2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar transferimin 3. günü agrım var kasıklarımda belimde sanki adet belirtileri gibi aşılamalarımda yaşadım ve adet oldum cok korkuyorum yaşadıklarım gözümün önünden gitmiyor zor bir süreç düşündükçe nefesim daralıyor sanki etrafımda herşey duruyor hareketlerim kısıtlı sanki bişey olcak gıbı yoruluyorum aslında böyle davranınca insan korkarmı yürümekten kalkmaktan dönmekten artık o hale geldim

hepimiz yasadik o durumlari canim
korkma Allah tan hayirlisi dile
nasipte varsa bebein gelecektir unutma sakin
ama yoksa ne yaparsan yap olmuo iste
hamilelik belirtiler adet belirtileri ile ayni canim bisi dememiz doğru olmaz
test gunun ne zaman di?

24 mart cok var geçmiyor zaman evde nasıl davranacagımı şaşırdım cok yatmadm ben oturuyorum leptop kucagımda güya kafaya takmıyorum:) daha beterini yapıyorum galiba

Benlik değil o zaman bir çok prosedür ben uygun değilim dir muhtemelen yaş vs birde 2 denemem olacak daha neyse artik

Ah cnm tşk ederim..peki pozıtıf olmadımı 3 denemede ???

Merhaba kızlar bugün eşimin bir arkadaşının esiyle tanıştım 8 aylık hamile ve hikayesini anlattı sizlerle paylaşmak istedim...Eşiyle kendisinde hiç bir sorun olmamasına rağmen 6 sene Dr Dr gezmiş 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırmış ve sonuc alamamış tedavilerinde ve umudunu kestiği anda üniversiteden son olarak bir hocaya gitmiş ve rahmine kesik atmış Dr ve o ay hamile kalmış ve bana resmen yalvardi druna söyle mutlaka diye ve bende danisicam Dr uma...tedavi sürecindeki kızlar sizde bir sorun isterseniz belki bakarsınız çözüm olur birde Meryem süresi mutlaka oku dedi ben başlayacağım inşallah bu aksam sizinde aklınızda olsun

Bu arada menagon iğnelerı olurken eşle birliktelık yasakmı??unuttum sormayı

Merhaba kizlar :)
Grip oldum hapsurup duruyorum yarinda transferim var bide karnimda bi gaz of kivrandiriyo :)
İlacta alamiyorum paroldan baska ....

kızlar sağ ya da sol tarafta yumurtanın olmamasının nedeni nedir ki

Arkadaslar sıze bırsorum var persembe gunu bır ıgne yaptılar yarın kontrolum var ama bugun kasıklarımda oyle kotu agrı vardı aglayasım gelıyordu sızce neden olabılır cevap verırsenız sevınırım ya

Kac tane yumurtan oldu cnm ya..kaçıncı gun transferı Bıraz ayrıntı verırmısın lutfen
pko var bende ilaclara gec cvp veriyo yumoslarim.4 yumurta iki sag iki solda toplanmis 3 u kaliteliymis 2 tanesi dollenmis.cuma gunu opum vardi yarin transferim var.yani 3. Gun mu oluyo galiba :)

Arkadaslar sıze bırsorum var persembe gunu bır ıgne yaptılar yarın kontrolum var ama bugun kasıklarımda oyle kotu agrı vardı aglayasım gelıyordu sızce neden olabılır cevap verırsenız sevınırım

Ne ignesi oldugunu soylemediler mi ki

nasil bir iğne canim tedavinde hangi asamadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…