2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hepinize tek tek tesekkurler kizlar :)
Rabbim hayirlisiyla hamile haberinide vermeyi nasip etsin hepimize.
Birbirimize dua edelim

Hepinize tek tek tesekkurler kizlar :)
Rabbim hayirlisiyla hamile haberinide vermeyi nasip etsin hepimize.
Birbirimize dua edelim

Hayirli olsun canim isallah o haberi verirsin bizlere herkese 2 embriyo transver edilio yas kac cnm senn bide sorun neydi

Kizlar siZe acil bir sorum var bugun igne verdiler de nerde muhafaza etmemiz gerekiyor

Kizlar opu ve transfere giderken yaniniza hirka yelek ve pamuklu corap alin cikinca cok usuyo insan :)

Gunaydin
Valla ben yatiyorum :) zaten halim yok kalkmaya da grip perisan etti beni
Bebislerde iyi heralde :KK66:

Merhaba ben de birazdan transfere gidecegim cok heyecanliyim.Ilk deneme dondurulmusla olucak yas 29 antalya ivf.Dualarinizi bekliyorum..:KK68:

Bugün opu günü kararlaştırıldı, cuma günü yapılacak ancak test yaptılar bi değer progesterondu sanırım 1 in üzerinde çıktı, Dr da embriyoları dondurup transferi diğer ay yapacağını söyledi. Ilk denemem olduğu için hiçbirşey anlamadım var mı bilgisi olan?

Bugün opu günü kararlaştırıldı, cuma günü yapılacak ancak test yaptılar bi değer progesterondu sanırım 1 in üzerinde çıktı, Dr da embriyoları dondurup transferi diğer ay yapacağını söyledi. Ilk denemem olduğu için hiçbirşey anlamadım var mı bilgisi olan?
Hayırlı olsun canım
Progesteron Değeri yüksek olursa transfer yapılmıyor. Transfer öncesindeki yüksek progesteron embriyoların tutunmasını engelliyor. Transferden sonra ise düşüğü engellemek için Protestan takviyesi Yapılıyor. "Bu ne perhiz bu ne Turşu" yani
Ama içinrahat olsun dondurulmuş embriyo transferinde başarı şansı daha yüksek. Bana da iki tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Cuma günü benim de test günüm. Heyecanla bekliyorum

Hayırlı olsun canım
Progesteron Değeri yüksek olursa transfer yapılmıyor. Transfer öncesindeki yüksek progesteron embriyoların tutunmasını engelliyor. Transferden sonra ise düşüğü engellemek için Protestan takviyesi Yapılıyor. "Bu ne perhiz bu ne Turşu" yani
Ama içinrahat olsun dondurulmuş embriyo transferinde başarı şansı daha yüksek. Bana da iki tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Cuma günü benim de test günüm. Heyecanla bekliyorum
Ya ne bileyim kendimi çok hazırlamıştım hemen bu ay transfere ondan bi bozuldum biraz :) değer 1,8 çıktı, 1 in üzerini riske atmamak için yapmıyorlarmış. Hayırlısı olsun ne diyelim:KK66: senin de mutlu haberlerini alırız inşallah :))

X