- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına canımDarısı başımıza
Çok teşekkür ederim dualarım sizinle Allah hepinize nasîp etsindarısı başımıza... taze annelere sağlıklı doğumlar inşallah kucagınızda mis kokularını çekersiniz....
ancak foruma girmeye fırsatım oldu hayr daha yapmadım hasta da olmadım peki sen yaptın mıTesti tekrarladın mı
Tmm cnm ben okurumsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Dün Sabah yaptım negatif çıktıancak foruma girmeye fırsatım oldu hayr daha yapmadım hasta da olmadım peki sen yaptın mı
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Keşke hamile olsam hepsini ben okurum3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
Keşke hamile olsam hepsini ben okurum
Aminnninşallah bizde inşallah kavuşucaz bir gün,çok teşekkür ederim,
Hamileyimkasim annesi olucam bugün ikinci çizgiyi gördüm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım Allah hepimize nasip etsinTebrikler canım, sağlıkla al kucağına inşallah
Tebrikler canım sağlıkla gelsin bebişinkızlar sanırım bende hamileyim..30 ocak benim son adet tarihim
tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşlh sat in ne zmnInşallah canım Allah hepimize nasip etsin