2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar oglum 2 3 günde bi kakasını yapıyo ıkınmakran ememiyo uyuyamıyor kıpkırmızi oluyo gazdan mı kakasını yapamamasından oluyo anlamdım bi çözümü yok mu ya bide yaptıgında 3 4 bez kirletiyo bi anda yapıyo sulu kıvamda bu isin bi çözümü yok mu onu öyle görünce icin parcalanıyo

Kızlar oglum 2 3 günde bi kakasını yapıyo ıkınmakran ememiyo uyuyamıyor kıpkırmızi oluyo gazdan mı kakasını yapamamasından oluyo anlamdım bi çözümü yok mu ya bide yaptıgında 3 4 bez kirletiyo bi anda yapıyo sulu kıvamda bu isin bi çözümü yok mu onu öyle görünce icin parcalanıyo
Cnm benim oglum 5.5 gun yapamadigi oluyo fitil vermek.istemedik bizde bagirsak tembelligi yapiyomus die cok zorlandigimuzda bir kere doktorumyz lagma gibi bise verdi bebekler icin onu yaptik rahatladi cocuk.kakasini gec yapiyo olmasi sorun degil hatta guzel beslendigini ve vucudunun sutu tam hazmettigini gosteriyomus kilo alimi guzeldir muhtemelen seninde.cunku bizde oyleyiz.o ikinmalar bizdede vardi sunnetten sonra gecti

Cnm benim oglum 5.5 gun yapamadigi oluyo fitil vermek.istemedik bizde bagirsak tembelligi yapiyomus die cok zorlandigimuzda bir kere doktorumyz lagma gibi bise verdi bebekler icin onu yaptik rahatladi cocuk.kakasini gec yapiyo olmasi sorun degil hatta guzel beslendigini ve vucudunun sutu tam hazmettigini gosteriyomus kilo alimi guzeldir muhtemelen seninde.cunku bizde oyleyiz.o ikinmalar bizdede vardi sunnetten sonra gecti

Yaa bilmiyodum öyle oldugunu femek sünnet olunca geciyo bizde mi yaptırsak napsak bize doktor 6 aylıkken olsun demisti de

Yaa bilmiyodum öyle oldugunu femek sünnet olunca geciyo bizde mi yaptırsak napsak bize doktor 6 aylıkken olsun demisti de

Cnm ben hic pipisi icin goturmedim dojtora yani dojtorumyz bize tavsiyede bulunmadi sadece kayinpederim iki.aylikken sunnetciyi getirdi eve (esimin ailesinde cicuklar bebekken suuet edilir ve butun torunlari ayni sunnetci kesmis bursada bir numara) adam dediki pipide,iktihap var cok rahatlarsiniz,sunnetten sonra.eger pipide problem varsa bebek rahat idrar yapamiyomus mesenasi cok dolup bagirsaklara baski yapiyomus buda,gaz,sancisina sebepmis.

suluysa kabız değildir dert etme bnmki haftada bi yapıyor. tabi toplu yapınca baya bol oluyor. gazdandır kıvranma. gaz ilacını sastinde düzenli kullanınca geçiyor. ben geçen vermim belki biraz alışmıştır bağırsaklar dedim bi aksatmaya bi buçuk gün kıvrandı garibim.

Ellerine saglik cok guzel olmus benim hic el becerim yok hazir almayi planliyorum ama kararsizim ne kadar kullanabiliyolar bilmedigim icin o kadar parayi bosa vermek istemiyirum
Yapmasi inan cok basit ben 6 tlye yaptim imoda borular tuttu yani.evdeki herhangi bi minderi bile kullanabilirsin.uzerine bebeginin penye battaniyesini ort ki terletmesin.minderin dort bi ucuna kurdale dik iki tane ayni boy boru.al bu borulari mendere bagla uzerine cingirak dis kasiyici oyuncak as buladar basit

Cnm ben hic pipisi icin goturmedim dojtora yani dojtorumyz bize tavsiyede bulunmadi sadece kayinpederim iki.aylikken sunnetciyi getirdi eve (esimin ailesinde cicuklar bebekken suuet edilir ve butun torunlari ayni sunnetci kesmis bursada bir numara) adam dediki pipide,iktihap var cok rahatlarsiniz,sunnetten sonra.eger pipide problem varsa bebek rahat idrar yapamiyomus mesenasi cok dolup bagirsaklara baski yapiyomus buda,gaz,sancisina sebepmis.

Bi problem oldugunu sanmıyorum çişini rahatlıkla yapıyo çünkü ben mama takviyesi de yapıyorym aptamil kullanıyodum belki ondandır deyip sma ya gectim bakalım bi degisiklik olacak mı

suluysa kabız değildir dert etme bnmki haftada bi yapıyor. tabi toplu yapınca baya bol oluyor. gazdandır kıvranma. gaz ilacını sastinde düzenli kullanınca geçiyor. ben geçen vermim belki biraz alışmıştır bağırsaklar dedim bi aksatmaya bi buçuk gün kıvrandı garibim.

Nurse harveys verdi doktorumuz sanki bi ise yaramıyo yaa sen ne kullanıyosun

adam bütün sülalenin erkeklerini gördü desene :p

ben de 7 sinde yaptıracaktım. işerken ağlıyor diye 5 inde gösterirken sünnetini yaptık. ama idrarda problem yokmuş şükür sonra idrr tahlilide yaptık gene bir şey yok.
gece bi ton işiyor sıkıntı yok gündüz ağlıyor. işemek istemiyo demek beze altını açınca hop dışarı salıyor :D

Selamlar, nasılsınız hatunlar :KK68: Herkesler iyidir umarım.

Biz çok iyiyiz şükür, 2 aylık olduk bugün.
Kuzum yavas yavas tepki vermeye basladı, çok zevkli :oops:

Bu arada kızım 4 gündür yeşil kaka yapıyordu ve arada sümüksü kıvamda oluyordu.
Dr.a götürdüm ve kaka tahliili yapıldı.
Malesef mikrop kapmış, amip mikrobu.
Şimdi ilaç kullanıyoruz hemen atlatırız inşallah.
Salgın varmış, dikkat edin ve ihmal etmeyin sakın.

Yarında aşımız var umarım ateşsiz sorunsuz atlatırız bunuda.

Kadin dogum uzmanma gittim bugun goguste sut birikmis dedi antibiyotik tedavisi verdi 10 gun. Bahar na bole bisey gelen var mi kizlar cok mutsuzum cok agri ve ates yapiyoryapiyor. Bir de ilaclarla gecmezse cerrahi mudahale falan yaziyo internette korkuyorum ins. Gecer

Selamlar, nasılsınız hatunlar :KK68: Herkesler iyidir umarım.

Biz çok iyiyiz şükür, 2 aylık olduk bugün.
Kuzum yavas yavas tepki vermeye basladı, çok zevkli :oops:

Bu arada kızım 4 gündür yeşil kaka yapıyordu ve arada sümüksü kıvamda oluyordu.
Dr.a götürdüm ve kaka tahliili yapıldı.
Malesef mikrop kapmış, amip mikrobu.
Şimdi ilaç kullanıyoruz hemen atlatırız inşallah.
Salgın varmış, dikkat edin ve ihmal etmeyin sakın.

Yarında aşımız var umarım ateşsiz sorunsuz atlatırız bunuda.

Bizde 2 aylık olduk bizimde yarın aşımız var ateş ten korkuyorum inşallah bise olmaz

adam bütün sülalenin erkeklerini gördü desene :p

ben de 7 sinde yaptıracaktım. işerken ağlıyor diye 5 inde gösterirken sünnetini yaptık. ama idrarda problem yokmuş şükür sonra idrr tahlilide yaptık gene bir şey yok.
gece bi ton işiyor sıkıntı yok gündüz ağlıyor. işemek istemiyo demek beze altını açınca hop dışarı salıyor :D
Bizimkide bezini acinca etrafi suluyo bi guzel gecen gun esim alt taraffi ciplak aynatiyodu tv unitesini boydan boya suladi sagolsun :)

Kadin dogum uzmanma gittim bugun goguste sut birikmis dedi antibiyotik tedavisi verdi 10 gun. Bahar na bole bisey gelen var mi kizlar cok mutsuzum cok agri ve ates yapiyoryapiyor. Bir de ilaclarla gecmezse cerrahi mudahale falan yaziyo internette korkuyorum ins. Gecer

Canım aynısı bu hafta kardeşimde oldu onunda goğsu mastit oldu ateşlendi doktor antibiyıtik iğne vermiş 6 tane günde iki defa vurulacak 3 gün bebeğini emziremiycek bebek etkilenirmiş verdiği iğneden doktoruna bir sor bebeğini emzirebilecekmisin goğsunden yeşil sut gelmeye başlamıştı irin gibi dikkat et geçmiş olsun şimdiden

Selam arkadaslar Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin bi sorum olacak bebegim 47 gunluk kucagima alinca cok gevsek duruyo başı bir yana düşüyor kollari titriyor ayaklarini saglam basamiyor normalmi sizce annem ve gelinimiz cok hınbıl diyor moralim bozuluyor daha sıkı olmasi gerekiyormus bide sürekli yüzü koyun yatiyor ve bas sekli uzunlamasina sekilleniyor ne yaptiysam sirtustu uzanmiyor kiyameti kopariyor

Back
X