Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Darısı başıma. Bende de hpv 73 ve kolposkopi sonucum cin1 çıktı. İki özel hasteneye ve Doç.dr gittim, en son Süleyman hocaya gittim ağustos ayında. Çok küçük sağ ve sol taraflarda kalan bölgelerde yerleşiyor hoca gösterdi kamerada. Ahcc fln dedim ama dua etsen daha çapuk iyleşirsin dedi. Ama kendimin doktoruyorum nerdeyse 6aydır yediklerime dikkat ediyor düzenli besleniyorum. Stres yapmamaya çalışıyorum, alkol ve sigaram hiç yok olmadıda. Sabah öle akşam yemeklerimi yerim, şeker ve tatlı kullanmıyorum. Hergün ev yoğurdi ve 3 bardak yeşil çay içiyorum. Spor yapıyorum ve çok dinçim,haftanin 3 günü ağırlıklarla.Yıllar sonra ilk kez kilo aldım 48dim, dahiluyede tahlil yaptırdım zaten demir anemisiydim ama ilaçları kullanmıyordum, şimdi 3 aydır agresif tedaviyle kullanıyorum. D vit artdı normala döndü, demirim her gecen ay artıyor. Haftanin uc gunu ekinizya cayı demleyip iciyorum. Aşılarımı ilkini mayısta ikincisini temmuzda ve ucuncusunu de ekimde olcam.
Dr bekle eger beklemek istemezsen lazer yapalım dedi
ekimde randevum var lazer yaptırcaktım eylülde kızlarla burda konustum kendi kendine gecem biseye mudahile etmek istemedim. Muayene icin ekimde ebidaha gidecegim. Bazen korkuyorum 30yasima yeni bastim gerilemez ilerlermi diye korkuyorum. Sonra kendime gucluyum bunun ustesinden gelirim diyorum, o kadar yıpratıcı aylar geçirdim ama kendime de iyi baktım. Yazınız umut oldu, o kadar inanıyorumki ekimde tertemiz olacağıma inşAllah olcak
inşAllah kurtulacağız