2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Güzel sonuclar aliriz ins. Benim bugun sivilcem cikti sert acaba reglmi olacam
Benimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkar 🤷‍♀️ daha regle çok var bilemedim. Kendimi çok dinleyen biri değilim ama bazen bacaklarımda zonklama oluyor, belkide magnezyum eksiğim vardır 🤷‍♀️

Benimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkar 🤷‍♀️ daha regle çok var bilemedim. Kendimi çok dinleyen biri değilim ama bazen bacaklarımda zonklama oluyor, belkide magnezyum eksiğim vardır 🤷‍♀️
Ben de kendimi cok farkedemem ama sivilce regl döneminde bi tane agrili cikar ordan bilirim. Magnezyum eksikliği de yapar

Tavsi etmem cunku belli bi miktar kandada deger artmis olarak cikacaktir buda kafa karistirir beklemelisiniz bat ne zaman
Yrn çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın ise 12.gunu doktorum 12.gun kan testi vermemi söyledi forumda aynı gün aşılama yaptığımız bı arkadaş bugün kan testi verdi ve pozitif olduğunu öğrendi inşallah bende görürüm pozitifleri

Kızlar selam ben de aranıza katılayım bat 22 aralık bu ay hsg çekildim sonuçlarım çok şükür temiz. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız bi belirti hissetmiyorum ama hayırlısı 6 aydır istiyoruz

X