2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ayy o derece olduguni bilmiyodum .korktum yaa rabbim yasatmasin kimseye.sanada cok gecmis olsun canim
Benim yumoslar gec cevap verdi 14 gun yaptim gonal f .kisiye gore degisiyo dozunuda kan tahliline gore ayarliyolar zaten.kontrole gore soyler dr un zaten yumoslari olcuyolar ya.kendine cici bak meyve sebze tuket ve kendini simart.cunku zor bi surec

Beta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
hayırlı olsun canım. benim de test günüm yarın fakat ben bugün kan verdim. 3.30-4 arası sonucumu alacağım senin adına çok sevindim. umarım bende böyle güzel sonuç alırım. allah kucağınada kazasız belasız almayı nasip etsin.

hadi bakalım inşallah senin de güzel haberlerini alırız.

İNŞALLAH canım :) evet benimde galiba uzun sürecek benimde yumurtalar tembel .İNŞALLAH RABBim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin :) 1 haftadır bronşitten evde yatıyorum :)) yarın doktordan çıkınca gezmeye gideyim barı :) :) :) evet zor ama biz güclüyüz hepsi geçecek güzel olacak herşey İNŞALLAH

Patikli canım bolbol meyve ye sende :) tahlil yaptırınca bizede yaz mutlaka canım :)

Hayirli olsun canim
Benimde 4 gun oldu iki gun yattim yine cok yorulmadan evde kendi isimi yapiyorum.
Kasik agrilarim oluyo arada.bide herseye agliyorum.
Baskada bi gelisme yok bende benimde 28 mart test gunum.
Sen nerdensin yas kac niye tup bebek ?

Saol cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende hiç bi belirti yok olumlu olumsuz. Bu iyimi kotumu anlamadım. İnş iyidir. Bugun tranferden sonraki ikinci günüm. 35 yaşındayım istanbul beylikduzundeyim. Yumurta rezervlerinde azalma ve spermlerin hızında yavaslık var diye soylenmişti ilk doktorum ama mustafa bey ciddi bir sorunumuzun olmadığını soyledi. İkinci denememiz. Mustafa beyde ilk deneme. Sonucuda iyi olur inşallah. Sen kaç yaşındasın cnm? Ben evde hiç bi iş yapmıyorum tek yaptığım yatmak Korkumdan daha duş bile yapmadım

Saol cnm benim inş hepimiz hayırlı haberler alırız

Zaman gecmiyo
İlk diyemi bu kadar umutlaniyorum .kendimi dinliyorum surekli aha sanci aha agri bise olsun bi belirti olsun diye bekliyorum
Ve bugun surekli basim donuyo.

Cnm hayırlısı olsun. Nasıl belirtilerin var. İlk olduğu için kendini dinliyorda olabilirsin. İyi düşün iyi olsun. Devamlı yatıyosan belki o etkiliyordur. Bende de aynı şey var cunku. Kalkınca baş donmesi ve acayıp yorgunluk var

Yazmazmiyim tatlim evde tekim zaten gozum burda aklim sizde.guzel haberler duydukca kendimin kadar seviniyorum.olmayinca uzuluyorum cunku ayni seyleri yasiyoruz.hayatimda yemedegim kadar meyve yiyorum inan ki

Kızlar ozellikle yediğiniz bi meyve var mı? Ben hergun muz yiyorum

Amin canim sagol
Bende pko var sol tup kapali.yasim 36 ilk denemem.ankaradayim bende.ilk 3 gun yattim zaten gripte olmustum.genelde dinleniyorum.her isimi yapmistim yemegimi falan.bugun
4. Gunum kasiklarim
agriyo.bugun.daha yeni banyo yaptim ilik ve kisa sureli.

Bende pazar yapıcam cunku pazartesi iş başı yapıcam. Sende güzel güzel dinlem cnm. Gribin geçti mi peki? Test günün ne zaman cnm?

Bende pazar yapıcam cunku pazartesi iş başı yapıcam. Sende güzel güzel dinlem cnm. Gribin geçti mi peki? Test günün ne zaman cnm?
İsbasi mi.izin alsaydin keske canim.valla paso yatiyorum ev aldi basini gidiyo mutfagin kapisini cektim
Gribim gecti sukur iyim.benim test gunum 28 mart canim.

İsbasi mi.izin alsaydin keske canim.valla paso yatiyorum ev aldi basini gidiyo mutfagin kapisini cektim
Gribim gecti sukur iyim.benim test gunum 28 mart canim.

Bi deniyeyim zorlanırsam rapor alıcam yine. Valla benim evde aynı durumda canım cok rahatsız ediyor ama kendimi zorlamakta istemiyorum. Test gununden sonra bi çaresini bulurum peşpeşe sonuçlarımızı alıcaz demek ki. İnş güzel haberlerimiz olur

Son düzenleme:
Anladim canim imkanin varsa al rapor sonradan icine dert olmasin.isleri saldim valla hicte yapasim yok
Su test sonucunu bi alayimda hayirlisiyla bi yapan bulunur :)
Booosver takilma ise guce.
Kasiklarim agriyo bugun hayir mi ser mi bilemedim.

Anladim canim imkanin varsa al rapor sonradan icine dert olmasin.isleri saldim valla hicte yapasim yok
Su test sonucunu bi alayimda hayirlisiyla bi yapan bulunur :)
Booosver takilma ise guce.
Kasiklarim agriyo bugun hayir mi ser mi bilemedim.

İnşallah hayırdır cnm. Benimde ara ara sancı giriyor ama cok hafif. Ben eşime yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…