2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cumaya da bise kalmamis hadi ins canim guzel haberler duyalim
Teşekkür ederim canım Bugün 9. Gün ama beklemek o kadar zor ki. Her gece rüyamda gebelik testi yapıyorum, kucağımda bebeklerle ordan oraya koşturuyorum, çok gerdim kendimi. Dünden beri daha rahatım belirti aramaktan, kendimi dinlemekten vazgeçtim. Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Hayırlı olmayacaksa inan negatif sonuca bile razıyım. Rabbim neyi hak görüyorsa o olsun hepimiz hakkında

Ben özellikle dondurulmuş yaptırmak istedim. Öncesinde Yumurtalık Uyarıcı ilaçlar o kadar yoruyor ki bünyeyi; bi dinlenmek Lazım. Hem opu'dan sonra bir kere adet olunca rahim de temizleniyor. Için rahat olsun geç olsun güç Olmasın inşallah

İnşallah yaaa. Senin neden dondurulmuş yapılıyor peki?

Canım umarım mutlu haberler alırsın. benimde bu cts test günüm. bende heyacanlıyım. acaba bir kaç gün öncesinde idrar testi yapsak çıkarmı sanki iki gün öncesi pozitif sonuç çıkanları okumuştum. benimde ikinci denemem.

Amin canim. Benimde dun yapildi transferim 28 inde testgunum daha cok var beklemek zor gercekten.bide banyo yapmak istiyorum ben.sen ne zaman yaptin banyo 2 gin dediler banada. Bi topikte okudum 30 gun yikanmamis hatun ...
Kasik agrisi olur dediler arada batmalar oluyo gercekten

rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah.. transfer işlemi zor mu? idrara sıkışık olmak çok zorluyo mu?

rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah.. transfer işlemi zor mu? idrara sıkışık olmak çok zorluyo mu?
Amin sagol canim
Transfer islemi kolay sanki muayene oluyosun gibi aci agri yok ama evet sıkışık beklemek biraz zorluyo.bana hemen sonda taktilar.
Senin transferin ne zaman

Amin sagol canim
Transfer islemi kolay sanki muayene oluyosun gibi aci agri yok ama evet sıkışık beklemek biraz zorluyo.bana hemen sonda taktilar.
Senin transferin ne zaman
ben daha iğneleri kullanmaya cuma günü başladım.. hiç bilmiyorum ne zaman olur.. benim muayenede canım yanıyo maalesef sürekli kendimi kasıyorum.. hele ki dün ki muayene işkenceye dönüştü resmen..

ben daha iğneleri kullanmaya cuma günü başladım.. hiç bilmiyorum ne zaman olur.. benim muayenede canım yanıyo maalesef sürekli kendimi kasıyorum.. hele ki dün ki muayene işkenceye dönüştü resmen..
Ayyy kiyamam yaa niye ki tatlim ya utaniyomusun ki yada kotu mu davraniyolar
O zaman anestezi iste diycem ama nereye gidiyosun sen

utanma değil dee aleti görür görmez bi tuhaf oluyorum.. devlet hastanesine gidiyorum. kötü davranmıyolar aslında.. tamamen psikolojik sanırım. dün rahat gittim aslında. sol tarafı göremiyorum deyince karnıma çok bastırdı. muayene uzadıkça da ben kendimi kastım.. alışamıyorum bi türlü

Hmm anladim canim acimiyo ama rahat ol sen dr bakma ultrasona bak orda bebegini hayal et :) bana da opuda cok bastirmislar sol tarafima anestezi oldugu icin anlamadim ama sonradan cikti agrisi olsun hangi aci surekli ki .evet aciyo ama gececek birazdan boyle dusun canim

Idrar testine güven olmaz zaten. Bence Gününü bekle kaç Yıldır sabrediyoruz zaten bir işi gün daha sabredelim olmaz mı?

Ben üçüncü günü Yaptım banyomu ana doktor oturarak ikinci gün yapabilirsin Demişti. Sadece sıcak su istemiyorlar. Karın bölgeni sucak tutma, sıcak havlu koyma falan dedi

Idrar testine güven olmaz zaten. Bence Gününü bekle kaç Yıldır sabrediyoruz zaten bir işi gün daha sabredelim olmaz mı?
dayanamayıp test yaptım şimdi ve negatif çıktı doğrusu biraz da üzüldüm. umarım pozitif haberi alırız hayırlısıyla.

Ben üçüncü günü Yaptım banyomu ana doktor oturarak ikinci gün yapabilirsin Demişti. Sadece sıcak su istemiyorlar. Karın bölgeni sucak tutma, sıcak havlu koyma falan dedi
Anladim canim sicak su konusunda cok uyRiyar zaten
Napalim idare etcez artik :)

dayanamayıp test yaptım şimdi ve negatif çıktı doğrusu biraz da üzüldüm. umarım pozitif haberi alırız hayırlısıyla.
Sıkma tatlı canını. Hem henüz çok erken hem de idrar testi doğru sonuç vermiyor. Gelsin bakalım 21 Mart!! Bahar hepimize güzellikler, hayırlı haberler getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…