2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar bende 2013 kasım annesi olarak hepinize hayırlı uğurlu olsun diyorum henüz belli değil sanırım minikler bende nasip olursa 2015 temmuz annesi olacağım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

Amin inşallah :) Kasım annesi oluruz biz de :) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinnn :)

Ayy benim BAT'a daha çoook var ama ben de Kasım annesi olmak istiyorum yaaGeçen ay yine olmadı adetim yeni bitti... Ama bu ay Allah'ım nasip ederse ben de kasımın 3.haftasına yetişirim ve ben de kasım annesi olurum inşallah... Bu yazdıklarımın okuyan 1 kişi belki "inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırsın" der içinden ve onun bu duası hürmetine hamile kalırım kim bilir... Rabbim herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin...

kızlar dün test yaptım ve çok ilginç bişey oldu erken gebelik testi yaptım ve hemen ikinci çizgi belirdi bi 5 -6 dk sonra kayboldu ne oldu şimdi hiçbirşey anlamadım, üzerınde düz bir yere koyun orda kalsın yazıyordu ben ise hep oynadım acaba ondan kaynaklı mı

kızlar bata 5 gün kala yaptığım gebelik testim, silik bir ikinci çizgim var sanırım, ben hayal görmüyorum değil mi? :)

Eklentiler

• 20150219_223759.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 275
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…