2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

selam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
Cok sukur canim :) hayirli olsun yarinda pozitif cikicak insallah cok sevindim coook

Nasil guzel bigun bugun iki pozitif haberi aldik sukurler olsun.rabbim sayimizi artirsin:KK66:

selam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
Hayırlı olsun canım benim yarın da yüksek olur inşallah

kızlar benim uzun protokol adetimin 21. günü lucrin başladım bugün de 7. iğneiyi vurundum adetim gecikti bu ay normalde çarşamba olmam gerekti ..kullanan varsa kaçıncı iğneden sonra adet olurum acaba çokk endişeliyim çok :KK12:

Masallah tebrik ederim bugun pozitif sonucu alan arkadaslar!Allah bize de nasip eder insallah..Persembe gunu benim test gunum de 9.gun.

kızlar benim uzun protokol adetimin 21. günü lucrin başladım bugün de 7. iğneiyi vurundum adetim gecikti bu ay normalde çarşamba olmam gerekti ..kullanan varsa kaçıncı iğneden sonra adet olurum acaba çokk endişeliyim çok :KK12:
canim bunyeye gore degisiyor benim lucrinle bir hafta gecikmisti adetim

canım endişelenme ben de bugün 8.lucrini vurdum daha bugün geldi adetim senin de eli kulağındadır

Canm ben bir igne kullanmistim sadece oda transferim ertelendigi zamandi (yumurtladigim icin transferim ertelenmisti ve baskilayici olarak bu igneyi bir defa kullanmistim.) Benim drmdan duydugum iki hafta bile geciken hastalari olmustu.Dusundukce de olmuyor galiba.Stress yapmamaya calis gecikme normalmis yani.

Merhaba canim ben yatiyorum yine iyice alistim tembellige.
İki hamis haberi aldik bugun cooook sevindik.sen napiyosun seker :KK66:

Tebrikler tatlım ne güzel bi hbr senin adına cok sevindim

Transfer yapilip bekleyenler varmi bnm transferimin bugun 6. Gunu

Valla canm bol h3yecanligeciyo hergun mutlu ve sabirsizliklâ geciyo sâncin var mi genelde kasilma olur sende

benim de sali gunu yapildi kizlar, o gunden beri hafif kasik ve bel agrim var.Siz de nasil var mi

X