- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinSelam guzel anne adaylari bende yeni katildim araniza nasip olursa kazim annesi olacagim 1kasim 2015
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinDarısı bize
Erken gebelik testi mi yaptın canım ? İnşallah değerlerinde artar, sağlıkla gelsin bebişinHerkese iyi akşamlar. Benim bugün itibari ile bat a 6 günüm vardı ancak dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik çizgi çıkınca gidip bir de kan testi yaptırdım :) Bhcg değerim 12.7 çok düşük henüz yani. Ama önümüzdeki hafta netleşirse en de kasım annesi olacağım
Yoo normal gebelik testi. Erken olanlara çok inanmadığım için normalini yaptım :) Amin inşallah artada ben de hamileyim derim:) Senin belli mi durumun beklemedemisinErken gebelik testi mi yaptın canım ? İnşallah değerlerinde artar, sağlıkla gelsin bebişin
Yok canım yumurtlama dönemindeyim daha =) 2 haftaya belli olur inşallah.Yoo normal gebelik testi. Erken olanlara çok inanmadığım için normalini yaptım :) Amin inşallah artada ben de hamileyim derim:) Senin belli mi durumun beklemedemisin
Laboquik marka kullandım ama çok silikti. Hatta fotoda görünmüyor bile o dereceYok canım yumurtlama dönemindeyim daha =) 2 haftaya belli olur inşallah.
Normal teste göre epey erken öğrenmişsin maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Eveet çoook silik gölge gibi görünüyorLaboquik marka kullandım ama çok silikti. Hatta fotoda görünmüyor bile o dereceBak ekleyeyim
Inşallah senden güzel haberler alırız
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin. Bence kan testi olur sadece. Daha küçük olduğu için kese görünmeyebilir.kızlar 30 ocan sat...idrar testi 2. silik çıktı...yarın gideceğim doktora.kan testi için...muayene olacak mıyım ? yoksa sadece test mi ypyr doktor
kızlar 30 ocan sat...idrar testi 2. silik çıktı...yarın gideceğim doktora.kan testi için...muayene olacak mıyım ? yoksa sadece test mi ypyr doktor
Silikde olsa var demektir canim tebriklerHerkese iyi akşamlar. Benim bugün itibari ile bat a 6 günüm vardı ancak dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik çizgi çıkınca gidip bir de kan testi yaptırdım :) Bhcg değerim 12.7 çok düşük henüz yani. Ama önümüzdeki hafta netleşirse en de kasım annesi olacağım
Umarim dediğin gibidir :) tesekkurlerSilikde olsa var demektir canim tebrikler
Benimde yok cnm ama daha erken ilerleyen haftalarda başlarkizlar 4 haftalik hamileyin ama hic mide bulantim yok .hic olmayan varmi ve bu normal mi ?
Daha çok erken canım benim oğlumda 6. haftam bittiği gün başlamıştı 17 haftalıkken bitmişti. Hem herkeste olacak diye de birşey yok. Bebişin sağlıklı olsun yeter canımkizlar 4 haftalik hamileyin ama hic mide bulantim yok .hic olmayan varmi ve bu normal mi ?