Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay çok ümitliyimGeç döllenme olabilir, adet günü bekleyin öyle test yapın bence inş pozitif sonuç alırsınız allah işten herkese nasip etsın inşallah
21 Aralık bende bekliyorum. Önceki ay belirtilerim vardı gecikmemiştim. Bu ay bir belirtim yok henüz.Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bat 22 aralık varmı benmle aynı zamanlarda olup bekleyenler
Dayanamadım yaptım hiç bişey çıkmadı daha dönmez bundan sonra ki ayları Rabbim zorlaştırmasınİnşallah döner vallahi canım sıkıldı cok belirtide yok zaten bikac gun kasık ağrısı oldu geçti
Hayırlısı hakkımızda bakalım regli olmadan ümit kesilmez aminnnnDayanamadım yaptım hiç bişey çıkmadı daha dönmez bundan sonra ki ayları Rabbim zorlaştırmasın
Uzun zamandır bendede var anlmadim bi sekildeKızlar selammm benim adete 10 gün kala Dan beri şuan 7 gün var. Böyle çok koyubeyaz parçalı akıntım geliyor mantar mı oluyor bu
Ben de 22 aralik bekliyoruum sol kasikta sancim var21 Aralık bende bekliyorum. Önceki ay belirtilerim vardı gecikmemiştim. Bu ay bir belirtim yok henüz.
Bende 27 aralin batBenim yumurtlamaya göre 27 aralık çok yakın değil ama yazayım dedim
Benim de 22 aralikYumurtlamadan sonraki 7.günüm bat 22 aralık varmı benmle aynı zamanlarda olup bekleyenler
Bende aşılama yaptimda bende bekleyemedim 11.gun falan yaptim igneden dolayo pozitif çıkıyor ama negatifdimMerhaba hanımlar aşılama yaptım bu ay bugün Çatlatma iğnesinin 13. Aşilamanin ise 11. Günü çok silik bı şekilde ilk 10dakikada çıktı ikinci çizgi sizce hala iğnenin etkisi olabilirmi yorumlarsanız çok sevinirim
Normalde boyle gozukunce hamilelik derler ama 1 gun degerlendirme oda 20.gun pek hamilelik sansi yuksek gibi durmuyoKızlar sat 24 kasım sadece adetimin 20. Günü değerlendirdim yani 4 gün önce az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı adetime 4 gün var neden böyle çıktı ne anlama geliyor
Of aynen yaa ben bu aya da olmadı gözüyle bakıyorum maalesefBendede yok hiçbişe ya gögüsler bile agrımıyor
Selam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Yrn kan testi vericem bakalımBende aşılama yaptimda bende bekleyemedim 11.gun falan yaptim igneden dolayo pozitif çıkıyor ama negatifdim
Umud'u kayıp etme zaten allah nasip eder sabır işi biraz stres yapma stres çok etkiliyor.Ben de 4 aydır klomen kullanıyorum ilk 3 ay olmadı. Çatlama iğnesi vermedi doktor yomurtan çatlıyor dedi bakalım artık hayrlısıİnşallah 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay çok ümitliyim