2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese iyi akşamlar. Benim bugün itibari ile bat a 6 günüm vardı ancak dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik çizgi çıkınca gidip bir de kan testi yaptırdım :) Bhcg değerim 12.7 çok düşük henüz yani. Ama önümüzdeki hafta netleşirse en de kasım annesi olacağım :KK66:

Herkese iyi akşamlar. Benim bugün itibari ile bat a 6 günüm vardı ancak dayanamadım idrar testi yaptım. Çok silik çizgi çıkınca gidip bir de kan testi yaptırdım :) Bhcg değerim 12.7 çok düşük henüz yani. Ama önümüzdeki hafta netleşirse en de kasım annesi olacağım :KK66:
Erken gebelik testi mi yaptın canım ? İnşallah değerlerinde artar, sağlıkla gelsin bebişin :KK68:

Yoo normal gebelik testi. Erken olanlara çok inanmadığım için normalini yaptım :) Amin inşallah artada ben de hamileyim derim:) Senin belli mi durumun beklemedemisin
Yok canım yumurtlama dönemindeyim daha =) 2 haftaya belli olur inşallah.
Normal teste göre epey erken öğrenmişsin maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :KK66:

Yok canım yumurtlama dönemindeyim daha =) 2 haftaya belli olur inşallah.
Normal teste göre epey erken öğrenmişsin maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :KK66:
Laboquik marka kullandım ama çok silikti. Hatta fotoda görünmüyor bile o derece :KK70: Bak ekleyeyim
Inşallah senden güzel haberler alırız :KK66:

Eklentiler

• 20150227_074844.jpg
    20150227_074844.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 170
Laboquik marka kullandım ama çok silikti. Hatta fotoda görünmüyor bile o derece :KK70: Bak ekleyeyim
Inşallah senden güzel haberler alırız :KK66:
Eveet çoook silik gölge gibi görünüyor :rolleyes: Bende de laboquik var, hem ovu. test hem de hamilelik testi. Bakalım 2 hafta sonra yapayım ben de :-)

kızlar 30 ocan sat...idrar testi 2. silik çıktı...yarın gideceğim doktora.kan testi için...muayene olacak mıyım ? yoksa sadece test mi ypyr doktor

Kan testi yapar cnm bende bugun gittim 25 ocakti benimde ultrason icin erken gozukmeye bilir dedi kan testiverdim sonucu pazartesi alcam

Silikde olsa var demektir canim tebrikler

merhaba kızlar çarşamba günü erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dün ise kan testi yaptırdım negatif bugün adet gecikmesinin 3. günü

kizlar 4 haftalik hamileyin ama hic mide bulantim yok .hic olmayan varmi ve bu normal mi ?
Daha çok erken canım benim oğlumda 6. haftam bittiği gün başlamıştı 17 haftalıkken bitmişti. Hem herkeste olacak diye de birşey yok. Bebişin sağlıklı olsun yeter canım :KK66:

X