Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkar daha regle çok var bilemedim. Kendimi çok dinleyen biri değilim ama bazen bacaklarımda zonklama oluyor, belkide magnezyum eksiğim vardır
Benimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkar daha regle çok var bilemedim. Kendimi çok dinleyen biri değilim ama bazen bacaklarımda zonklama oluyor, belkide magnezyum eksiğim vardır
Yrn çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın ise 12.gunu doktorum 12.gun kan testi vermemi söyledi forumda aynı gün aşılama yaptığımız bı arkadaş bugün kan testi verdi ve pozitif olduğunu öğrendi inşallah bende görürüm pozitifleri
Kızlar selam ben de aranıza katılayım bat 22 aralık bu ay hsg çekildim sonuçlarım çok şükür temiz. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız bi belirti hissetmiyorum ama hayırlısı 6 aydır istiyoruz