hayırlısı olur ınsallah cnm...benım yarın 4. ıgnem olacak carsamba muayne var...hangı hastane acaba??yada dr...dozun nedır?bıra bılgı verırmısınbende bugün ilk iğnemi yaptım başladık bakalım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh
saol cnm kayseri acıbadem gonal f 125 üniteyle başladmhayırlısı olur ınsallah cnm...benım yarın 4. ıgnem olacak carsamba muayne var...hangı hastane acaba??yada dr...dozun nedır?bıra bılgı verırmısın
bende memorıal ankara hadı hayırlısı cnm...saol cnm kayseri acıbadem gonal f 125 üniteyle başladm
Hepinize tek tek tesekkurler kizlar :)
Rabbim hayirlisiyla hamile haberinide vermeyi nasip etsin hepimize.
Birbirimize dua edelim
Amin canim sagolHayirli olsun canim isallah o haberi verirsin bizlere herkese 2 embriyo transver edilio yas kac cnm senn bide sorun neydi
Buzdolabinin yumurtalik rafinda duracak canim ignelerKizlar siZe acil bir sorum var bugun igne verdiler de nerde muhafaza etmemiz gerekiyor
Iyıdırler ınsallah kalkma bosver yat gıtsın kallıp ne yapacan kendıne ıyı bak kı bebıslerde ıyı olsunGunaydin
Valla ben yatiyorum :) zaten halim yok kalkmaya da grip perisan etti beni
Bebislerde iyi heralde
Allah hayirlisini nasip etsin canim :)Merhaba ben de birazdan transfere gidecegim cok heyecanliyim.Ilk deneme dondurulmusla olucak yas 29 antalya ivf.Dualarinizi bekliyorum..
Hayırlı olsun canımBugün opu günü kararlaştırıldı, cuma günü yapılacak ancak test yaptılar bi değer progesterondu sanırım 1 in üzerinde çıktı, Dr da embriyoları dondurup transferi diğer ay yapacağını söyledi. Ilk denemem olduğu için hiçbirşey anlamadım var mı bilgisi olan?
Ya ne bileyim kendimi çok hazırlamıştım hemen bu ay transfere ondan bi bozuldum biraz :) değer 1,8 çıktı, 1 in üzerini riske atmamak için yapmıyorlarmış. Hayırlısı olsun ne diyelimHayırlı olsun canım
Progesteron Değeri yüksek olursa transfer yapılmıyor. Transfer öncesindeki yüksek progesteron embriyoların tutunmasını engelliyor. Transferden sonra ise düşüğü engellemek için Protestan takviyesi Yapılıyor. "Bu ne perhiz bu ne Turşu" yani
Ama içinrahat olsun dondurulmuş embriyo transferinde başarı şansı daha yüksek. Bana da iki tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Cuma günü benim de test günüm. Heyecanla bekliyorum
Saol canım hepimizin :)Hic bilgim yok canim yaa
Hakkindan hayirlisi olsun :)