Hayırlı olsun benim de altıncı günüm daha test yapmadım iki üç gündür akıntı da artış ve belirgin idrar kokusundan başka farklı bir durum yaşamadım :)kızlar selam transferimin 6. günü sabah test yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3505037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun benim de altıncı günüm daha test yapmadım iki üç gündür akıntı da artış ve belirgin idrar kokusundan başka farklı bir durum yaşamadım :)kızlar selam transferimin 6. günü sabah test yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3505037
İşte erken yapınca hem umut oluyor hem de moral bozucu olabiliyor, sen en iyisi 10. günü bekle, ben de son 3 gündür kafayı yicem dört dönüyorum ama beklemek en iyisievet dayanamadım çift embriyo transferi oldu benim arkadaşımın 6. gün çıkmıştı hadi dedim bende yapayım çıkmaz diye yaptım böylr olunca bi heyecanlandım
bende de belirgin bir belirti yok ilaçların yan etkisi sadece merakımdan yapayım dedim benim 1 aşılama bu ikinci tüp bebek hiç çizgi çıkmamıştı daha önce ilk defa böyle bişey gördüm ama test bozuktur vs diye korkuyoruö şimdi hevesim kursağımda kalır diyeHayırlı olsun benim de altıncı günüm daha test yapmadım iki üç gündür akıntı da artış ve belirgin idrar kokusundan başka farklı bir durum yaşamadım :)
bi kan vericem akşam sonra 10. günümü beklerim artık 3 senedir bekliyoruz bu haberi ilk defa böyle bir şey gördüm çıkmaz diye yapmıştım merakımdan inşallah ikimizinde sorunsuz sonuçlanırİşte erken yapınca hem umut oluyor hem de moral bozucu olabiliyor, sen en iyisi 10. günü bekle, ben de son 3 gündür kafayı yicem dört dönüyorum ama beklemek en iyisi
Hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu. Aynı doktorun hastasıyız. Tranferiniz kolay geçti mi acaba6 yıldır açıklanamayan infertilite ile uğraşıyoruz. Kocaelide çözüm bulamayınca İstanbulda Prof. Dr. Murat Bozkurt hocamızla 1 yıllık süren serüven sona eriyor inşallah. Nisanda ilk pozitifi aldık fakat dış gebelik oldu Kasım 1 de transfer oldum 9. günde beta 124 sonucunu aldık. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğiz hayırlı ile. Tüm bekleyenler inşallah yavrucaklarına bir an önce kavuşurlar.
Arkadaşlar 10. günden tahminen kaç gün sonra kese görünüyor, biliyorum herkes için değişir ama ortalama olarakHayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu. Aynı doktorun hastasıyız. Tranferiniz kolay geçti mi acaba
Kan vermek için 8. günü bekle bence, hem de 10. günde de kan verdiğinde 2 günde 1 takip etmiş olursun yükselmeyi, hem de biraz beta hcg yükselmiş olurbi kan vericem akşam sonra 10. günümü beklerim artık 3 senedir bekliyoruz bu haberi ilk defa böyle bir şey gördüm çıkmaz diye yapmıştım merakımdan inşallah ikimizinde sorunsuz sonuçlanır
Teste göre var duruyor, güzel haberlerinizi bekliyorumbende de belirgin bir belirti yok ilaçların yan etkisi sadece merakımdan yapayım dedim benim 1 aşılama bu ikinci tüp bebek hiç çizgi çıkmamıştı daha önce ilk defa böyle bişey gördüm ama test bozuktur vs diye korkuyoruö şimdi hevesim kursağımda kalır diye
inşallaj vardır canım hepimiz güzel haber alalım umarımTeste göre var duruyor, güzel haberlerinizi bekliyorum
Kasım ayı transfer olanlar listesi…
İsim…..
Yaş…
Kaçıncı deneme…
Kaçıncı gün embriyosu…
Sonuç…
İSİM YAŞ KAÇINCI
DENEMEKAÇINCI
GÜN
EMBRİYOSUSONUÇ Gldnskr 24 2.ci deneme 5.ci gün çift Neneney 25 1.deneme 5.gün embriyosu 26kasımda
Eğer regli tarihin geldiyse sayabiliriz benceİlçede yaşıyorum. Hastanede kadın doğum uzmanı yok.
Salı günü için randevu aldım merkezden, işten izin alıp gideceğim. Doktorum başka şehirde, ona rahim ultrason fotosunu atıp transfer hazırlık ilaçlarına başlamak için.
Dün ve bugün pembe leke geldi 1 er kez. Bunu regl başlangıcı olarak yorumlayabilir miyiz acaba ?
Reglim 4 gün geçilip dün bir kez peceteye pembe leke geldi. Bugün de bir kez geldi.Eğer regli tarihin geldiyse sayabiliriz bence
Kasım ayı transfer olanlar listesi…
İsim…..
Yaş…
Kaçıncı deneme…
Kaçıncı gün embriyosu…
Sonuç…
İSİM YAŞ KAÇINCI
DENEMEKAÇINCI
GÜN
EMBRİYOSUSONUÇ Gldnskr 24 2.ci deneme 5.ci gün çift Kahhve 33 2. deneme 5. gün / tek 10. gün: 50,1
Bence sayabiliriz, bazen sadece lekelenme oluyor ama doktorlar bünyeyi regli görmüş gibi sayıyorlarReglim 4 gün geçilip dün bir kez peceteye pembe leke geldi. Bugün de bir kez geldi.
Eğer başladıysa merkezdeki doktora gitmek istiyorum. Her zaman izin alamıyorum çünkü
Nehircm merhaba pozitif görünüyorkızlar selam transferimin 6. günü sabah test yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3505037