Teşekkür ederim canım Bugün 9. Gün ama beklemek o kadar zor ki. Her gece rüyamda gebelik testi yapıyorum, kucağımda bebeklerle ordan oraya koşturuyorum, çok gerdim kendimi. Dünden beri daha rahatım belirti aramaktan, kendimi dinlemekten vazgeçtim. Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Hayırlı olmayacaksa inan negatif sonuca bile razıyım. Rabbim neyi hak görüyorsa o olsun hepimiz hakkındaCumaya da bise kalmamishadi ins canim guzel haberler duyalim
Ben özellikle dondurulmuş yaptırmak istedim. Öncesinde Yumurtalık Uyarıcı ilaçlar o kadar yoruyor ki bünyeyi; bi dinlenmek Lazım. Hem opu'dan sonra bir kere adet olunca rahim de temizleniyor. Için rahat olsun geç olsun güç Olmasın inşallahYa ne bileyim kendimi çok hazırlamıştım hemen bu ay transfere ondan bi bozuldum biraz :) değer 1,8 çıktı, 1 in üzerini riske atmamak için yapmıyorlarmış. Hayırlısı olsun ne diyelimsenin de mutlu haberlerini alırız inşallah :))
İnşallah yaaa. Senin neden dondurulmuş yapılıyor peki?Ben özellikle dondurulmuş yaptırmak istedim. Öncesinde Yumurtalık Uyarıcı ilaçlar o kadar yoruyor ki bünyeyi; bi dinlenmek Lazım. Hem opu'dan sonra bir kere adet olunca rahim de temizleniyor. Için rahat olsun geç olsun güç Olmasın inşallah
Bana doktorum önerdi. Bahçeci Diyarbakır'da tedavi oluyorum. Orası dondurulmuş yapıyo.İnşallah yaaa. Senin neden dondurulmuş yapılıyor peki?
Anladım canım, hakkımızda hayırlısı artık . Cuma paylaşırsın burdan güzel sonuçlarını :)Bana doktorum önerdi. Bahçeci Diyarbakır'da tedavi oluyorum. Orası dondurulmuş yapıyo.
Canım umarım mutlu haberler alırsın. benimde bu cts test günüm. bende heyacanlıyım. acaba bir kaç gün öncesinde idrar testi yapsak çıkarmı sanki iki gün öncesi pozitif sonuç çıkanları okumuştum. benimde ikinci denemem.Teşekkür ederim canım Bugün 9. Gün ama beklemek o kadar zor ki. Her gece rüyamda gebelik testi yapıyorum, kucağımda bebeklerle ordan oraya koşturuyorum, çok gerdim kendimi. Dünden beri daha rahatım belirti aramaktan, kendimi dinlemekten vazgeçtim. Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Hayırlı olmayacaksa inan negatif sonuca bile razıyım. Rabbim neyi hak görüyorsa o olsun hepimiz hakkında
canım hayırlı olsun. bol bol istirahat et canım umarım güzel sonuçlanır tedavin.Merhaba ben de birazdan transfere gidecegim cok heyecanliyim.Ilk deneme dondurulmusla olucak yas 29 antalya ivf.Dualarinizi bekliyorum..
Amin canim. Benimde dun yapildi transferim 28 inde testgunum daha cok var beklemek zor gercekten.bide banyo yapmak istiyorum ben.sen ne zaman yaptin banyo 2 gin dediler banada. Bi topikte okudum 30 gun yikanmamis hatun ...Teşekkür ederim canım Bugün 9. Gün ama beklemek o kadar zor ki. Her gece rüyamda gebelik testi yapıyorum, kucağımda bebeklerle ordan oraya koşturuyorum, çok gerdim kendimi. Dünden beri daha rahatım belirti aramaktan, kendimi dinlemekten vazgeçtim. Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Hayırlı olmayacaksa inan negatif sonuca bile razıyım. Rabbim neyi hak görüyorsa o olsun hepimiz hakkında
rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah.. transfer işlemi zor mu? idrara sıkışık olmak çok zorluyo mu?Amin canim. Benimde dun yapildi transferim 28 inde testgunum daha cok var beklemek zor gercekten.bide banyo yapmak istiyorum ben.sen ne zaman yaptin banyo 2 gin dediler banada. Bi topikte okudum 30 gun yikanmamis hatun ...
Kasik agrisi olur dediler arada batmalar oluyo gercekten
Amin sagol canimrabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah.. transfer işlemi zor mu? idrara sıkışık olmak çok zorluyo mu?
ben daha iğneleri kullanmaya cuma günü başladım.. hiç bilmiyorum ne zaman olur.. benim muayenede canım yanıyo maalesefAmin sagol canim
Transfer islemi kolay sanki muayene oluyosun gibi aci agri yok ama evet sıkışık beklemek biraz zorluyo.bana hemen sonda taktilar.
Senin transferin ne zaman
Ayyy kiyamam yaaben daha iğneleri kullanmaya cuma günü başladım.. hiç bilmiyorum ne zaman olur.. benim muayenede canım yanıyo maalesefsürekli kendimi kasıyorum.. hele ki dün ki muayene işkenceye dönüştü resmen..
Idrar testine güven olmaz zaten. Bence Gününü bekle kaç Yıldır sabrediyoruz zaten bir işi gün daha sabredelim olmaz mı?Canım umarım mutlu haberler alırsın. benimde bu cts test günüm. bende heyacanlıyım. acaba bir kaç gün öncesinde idrar testi yapsak çıkarmı sanki iki gün öncesi pozitif sonuç çıkanları okumuştum. benimde ikinci denemem.
Ben üçüncü günü Yaptım banyomu ana doktor oturarak ikinci gün yapabilirsin Demişti. Sadece sıcak su istemiyorlar. Karın bölgeni sucak tutma, sıcak havlu koyma falan dediAmin canim. Benimde dun yapildi transferim 28 inde testgunum daha cok var beklemek zor gercekten.bide banyo yapmak istiyorum ben.sen ne zaman yaptin banyo 2 gin dediler banada. Bi topikte okudum 30 gun yikanmamis hatun ...
Kasik agrisi olur dediler arada batmalar oluyo gercekten
dayanamayıp test yaptım şimdi ve negatif çıktı doğrusu biraz da üzüldüm. umarım pozitif haberi alırız hayırlısıyla.Idrar testine güven olmaz zaten. Bence Gününü bekle kaç Yıldır sabrediyoruz zaten bir işi gün daha sabredelim olmaz mı?
Anladim canim sicak su konusunda cok uyRiyar zatenBen üçüncü günü Yaptım banyomu ana doktor oturarak ikinci gün yapabilirsin Demişti. Sadece sıcak su istemiyorlar. Karın bölgeni sucak tutma, sıcak havlu koyma falan dedi
Sıkma tatlı canını. Hem henüz çok erken hem de idrar testi doğru sonuç vermiyor. Gelsin bakalım 21 Mart!! Bahar hepimize güzellikler, hayırlı haberler getirsin inşallahdayanamayıp test yaptım şimdi ve negatif çıktı doğrusu biraz da üzüldüm. umarım pozitif haberi alırız hayırlısıyla.