2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaa inşallah olumludur baktım görünüyor gibi ama belki normalde de böle çıkıyordur hiç test yapmadığım için yardımcı olamıyorum ama inşallah olur
Bilen biri yorumlasın

kızlar bata 5 gün kala yaptığım gebelik testim, silik bir ikinci çizgim var sanırım, ben hayal görmüyorum değil mi? :)
Evet silik bir çizgi görünüyor canım ama daha 5 gün varmış. Bence emin olmak için kan testi de yaptır derim. Şimdiden hayırlı olsun

canım benim mesajını görünce içimden gelerek amin dedim, Allahın izni ile bu ay gönlünden geçen olur :)

canım benim mesajını görünce içimden gelerek amin dedim, Allahın izni ile bu ay gönlünden geçen olur :)
Ayy Allah razı olsun canım ya:) Belki senin "amin"in vesilesiyle hamile kalırım bu ay ben de Hamile misin bilemedim ama değilsen inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Eğer hamileysen de sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu :)

Testi tekrarladın mı

. Allah razı olsun canım sağolsın, bende hamile kalmaya karar verenlerdenim rabbim nasip ederse, bu ay başladık korunmasız denemelere kısmet hayırlı zmaanda olur inşallah :)

bende sat :17 şubat dahaaa yımırtaam çatlamadı bile yani benimki doğmamış bebeğe don biçmek rabbim nasip etsin hepimizin sağlıklı bebişleri olsun sonra bu topikte ay karnım cıktı şu kilo aldım bebğim bu boyda sancım var doğuma gidiyorum diye devam edelim inşallah :)

Benim de sat 18 şubat =) Yımırtlamayı bekliyorum bıdaaaakkk Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…