2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar sanırım bende hamileyim..30 ocak benim son adet tarihim
kendimi tutamadım yazmak istedim.benimde sat 3o ocaktı.6 kasım 2014 doğum yaptım .Allah tamamına erdirsin inşallah evladınızı hayırlısı ile saglıkla kucagınıza alırsınız inş.tebrik ederim.duygulandım birden

Bende öyle çok duygulandım doğumdaşım

bende 2011kasim annesiyim bu ay icimde bi suphe var 2015kasim annesi de olabilcekmiyim acaba :) sat 2subat bat28 iki gun once lekelenmem oldu adete 2gun var bugun test yaptim ama negatif gogus hassasiyeti sag kasikta agri var merak icindeyim bakalim nolcak :-/

bende kasım annesi oluyorum inşallah sat 26 ocak doğum tarihi 2 kasım gözüküyor.keseyi görmek için ne zaman gidiyosunuz kızlar benim doktor haftaya çağırdı erken değil mi acaba?

cok sukur bende ınsallah 2015 kasım annesı olucam
kızlar beta hcg degerlerınız kac cıktı ve kesenızı gorebıldınız mı

kızlar benim sat 25 ocak,bat 24 şubattı.dün miratech erken gebelik testi ile baktım.negatif çıktı.test baktığım idrardan 15 dk önce de idrarımı yapmıştım.acaba ondan olabilir mi? az beklemiş idrar diye.bu test çok erken gebeliği gösteriyor diyorlar ama bilemedim.gögüslerim çok şiş.alt karın kısmında da dolgunluk var.çok sık idrara çıkıyorum ve ağzımın içinde çok tuhaf bi tat var.neredeyse bütün günü uyuyarak geçiyorum.

aslinda benim cok belirtim olmustu hissetmistim hamile oldugumu.adetimden 1 gün önce kan testi yaptırdım hcg 73 tü.2 gün sonra hcg 320 oldu.keseyi haftaya görücez inşallah

büyük ihtimalle hamilesin canım benimde aynı belirtiler vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…