2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gundydin canim o batmalar normal bnm hem sagda hem solda oluyo arada insallah bebeklerimiz biz burdaayiz diyolardir umutlu ol salin tutmayacak deme bnm piskologum devamli hayal kur cunku ureme hormonu beyinde mutluluk hormonuyla syni yerde dedi hayal kurdukca ureme hormonu salgilanirmis bebek daha kolay tutunurmus

Günaydın arkadaşlar bugün transfer sonrası 2.gun benimde hiç bir belirti yok Allah sonunu Hayır getirsin çok korkuyorum, beni de listeye eklermisiniz.
Şişli memorial 5.gun ikinci kalite 2 embriyo transferi yapıldı.
Benim 3.deneme 4.transfer bir tanesi donmus embriyo larim tuttu sonra düştü.
Allahım bir daha yasatmasin, herkese sabır, metanet diliyorum.

Canm gercekten bunu bilmiyorum ama bnm 3.gun embriyo transferim oldu

Yerim ben o horminlari yaa resmen hayatimizi ele gecirmisler
Yaaa beklemek cok zor.

Bnm icin gunler cabuk gecti aslinda bnm son 3 gunum var hayirlisiyla hamile oldugumu duyarim insallah rabbm tum isteyenlere evlat nasip etsin insallahh icinde bizede insallah

mrb arkadaslar ne yapıyornuz nasılsınız bırsey soracam benım goguslerım hassalastı ılaclar yapmıs olabılır mı acaba

canıım hala adet olmadım umut işte ya hamileysem diye kuşku düştü içime göğüslerim aşırı büyüdü sığmıyor napsam ki
Sn test yaptinmi
OTE="sedef21, post: 40071654, member: 658073"]canıım hala adet olmadım umut işte ya hamileysem diye kuşku düştü içime göğüslerim aşırı büyüdü sığmıyor napsam ki [/QUOTE]
Swn

ilaçlardandır canım o bide sürekli o var ya kafamızda uçlunun dediği gibi hormonlar
kızlar çok güldüm sayfanın tam altındaki reklamda göğüslerinizi dert etmeyin yazıyo

Son düzenleme:
İlaclardan oluyor canim bende oyleydim suandada hepsi gecti bnm hic bise kalmadi sadece arada sanci oluyo baska bise yok hatta tutmadimi diye korkmaya basladim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…