Rabbim yardımcın olsun canım hiç korkma sıkıntılı bi işlem değil, benim ağrım olmadı denecek kadar azdı, kanamam hiç olmadı. Dua et bol bolBeni birazdan opu icin alicaklar dua edin kizlar bnm icin iyi gecer ins
Bnde duydum tutunma transferin 4 ve 5. Gununde kabugundan siyrilip rahme titunuyormus embriyo nette izledim embriyo transfer sonrasi yazinca cikiyo o yuzden bn o gunlerde yattim doktorum bana bol bol su icmemi soyledi bide devamli yatmamali aklinizda bulunsun kizlar[/QQUOTE
Bütün embriyo lar için mi geçerli acaba 3.gun embriyosu ve 5.gün embriyosu aynı mı .
İnsallah opun iyi gecerBeni birazdan opu icin alicaklar dua edin kizlar bnm icin iyi gecer ins
Canim rabbim guzel haberler duyursun insallah cok kaliteli yumoslarin olmusturBeni birazdan opu icin alicaklar dua edin kizlar bnm icin iyi gecer ins
Gundydin canim o batmalar normal bnm hem sagda hem solda oluyo arada insallah bebeklerimiz biz burdaayiz diyolardir umutlu ol salin tutmayacak deme bnm piskologum devamli hayal kur cunku ureme hormonu beyinde mutluluk hormonuyla syni yerde dedi hayal kurdukca ureme hormonu salgilanirmis bebek daha kolay tutunurmus
Yerim ben o horminlari yaa resmen hayatimizi ele gecirmislerGundydin canim o batmalar normal bnm hem sagda hem solda oluyo arada insallah bebeklerimiz biz burdaayiz diyolardir umutlu ol salin tutmayacak deme bnm piskologum devamli hayal kur cunku ureme hormonu beyinde mutluluk hormonuyla syni yerde dedi hayal kurdukca ureme hormonu salgilanirmis bebek daha kolay tutunurmus
canım endişelenme ben de bugün 8.lucrini vurdum daha bugün geldi adetim senin de eli kulağındadır
Suaanda transfer yapildimu sana bana yapilmadan onceki ignelerden aynisi olmustumrb arkadaslar ne yapıyornuz nasılsınız bırsey soracam benım goguslerım hassalastı ılaclar yapmıs olabılır mı acaba
Sn test yaptinmicanıım hala adet olmadım umut işte ya hamileysem diye kuşku düştü içime göğüslerim aşırı büyüdü sığmıyornapsam ki