-
- Konu Sahibi adanamerkez
Evet silik bir çizgi görünüyor canım ama daha 5 gün varmış. Bence emin olmak için kan testi de yaptır derim. Şimdiden hayırlı olsunkızlar bata 5 gün kala yaptığım gebelik testim, silik bir ikinci çizgim var sanırım, ben hayal görmüyorum değil mi? :)
canım benim mesajını görünce içimden gelerek amin dedim, Allahın izni ile bu ay gönlünden geçen olur :)Ayy benim BAT'a daha çoook var ama ben de Kasım annesi olmak istiyorum yaaGeçen ay yine olmadı adetim yeni bitti... Ama bu ay Allah'ım nasip ederse ben de kasımın 3.haftasına yetişirim ve ben de kasım annesi olurum inşallah... Bu yazdıklarımın okuyan 1 kişi belki "inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırsın" der içinden ve onun bu duası hürmetine hamile kalırım kim bilir... Rabbim herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin...
Ayy Allah razı olsun canım ya:) Belki senin "amin"in vesilesiyle hamile kalırım bu ay ben decanım benim mesajını görünce içimden gelerek amin dedim, Allahın izni ile bu ay gönlünden geçen olur :)
Testi tekrarladın mıkızlar dün test yaptım ve çok ilginç bişey oldu erken gebelik testi yaptım ve hemen ikinci çizgi belirdi bi 5 -6 dk sonra kayboldu ne oldu şimdi hiçbirşey anlamadım, üzerınde düz bir yere koyun orda kalsın yazıyordu ben ise hep oynadım acaba ondan kaynaklı mı
. Allah razı olsun canım sağolsın, bende hamile kalmaya karar verenlerdenim rabbim nasip ederse, bu ay başladık korunmasız denemelere kısmet hayırlı zmaanda olur inşallah :)Ayy Allah razı olsun canım ya:) Belki senin "amin"in vesilesiyle hamile kalırım bu ay ben deHamile misin bilemedim ama değilsen inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Eğer hamileysen de sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu :)
İnşallah canım ya inşallah. Allah razı olsun canım sağolsın, bende hamile kalmaya karar verenlerdenim rabbim nasip ederse, bu ay başladık korunmasız denemelere kısmet hayırlı zmaanda olur inşallah :)
Benim de sat 18 şubat =) Yımırtlamayı bekliyorum bıdaaaakkkbende sat :17 şubat dahaaa yımırtaam çatlamadı bile yani benimki doğmamış bebeğe don biçmek rabbim nasip etsin hepimizin sağlıklı bebişleri olsun sonra bu topikte ay karnım cıktı şu kilo aldım bebğim bu boyda sancım var doğuma gidiyorum diye devam edelim inşallah :)
Allah hayırlı etsin hem de hoşgeldinMerhaba aranıza yeni katıldım bu gün ögrendim çok heycanlıyım
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba aranıza yeni katıldım bu gün ögrendim çok heycanlıyım
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına canımMerhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım kısmetse.