2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bana mama ver demediler ama ben aldım verim diye kız içmiyor biberon kaşık siringa hepsini denedim iciremiyorum ağlarken kasikla zorla 30 ml verdim bitince bir biberon dolusu kustu benimde göğüsleri şişti acidi aç olduğunu düşünmüyorum mama versem hemen toparlar biliyorum ama yemiyor :-(
Cnm benimkide mama ilk verdigimde bikac defa kustu hep biberon denedim ama. Doktor zamanla o tada alisiyorlar dedi. Oyle de oldu. Simdi iciyor sende dene.
Banada hic mama ver diyen olmadi kac defa sordumda... dr bakiyobilk ay hala dogum kilosunda . Desene mama ver kilo almamış diye be adam belki ben gerizekaliyim. Bi de ozellikle hep soruyordum mama gereklimi diye. Cocum iki aydir açtı demekki...

Kizlar slm. Ben birkac haftadir sutumu artirmak icin ugras verdim. Vee o kadar arttiki fiskirmaya basladi. Bende seviniyordum. Ama bebegim faha az emmeye ve aglamaya basladi emme saatleri savasa donustu iyice. Meger fazla gelmeside hic iyi degilmis.

Bide onsutum daha fazla benim yani sekerli sulu kalorisiz olan kisim . bebek bunla karnini doyuruyor asil yagli kismi emmiyorsa kilo alamazmis. Ama benim yagli kisim az. Sulu kisim fazla:KK43:(
Evet bebekler fazla sütüde sevmiyorlar benim kız ilk başı çok gelince sinirlenip bırakıyor bazen

картинка043.webp
Merhaba kizlar :KK200:
Bunu bize dogum evinde verdiler bebegin kilosunun ve boyunun ortalama olmasi gereken araliklar aylara gore ilk yazilan dogum kilosu sonra aylara gore gidiyor

Kizlar slm. Ben birkac haftadir sutumu artirmak icin ugras verdim. Vee o kadar arttiki fiskirmaya basladi. Bende seviniyordum. Ama bebegim faha az emmeye ve aglamaya basladi emme saatleri savasa donustu iyice. Meger fazla gelmeside hic iyi degilmis.

Bide onsutum daha fazla benim yani sekerli sulu kalorisiz olan kisim . bebek bunla karnini doyuruyor asil yagli kismi emmiyorsa kilo alamazmis. Ama benim yagli kisim az. Sulu kisim fazla:KK43:(
ben de aynı durumdan korkuyorum. hiç tam indiremiyor gb oluyor dolunca. kalanı sağıo vermek gerekiyor. e ztn doymuş oluyor kusuyor. sağıp ayrı bi vakitte az az vermek lazım herhalde.

Su ilk sut son sut beni de yordu oglum ilk sutu guzelce iciyor su gibi sonra bagiriyor
Ben de agzina sikmak zorunda kaliyorum son sutu yoksa kilo almaz ki:KK64:

Nerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorum
Canim bizim ebe 3 aylıkken 3 500 olmali dedi
3 aylıkken 3.500 olmalı mı? Bence yanlış o ya. Mesela biz 40 günlükken gittik, yeni bi doktora. Kaç doğdu dedi 3600, sonra 3300 e düştü dedik, ozaman şuan 5300 ise iyi dedi mesela, yani 40 günde 2 kilo..

Eki Görüntüle 1607980
Merhaba kizlar :KK200:
Bunu bize dogum evinde verdiler bebegin kilosunun ve boyunun ortalama olmasi gereken araliklar aylara gore ilk yazilan dogum kilosu sonra aylara gore gidiyor
çok iyiymiş yaa, bende yazıp böyle bi tablo oluşturayım bari :)

Selam kızlar :) Girmeyeli çok zaman olmuş. Oğluştan fırsat bulup giremedim :) Bakıyorum da hepimizin derdi aynı süt sıkıntısı. Ne yapalım kızlar benim sütüm yok denilecek kadar az artık emmiyor da yavrum çünkü çekiyor çekiyor gelmiyor o zaman da bas bas bağırıyor. Ben de her gün sağıyorum çıktığı kadar ilaç niyetine veriyorum. Bugün bir yazı okudum ender saraç mamayla beslenen bebekler günde 1 kaşık da olsa anne sütü alırlarsa o vitamini aldığını söylemiş biraz içim rahatladı vallahi. Biz istemez miydik sadece anne sütü alsın ama yok işte. :(

Nerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorum
3 aylıkken 3.500 olmalı mı? Bence yanlış o ya. Mesela biz 40 günlükken gittik, yeni bi doktora. Kaç doğdu dedi 3600, sonra 3300 e düştü dedik, ozaman şuan 5300 ise iyi dedi mesela, yani 40 günde 2 kilo..

Sagiyorum. Makina seffaf ya ... 90 ml falan su gibinsut gelyo. 30 40 milim gibi sariya donuyo

kızlat işsizlik maaşı için online başvuru yaptım inş. taaa işkur binasına gitmeme gerek kalmaz.
süt parasını alan var mı nasıl aldı?
doğum parasını alan var mı nasıl aşdı?
işgöremezlik maaşı yani gebelik süresinve 4 aylık maaşı alan var mı nasıl aldı?
ben hiçbiri için başvuru yapmadım.

kızlat işsizlik maaşı için online başvuru yaptım inş. taaa işkur binasına gitmeme gerek kalmaz.
süt parasını alan var mı nasıl aldı?
doğum parasını alan var mı nasıl aşdı?
işgöremezlik maaşı yani gebelik süresinve 4 aylık maaşı alan var mı nasıl aldı?
ben hiçbiri için başvuru yapmadım.
Bnde daha bsy yapmadim:KK51:

hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor :(

hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor :(

Canım humana still tee , rezene arttırır bunların yanıminda pötibör bisküvi ye tahin helvası, ceviz bunlarda arttırır bebeğini sık sık emzir ertesi güne sutun artar

Kızın huysuzlugu evde işti derken ben benden geçtim yahu ne yazdığımı bile görmez olmuşum 5500 olacak o benim kız zaten 3500 doğdu :KK70::KK70:

Canım humana still tee , rezene arttırır bunların yanıminda pötibör bisküvi ye tahin helvası, ceviz bunlarda arttırır bebeğini sık sık emzir ertesi güne sutun artartese
teşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra ağlıyor sütü tam emmiyo en fazla 10 dk emiyor neden olabilir bu

Canım humana still tee , rezene arttırır bunların yanıminda pötibör bisküvi ye tahin helvası, ceviz bunlarda arttırır bebeğini sık sık emzir ertesi güne sutun artar
teşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra baslıyo ağlamaya en fazla 10 dk emiyor neden olablr bu bu da cok üzüyor beni

Sagiyorum. Makina seffaf ya ... 90 ml falan su gibinsut gelyo. 30 40 milim gibi sariya donuyo
ben bikere sağdım onda da 75 cc zor çıktı, o ara oğlum uyandı emmek istedi tabi memede süt yok, sağdığımı çıkardım dolaptan geri içirdim :)) sütüm az mı demek oluyo? Ama tek göğsümle doyuyo, kilosu da normalin üstünde şükür.. Kaç cc gerekiyo doymaları için?

Kızın huysuzlugu evde işti derken ben benden geçtim yahu ne yazdığımı bile görmez olmuşum 5500 olacak o benim kız zaten 3500 doğdu :KK70::KK70:
hah şimdi oldu :) çok normal canım, bende bgn telefonda doktorla konuştum, kadın bağırsak hareketleri normale dönmüş diyomuş bende bardakhareketi anladım, orası neresi oluyo diyorum :))) hep uykusuzluktan oluyo bunlar

teşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra baslıyo ağlamaya en fazla 10 dk emiyor neden olablr bu bu da cok üzüyor beni
ya doyuyodur, yada çekiyo çekiyo gelmiyodur hırslanıyodur, sen anlıyosunuzdur gelip gelmediğini, yutkunuyomu mesela

hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor :KK43:
sağlıklı olması önemli olan. dr normal aralıkta diyorsa sorum yoktur. kaç kg doğduğuna göre hesaplarsın. ama söylenmeden mamaya başlama bence. tomrisin emzirme notlarını arat istersen internetten.

hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor :KK43:

bu arada bende direk etki eden rezene ve uyku. psikolojide çok önemli. bi tartışma gerginlik hop süt müt gidiyor. relaks olunca geliyor

Back
X