ne ise yario bu fitil

Insallah canım ya pekı bırsey dıyecem amelıyat onluguyle mı gırıyon uoksa kıyafetlerle mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…