2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ne ignesi oldugunu soylemediler mi ki
yok soylemedıler gecen ay ertelemıstı bu ay adetımde de kontrole gıttım hemen baslayalım dedı bu ılk ıgne dedı bayagıda pahalı bırseydı yarından sonra da evde ıgnelere baslayacan dedı bılmıyorum kı

yok soylemedıler gecen ay ertelemıstı bu ay adetımde de kontrole gıttım hemen baslayalım dedı bu ılk ıgne dedı bayagıda pahalı bırseydı yarından sonra da evde ıgnelere baslayacan dedı bılmıyorum kı
Ne ilginc sey yahu.bise soylemeden bilgi vermeden igne mi yapilir mi.belki zararli degildir ama bilgi verilmesi gerekir.sorma imkanin varsa sor canim hem kafanda soru kalmaz hemde canin niye bu kadar yaniyo bilirsin

Daha ılk asamadayım adetın ucuncu gunu basladık ıste daha bu ıgne bır tanrydı zaten kendılerı yaptılar
valla canim ismini bilseydin iğnenin ona gore söylerdik
normalde evde kendim basladim hic hastanede yapmadilar bana
muhtemelen yumurtalarin için bir iğnedir hem bide adet dönemindeymişsin

L
valla canim ismini bilseydin iğnenin ona gore söylerdik
normalde evde kendim basladim hic hastanede yapmadilar bana
muhtemelen yumurtalarin için bir iğnedir hem bide adet dönemindeymişsin
L harfıyle baslayan bır ıgneydı vallahı bende tamam baslayalım deyınce onun sevıncınden hıc sormak aklıma gelmedı ama yarın ılk ısım neydı dıye sormak

L

L harfıyle baslayan bır ıgneydı vallahı bende tamam baslayalım deyınce onun sevıncınden hıc sormak aklıma gelmedı ama yarın ılk ısım neydı dıye sormak
sorda bizede söylersin canim merak ettim bende

ya bırde bugun bır cenazedeydık orada kendımı sıka sıka dızlerımın ustune cok oturdum ondan da olabılır dıye dusunuyorum mesela suan hıcbır seyım yok

ya bırde bugun bır cenazedeydık orada kendımı sıka sıka dızlerımın ustune cok oturdum ondan da olabılır dıye dusunuyorum mesela suan hıcbır seyım yok
olabilir tatlim bu aralar dikkat et biraz daha kendine

ya geceb ay olmasını ıstıyordum bıtkısel bır ılac verdı dedıı bunu kullan daha guclu olsun dıger ay yapalım dedı bu ay cok guzel baslayalım deyınce hemen ılacı aldık orada yaptı pazartesu geldedı bır de hepatıt b tatlılı ve hornon tahlılı ıstedı onu yaptırdık yarın goturecez ıste uzun lafın kısası o sevıncle bende hıc sormadım ne dıye ama kotu brsey olacagını zannetmıyorum

Hepinize hayirli aksamlar arkadaslarim bnde adetimin 3.gunu basladim ignelere 5 gundur kullaniorum sizlere sorum bu durumdayken iliski yasakmi bide karnim sisti bu igneler sisirio olabilirmi kilo yaparmi

Hepinize hayirli aksamlar arkadaslarim bnde adetimin 3.gunu basladim ignelere 5 gundur kullaniorum sizlere sorum bu durumdayken iliski yasakmi bide karnim sisti bu igneler sisirio olabilirmi kilo yaparmi
ilişki yasak deil die biliorum
siskinlik oluo evet
kilo da yapio iğneler asiri yemekten kacin

ya geceb ay olmasını ıstıyordum bıtkısel bır ılac verdı dedıı bunu kullan daha guclu olsun dıger ay yapalım dedı bu ay cok guzel baslayalım deyınce hemen ılacı aldık orada yaptı pazartesu geldedı bır de hepatıt b tatlılı ve hornon tahlılı ıstedı onu yaptırdık yarın goturecez ıste uzun lafın kısası o sevıncle bende hıc sormadım ne dıye ama kotu brsey olacagını zannetmıyorum
Canim tedavin hayirli olsun lucrin depat olabilir yumurtalari baskilamak icin

Merhaba canim sen malatya dogu fertildemi tedavi goruyorsub memnunmusun

X