- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Evet benimde tuplerim tikali cikti hasta olmayi bekliyorum olunca hemen basliycazE
evet orada tedavı goruyorum yenı badladık ama doktorumuz ıyı sen de mı malatyada tedavı goruyon
Ayni Sey bendede var.. dün catLatma ignemi vurdum.. zaten iLacLari kuLLanmaya baSLadigimdan beri karnim SiS.. dOktOr nOrmaL OLdugunu SÖyLedi.. bugün biraz daha SiStim..
Amin inS.. bugün tOpLama iSLeminden SOnra biraz rahatLadim umarim bÖyLe kaLir..300 luk fostimon vuruluorum bide 2 gundur catlatmama ignesi eklendi karnim sis bnmde Allahim cabalarimizi verdiigimiz emekleri bosa cikarmasin hepimizin
Korkmayın kızlar geçiyor :)karın sisligi çok normal toplamadan sonra ufak ufak rahatlayacaksiniz zaten :)ve hiç birşey kalmıyor sonrasindaAmin inS.. bugün tOpLama iSLeminden SOnra biraz rahatLadim umarim bÖyLe kaLir..
Maalesef canım, hiç pozitifi göremedim, doktorumda anlam veremiyor, kontrollerde yumurtalarım var görülüyor, ama işlemde boş çıkıyor, erkenden çatlıyor.. Bu ay negatif aldım yine, biraz daha dinlenip tekrar deneyeceğiz bakalım..Ah cnm tşk ederim..peki pozıtıf olmadımı 3 denemede ???
Amin inS.. bugün tOpLama iSLeminden SOnra biraz rahatLadim umarim bÖyLe kaLir..
Hım ıyı canım doktorun hangısıEvet benimde tuplerim tikali cikti hasta olmayi bekliyorum olunca hemen basliycaz
ugras bey olacak ama burada anket acmıstım oda fethıye ersan cok ıyı demıslerdıHım ıyı canım doktorun hangısı
bize iğne tedavisinin 5. günden itibaren ilişki yok dediler...Hepinize hayirli aksamlar arkadaslarim bnde adetimin 3.gunu basladim ignelere 5 gundur kullaniorum sizlere sorum bu durumdayken iliski yasakmi bide karnim sisti bu igneler sisirio olabilirmi kilo yaparmi
Geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim :) inşallah toplanan yumuslarinin hepsi bebise dönüşür. Bu arada kac yumurta topladilar.Amin inS.. bugün tOpLama iSLeminden SOnra biraz rahatLadim umarim bÖyLe kaLir..
Bende onun ıyı olmadıgını duymustum ama ugras bey de cok ıyı bır doktorugras bey olacak ama burada anket acmıstım oda fethıye ersan cok ıyı demıslerdı
hadi maşallah darisi hamiş haberine inşallahKizlaaar transferimi oldum bebislerimi aldim geldim :) yatiyorum simdi
İki embriyo transfer edildi 28 mart test tarihim dua bekliyorum:)
Bide grip oldum dondum ameliyathanede ...
SagOL... 12 tane tOpLanmiS.. inS bi akSiLik OLmazSa perSembe günü iki taneSini geri vercekLer..Geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim :) inşallah toplanan yumuslarinin hepsi bebise dönüşür. Bu arada kac yumurta topladilar.
hayırlı olsun canım Rabbım ıyı haberler duymayı nasıp etsım ınsallahKizlaaar transferimi oldum bebislerimi aldim geldim :) yatiyorum simdi
Hadi bakalım hayırlısı insallah. :)SagOL... 12 tane tOpLanmiS.. inS bi akSiLik OLmazSa perSembe günü iki taneSini geri vercekLer..
InS cnm Seninde mi tüp bebek..?! HayirLi OLSun dariSi baSimiza artik..Hadi bakalım hayırlısı insallah. :)
çok sevındim cnm...darısı hepımıze insallah bebşlerın gelırKizlaaar transferimi oldum bebislerimi aldim geldim :) yatiyorum simdi