2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Tmm cnm ben okurum

3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...

son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))

3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...

son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
Keşke hamile olsam hepsini ben okurum

2014 kasım annelerinden sevgiler:KK68:Ayyyy hepinize hayırlı olsun kızlar nasıl duygulandım anlatamam :KK61: Benim son adet tarihim geçen sene 3 şubattı iki çizgiyi gördüğüm günü dün gibi hatırlıyorum :nazar:İlk defa yaşayacaklar için söylüyorum tarifi eşsiz bir mutluluğa hoşgeldiniz:KK68:Çok güzel günlerdi ama topikle birlikte daha güzeldi biz 2014 kasım anneleri çok güzel şeyler paylaştık dostluklar kurduk birlikte sevindik birlikte ağladık :KK50:Umarım sizde öyle olursunuz bizim cennet kokulularımız kucaklarımızda umarım hepiniz alırsınız kucağınıza meleklerinizi:emir_bebek: Sevgiler...

X