KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kimseye söylemediğin iyi olmuş. Benim ağzımda bakla ıslanmadığını için Cemi cümle öğrendi pişmanım 😂 yanlız hissetme senin gibi onkadar çok kadın var ki. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ❤️ bu hormonlar bence başa çıkmayı zorlaştırıyor.
Bende kimseye söylemedim. Ama zar zor duruyorum anlatmamak için. Herkese sürprizle söyleyeceğimiz anı hayal ediyorum :)

Bende kimseye söylemedim. Ama zar zor duruyorum anlatmamak için. Herkese sürprizle söyleyeceğimiz anı hayal ediyorum :)
En güzeli hamilelik haberi vermek ve bebekle aynı bedende olmak insan öyle çok özlüyor ki. Kolayca kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar büyük nimet olduğunun farkında değiller çoğunlukla

Manisa Celal bayar üniversitesi tüp bebek merkezinde başladım ama önünüzdeki hafta Tavmergen merkezine randevu aldım onlarla da öngörüşme yapacağım tam nerede veya hangi doktorda tedavi olacağıma karar veremedim ama fakülteyi eledik özel merkezlerde ön görüşmeler yapıp kararlayacağız. Rabbim hepimize evlat nasip etsin kucağımız boş kalmasın.
Izmir’de Funda Hanima da fikir almak icin gidebilirsiniz. Bilgili ve ilgili biri. Medicalpoint hastanesinde.

Bizimde bu tarz bi durum var genetik bir sorun var yani ama kayinvalidem kötü konuşmadı Allah tan kısmet bu işler olur olur inşallah falan dedi. Tedaviyle denersiniz dedi. Ya bir şey diyim mi yanlış anlaşılmak istemem ama . Benim kendi annem hep derki çocuk olmuyorsa erkekten sebep olmasın. Diğer türlüsü daha farklı yargılanıyor bizim memleketimizde malesef. Acımasızca kadını hayatından çıkarmaya çalışanlar bile oluyor. Ama kadinlar öyle değil sonuna kadar savaşıp kaderini kabul ediyor.
Malesef kadınların yükü çok fazla bu konuda. Açıkçası bu konu zaten çok özel. Sadece eşlerin konuşabileceği bir süreç. Bir noktada insanlar sanki acıyormuş gibi bir izlenim oluyor. Ve bu durumdan ister istemez etkileniyoruz. Ben soran herkesi ustaca susturuyorum.

Malesef kadınların yükü çok fazla bu konuda. Açıkçası bu konu zaten çok özel. Sadece eşlerin konuşabileceği bir süreç. Bir noktada insanlar sanki acıyormuş gibi bir izlenim oluyor. Ve bu durumdan ister istemez etkileniyoruz. Ben soran herkesi ustaca susturuyorum.
Aynen öyle çocuk sahibi olmayı herkes ister . Ama çevre etkisi çok kötü. Ben 1 yıllık evliyim sorular gelmeye başladı . Normalde kafaya takan biri değilim ama etkilendim. Ne diyorsun mesela sen . Bana geçen gün biri sordu sende yokmu çocuk hala bende ulu orta sorulmaz bu soru diye cevap verdim daha bir şey sormadı zaten

Aynen öyle çocuk sahibi olmayı herkes ister . Ama çevre etkisi çok kötü. Ben 1 yıllık evliyim sorular gelmeye başladı . Normalde kafaya takan biri değilim ama etkilendim. Ne diyorsun mesela sen . Bana geçen gün biri sordu sende yokmu çocuk hala bende ulu orta sorulmaz bu soru diye cevap verdim daha bir şey sormadı zaten
Bende 1 yıllık evliyim ama ilk günden başladılar sağolsunlar. Müşterilerim bile soruyor bazen. Aslında çok güzel vermişsin cevabı. Ben bu eşimle bizim mahremimiz ve kararı verecek olan biziz diyorum. Ama biraz daha çıtayı yükseltenlere hayırdır sen mi bakacaksın bizim çocuğa diyorum. Kayınvalidem bir kere yiğenini öne sürdü bak o hamile kaldı diye. Bende dedim ki yarış atıyım da haberin mi yok.

Bende 1 yıllık evliyim ama ilk günden başladılar sağolsunlar. Müşterilerim bile soruyor bazen. Aslında çok güzel vermişsin cevabı. Ben bu eşimle bizim mahremimiz ve kararı verecek olan biziz diyorum. Ama biraz daha çıtayı yükseltenlere hayırdır sen mi bakacaksın bizim çocuğa diyorum. Kayınvalidem bir kere yiğenini öne sürdü bak o hamile kaldı diye. Bende dedim ki yarış atıyım da haberin mi yok.
Hahahahah süpermiş:) bende bazen genciz gezcez tozcaz daha diyorum geçiştiriyorum

X