2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah bende 2014 Kasım annesiyim kuzum kucağımda Rabbim sizinde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin 2014 anneleri bütün dertlerini endişelerini mutluluklarını birlikte yaşıyor bende bütün sorularıma cevap buluyorum sizinde iletişiminiz 2014 Kasım anneleri gibi olmasını dilerim bir arkadaş miğde bulantısını sormuş mesela ben bir kere bile miğde bulantısı çekmeden istifra etmeden hamileliğimi bitirdim en çok korktuğum şeydi çünkü hayatımda bîrkaç sefer istifra ettim ve arkasından bir hafta yemek yiyemiyordum halbuki burnum çok hassastır ve her kokuyu duyarım babam hep dalga geçer tazı gibisin seni tavşan avına götürmek lazım diye :)) tek sıkıntım miğde yanmaları ve hazımsızlıktı onuda renie çiğneme tabletleriyle çöZdüm sizlerde İnşallah benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirsiniz :)

anaaam kasım 2015 anneleri topik açmış.2014 kasım annesi olarak hepinize kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum.diliyorum. Allahım önünüzde o kadar uzun, heyecanlı,çoğu zaman da güzel aylar var ki.Tadını çıkarın derim.hamileliğiniz ne kadar mutlu sakin geçerse doğunca bebeğinizde o kadar sakin ve sağlıklı oluyor.ha birde doktorlar yok düşme tehlikesi var yok şöyle yok böyle diye moralinizi bozacaklardır.Çokta kulak asmayın herşeyin hayırlısı sizi gidi hamişlerr

Kızlar beni de aranıza kabul eder misiniz? Sat 3şubat bat 27 şubattı. Döngüm baya kısa. Karnımın altında şişlik var üç gündür de pembe lekelenmem var yarın sabah idrar testiyle akşam da kan testiyle hcg baktırcam. İnşallah hamileysem tahmini doğum 11.11.15 olacak. Hayırlısı bakalım Yerleşme kanaması hakında bilgisi olan yada önceden yaşamış olan var mı?

İnşallah tombikim beraberce buruda oluruz Yarın için güzel haberlerini bekliyoruz. 2 hafta sonra da benden inşallah

Selamlar Kasım annisleri...bende ekim annesi olacağım inşallah akliniza takilan birseyler olursa ekim annelerine yazıp sorabilirsiniz bulantiyi dert etmeyin kızlar midesi bulanan kadar bulanmayanda çok var mesela ben yarin rabbim izin ederse iki aylik olucaz ama bir kere bile kusmadim :)) herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum

bende dün öğrendim kan değerimde gebe olduğumu ama dr doktor değerin düşük dedi 52.83 çıktı.. kanamayla düşük olurmuş muhtemelen

Kızlar merhaba, doktora gidip keseyi göreniniz var mı? Ben bu çarşamba gitcem kısmetse. Neler yapıyorsunuz?

Ben bu akşam doktora gitçem canım hamileysem keseyi görür diye düşünüyorum. Aşırı başağrısı yaşayanınız var mı?

Ben bu akşam doktora gitçem canım hamileysem keseyi görür diye düşünüyorum. Aşırı başağrısı yaşayanınız var mı?
Bence hiç belirti arayığ kendini yorma. Kafanı rahatlat. Şuan ben de tek şey göğüs hassasiyeti okadar. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin içinize ferahlık versin

Bence hiç belirti arayığ kendini yorma. Kafanı rahatlat. Şuan ben de tek şey göğüs hassasiyeti okadar. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin içinize ferahlık versin
amin canım benim. belirti aramak değil de canım benim iş öyle karışık ki. yalan rüzgarına döndü :) akşam kesinleşince olumlu yada olumsuz olsun kısaca bahsederim kızlar. bakalım hiç benimki gibisini gören oldu mu :)

Merhaba kızlar bende geldim :) çarşamba gebeliğimi öğrendim değer 458 di. Cumada 1191. Doktor peeşembeye ransevu verdi. Perşembe günü kese yada bebeği görebilir miyim sizce? bebeğini gören var mı?

Merhaba 2015 kasim anneleri :) ben 2014 kasim annesiyim.. bu grubu görünce cook duygulandim. Bende geçen sene bu günlerde öğrenmiştim hamilelegimi ve suan 4 aylik bir meleğim var... darisi hepinizin başına inşallah.
Sizlere gebeligimde başımdan geçen olaylar yüzünden söyleyeceğim tek sey hamileliginizde karşınıza çıkacak olumsuzluklarda tek dra guvenmeyin...:) caniniz boşa sıkılmasın.. :)

Bana önce bebegin kalbi atmiyor dendi 6-7 haftaliktim.. sonra bebeğin suyu yetersiz böyle giderse böbreklerinde sorun olur ya gelisimi durur yada dogar ama yasamaz dendi..11. haftadan neredeyse 25.Haftaya kadar. Megerse dr suyunu yanlis ölçüyormus sürekli... dogumdan 1 ay önce bebegin kafasinda 3 tane kist var dendi...:) ohoo dendi de dendi yani.. sakin ama sakın hemen caninizi sikmayin :) suan meleğim kucağımda çok şükür sağlıklı bir sekilde... :) uzun oldu ama bazi hataları yapmanizi istemem.. kusura bakmayın uzun olduğu icin öpüyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…