KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

7 kasımda olmuştum
Şimdi ben sana sorayım sen ne cevap verirdin 😅

5. gün dondurulmuş orta kalitede embriyo 2 aylık rahim dinlendirmesi sonucu transfer edildi.

6. gün dayanamadım test verdim: 12,9 geldi.
8. gün test verdim: 27,3 geldi.
10. gün test verdim: 50,1 geldi.

Bunlardan 6 ve 8. gün olanlar aynı yerde verildi.
10. gün farklı bir yerde verdim, yani asıl bağlı olduğum hastanede verdim.

Senin yorumun ne olurdu?

5. gün dondurulmuş orta kalitede embriyo 2 aylık rahim dinlendirmesi sonucu transfer edildi.

10. farklı bir yerde verdim, yani asıl bağlı olduğum hastanede verdim.

Senin yorumun ne olurdu?

Selam kızlar, sizlerin yorumu ne olur?

10. gün farklı bir yerde verdim, yani asıl bağlı olduğum hastanede verdim.

Senin yorumun ne olurdu?
E gayet güzel işte önemli olan artış ve şimdi araştırdım ben 2 kat olacakmış 2günde sanırım senin artışlarda güzel Salı günü sonucumuz ne olacak bakalım o da önemli 🙏🏻 benim sabah testten önce hafif bi lekelenme geldi çok panik oldum ama sanırım tutunma lekesidir dedim

Kasım ayı transfer olanlar listesi…💖

İsim…..
Yaş…
Kaçıncı deneme…
Kaçıncı gün embriyosu…
Sonuç…
💖💖🧸🧸

İSİM YAŞKAÇINCI
DENEME
KAÇINCI
GÜN
EMBRİYOSU
SONUÇ
Gldnskr242.ci deneme5.ci gün çift ⏳

Kasım ayı transfer olanlar listesi…💖

İsim…..
Yaş…
Kaçıncı deneme…
Kaçıncı gün embriyosu…
Sonuç…
💖💖🧸🧸

İSİM YAŞKAÇINCI
DENEME
KAÇINCI
GÜN
EMBRİYOSU
SONUÇ
Gldnskr242.ci deneme5.ci gün çift⏳
Kahhve
2. deneme (1.si dış gebelik)
5. gün embriyosu
Sonuç: 10. gün beta hcg 50,1

E gayet güzel işte önemli olan artış ve şimdi araştırdım ben 2 kat olacakmış 2günde sanırım senin artışlarda güzel Salı günü sonucumuz ne olacak bakalım o da önemli 🙏🏻 benim sabah testten önce hafif bi lekelenme geldi çok panik oldum ama sanırım tutunma lekesidir dedim
Benim ilk transfer dış gebelik olduğu içim hala ya bir şey varsa diye sevinemiyor...

Bana pazartesi gel dediler yarın sabahtan gideceğim.

Umarım güzel sonuçlar alırız 🙏

Benim ilk transfer dış gebelik olduğu içim hala ya bir şey varsa diye sevinemiyor...

Bana pazartesi gel dediler yarın sabahtan gideceğim.

Umarım güzel sonuçlar alırız 🙏
Dış gebelikte nasıl ilerlemişti sonucunuz? Ben de sabah lekelenme gelince korktum ondan dış gebelik mi olacak diye

Dış gebelikte nasıl ilerlemişti sonucunuz?
İlk değerim 10. günde çok düşük gelmişti. 15'di.
Katlanması yine 2 günde 1, 2 kattı ama düşük geliyordu. Zaten evet vücutta bir gebelik olduğu için beta hcg oluşuyor ama gebelik olması gereken yerde değil. Sonradan sonraya artmaya başladı ama patladım resmen tüpüme sıkışmış, iç kanama geçirdim, tüpümün teki alındı.

İlk değerim 10. günde çok düşük gelmişti. 15'di.
Katlanması yine 2 günde 1, 2 kattı ama düşük geliyordu. Zaten evet vücutta bir gebelik olduğu için beta hcg oluşuyor ama gebelik olması gereken yerde değil. Sonradan sonraya artmaya başladı ama patladım resmen tüpüme sıkışmış, iç kanama geçirdim, tüpümün teki alındı.
Yaa çok geçmiş olsun Allahım bu kez sonunu güzel eder inşallah 🙏🏻🤲🏻🤲🏻

kızlar selam transferimin 6. günü sabah test yaptım böyle çıktı
IMG_5975.jpeg

kızlar selam transferimin 6. günü sabah test yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3505037
Silik çizgi var gibi ama çok duramıyorsan (benim gibi) yarın ASM de kan ver. Ama 6. Gün çok erken test için hele ki idrar testi için. Embriyo daha yeni yeni rahimde yer buluyor öyle düşün. 6. gün yer seçecek 7. gün pılını pırtını koyup yerleşecek öyle düşün. Ben de aynı hatayı yaptım kan testi verdim ama yapmamak gerekiyor.

Silik çizgi var gibi ama çok duramıyorsan (benim gibi) yarın ASM de kan ver. Ama 6. Gün çok erken test için hele ki idrar testi için. Embriyo daha yeni yeni rahimde yer buluyor öyle düşün. 6. gün yer seçecek 7. gün pılını pırtını koyup yerleşecek öyle düşün. Ben de aynı hatayı yaptım kan testi verdim ama yapmamak gerekiyor.
evet dayanamadım çift embriyo transferi oldu benim arkadaşımın 6. gün çıkmıştı hadi dedim bende yapayım çıkmaz diye yaptım böylr olunca bi heyecanlandım

X