2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben mama vermedim henuz hic.. Ama bu hafta bi geldiler bana gene sutum azaldiysa ya yetmiyosa ac kaliyosa diye.. Su icip emzirip uyuyorum valla bebegim uyudukca, tomrisin emzirme notlarindaki gibi, bakalim, annem sutun yetmese cocuk ac kalsa uyumaz diyo ama..
Dogum kilosu 3.400
İlk ay kilosu 4.810
İkinci ay kilosu 6.460
Ama eylul 9unda kontrolumuz, kilomuza bakilcak o zaman ama o zamana kadar ya ac kalirsa anlamazsam diye kuruyorum kafamda.
Ne demis serdar ortac abimis? Kafamda deli sorular..

Sut kalmistir belki. Sagmayiya da emzirmeyi dene istersen..
Masallah cnm bi ayda 2bucuk kg mi almis:) dr ne dedi normalmiymis bu durum

Ben mama vermedim henuz hic.. Ama bu hafta bi geldiler bana gene sutum azaldiysa ya yetmiyosa ac kaliyosa diye.. Su icip emzirip uyuyorum valla bebegim uyudukca, tomrisin emzirme notlarindaki gibi, bakalim, annem sutun yetmese cocuk ac kalsa uyumaz diyo ama..
Dogum kilosu 3.400
İlk ay kilosu 4.810
İkinci ay kilosu 6.460
Ama eylul 9unda kontrolumuz, kilomuza bakilcak o zaman ama o zamana kadar ya ac kalirsa anlamazsam diye kuruyorum kafamda.

Sen hele hiç düşünme canım mama falan.senin tosuncuk maşallah iyi kilo almış.ayda 1.5 kilo çok iyi bence.maşallah diyelim:)

Masallah cnm bi ayda 2bucuk kg mi almis:) dr ne dedi normalmiymis bu durum
Evet canim 6 ay anne sutu verebilirsin buyuk ihtimal dedi ama suan kendi kendime kuruyorum iste ac olsa uyumaz,hic durmaz aglar dimi doyuyodur yani suan da?
Sen hele hiç düşünme canım mama falan.senin tosuncuk maşallah iyi kilo almış.ayda 1.5 kilo çok iyi bence.maşallah diyelim:)
Allah razi olsun canim

Kolik bebek anneleri ... Sizlere sorum var.. Bebeginiz kriz anlarda nasil agliyor vucudunda gozle gorulur degisiklikler var mi.. Benimki gaz cikaramadiginda ve kolik krizi geldiginde sol tarafa bukulup agliyor karnin sag tarafi sisiyor. Bunlar normal mi yoksa baska bir ic organ sorunu mu var? Yani o sekilde kasilup ciglik atiyor

Kizlar ya ateşin biraz düştü ama sol göğsün çok agriyo sizliyo sütü sagarlen dokununca hangi doktora gitmm lazm kadin doğuma mi

Cnm bi tarif edermisin tam olarak nasil oluyo
5 tane inciri 2ye kesip yarım litre kaynamış temiz suya atıyosun, kapağı kapalı tam 5 dakika kaynadıktan sonra 1 havucu dilimleyip üstüne ekliyosun o şekildede 3dakika kaynattıktan sonra süzüp suyunu içiyosun, sabah akşam içiliyor fakat her seferinde yenisini yapıyosun önceden kaynattığını değil

Dogum kilosu 3.400
İlk ay kilosu 4.810
İkinci ay kilosu 6.460

kız 6.5 kg ya aç mı kaldı diyorsun çarpılırsın valla :D mamayla bu kg olsa dr çocuğu obez yaparsın diye kızar

Günaydın haziran anneleri, bende 11 haziranda doğum yaptım, bebeğim kolik oldu maalesef aranızda bunu yaşayan var mı, yardım almam gerek :/

Kızlar merhaba herkez gibi bazen sadece okuyup çıkacak kadar vaktim oluyor kızım masallah huysuz değil ama uyumadigi zamanlarda kucakta gezmeye bayılıyor yemeği inanın zor yapıyorum evde tekim ailem de yanımda değil ızmir e yeni taşındık anlayacağınız kızımla.başbaşa tüm gün babamız işten gelince biraz vakit ayırıyorum kendime balkona çıkıp oturuyorum tek lüksüm o;)

Kızlar merhaba herkez gibi bazen sadece okuyup çıkacak kadar vaktim oluyor kızım masallah huysuz değil ama uyumadigi zamanlarda kucakta gezmeye bayılıyor yemeği inanın zor yapıyorum evde tekim ailem de yanımda değil ızmir e yeni taşındık anlayacağınız kızımla.başbaşa tüm gün babamız işten gelince biraz vakit ayırıyorum kendime balkona çıkıp oturuyorum tek lüksüm o;)
Bu.arada 57 günlük olduk anne sütü alıyor sadece sanırım yetiyor 3 kutu humana çay bitirdim onun haricinde bol.su.içiyorum..gazi dışında aglamiyor gündüz uyku.düzeni oturmadı fakat gece iyi uyuyor iyi dün kalça.cikigi usg çekildi çok.şükür temiz çıktı sonuç kilomuz5760 olmuş boyumuz 60 cm
Doğum kilosu 4000
1.ay4900
56 gunluk5760 suan ki kilosu

20150819_131610.webp

Oyun.halisi alacaklara fikir.olsun okadar para verip almaya degmez zaten.cok az bi zaman oynuyolar hareketlendiklerinde icinde durmuyolarmis.bide magalardaki.oyun.halilarinin alt minderleri.hic.hos degil kendiniz yapin daha iyi

Back
X