- 20 Ocak 2015
- 201
- 184
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Daha çok erken canım benim oğlumda 6. haftam bittiği gün başlamıştı 17 haftalıkken bitmişti. Hem herkeste olacak diye de birşey yok. Bebişin sağlıklı olsun yeter canım
Canım doğuma kadar bulantı çekeni de gördüm, hiç yaşamayanı da. O yüzden rahat olHep bulanti=hamilelik olarak ogrendik duyduk ya insan bekliyo :)
İnşallah tombikim beraberce buruda oluruzKızlar beni de aranıza kabul eder misiniz? Sat 3şubat bat 27 şubattı. Döngüm baya kısa. Karnımın altında şişlik var üç gündür de pembe lekelenmem var yarın sabah idrar testiyle akşam da kan testiyle hcg baktırcam. İnşallah hamileysem tahmini doğum 11.11.15 olacak. Hayırlısı bakalımYerleşme kanaması hakında bilgisi olan yada önceden yaşamış olan var mı?
İnşallah canım sabahki testten ümidim yok idrarda çıkmaz diyolar ama akşamki test için heyecanlıyım nasıl akşam olacak yarnİnşallah tombikim beraberce buruda oluruzYarın için güzel haberlerini bekliyoruz. 2 hafta sonra da benden inşallah
Çoook seviindim, sağlıkla gelsin inşallahSonunda gördüm ikinci çizgiyi ben de artık aranızdayım kızlar
En azından belirsizlikten kurtulacaksın canımİnşallah canım sabahki testten ümidim yok idrarda çıkmaz diyolar ama akşamki test için heyecanlıyım nasıl akşam olacak yarn
Bence hiç belirti arayığ kendini yorma. Kafanı rahatlat. Şuan ben de tek şey göğüs hassasiyeti okadar. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin içinize ferahlık versinBen bu akşam doktora gitçem canım hamileysem keseyi görür diye düşünüyorum. Aşırı başağrısı yaşayanınız var mı?
Tebrik ederim canım.. Nasıl anladın hamile olduğunu testmi yaptırdın benimde sat 30 ocakkızlar sanırım bende hamileyim..30 ocak benim son adet tarihim
amin canım benim. belirti aramak değil de canım benim iş öyle karışık ki. yalan rüzgarına döndü :) akşam kesinleşince olumlu yada olumsuz olsun kısaca bahsederim kızlar. bakalım hiç benimki gibisini gören oldu mu :)Bence hiç belirti arayığ kendini yorma. Kafanı rahatlat. Şuan ben de tek şey göğüs hassasiyeti okadar. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin içinize ferahlık versin
Ben bu akşam doktora gitçem canım hamileysem keseyi görür diye düşünüyorum. Aşırı başağrısı yaşayanınız var mı?