- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.101
Kizlar bebe yağinda hangi markayi kullaniyorsunuz ben sebamed losyon aldim sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bebe yağinda hangi markayi kullaniyorsunuz ben sebamed losyon aldim sadece
1 kere 5 damla canım. Doktor öyle demişti bize, siz nasıl kullanıyorsunuz ?
masallah melegıne çok tatlı iyi olmanıza çok sevındım dedıgın gıbı daha kotusude olabıılırdı uzme kendını bunada sukur sureklı dualarıda melegınde olucK annesı senı tanımasamda çok sevdım en yakın dostm gıbı bıldım ..
Chicco cok guzel cnm memnunumKizlar bebe yağinda hangi markayi kullaniyorsunuz ben sebamed losyon aldim sadece
Icebildigi kadar canim istemediginde itiyo sulugunu zatenIki gündür baya büyük karni :-( suyu ne kadar veriyorsun canım
süt cok olabilir ama kalorisi azdır canım. hergun zeytınyagı koy kahvaltıda domatesıne. ekmek ban ban ye. yapabiliyosan iç.Süt yaramiyor diye bisey varmi gercektwn kizlar? Sütüm hep bol, hep emzirdim... ama doktor yetmio buna dedi. Aklim almiyor. Sutum siksam fiskirir yani. Durmadanda emzirdim. Bilemedimkiiiiiii.
rotayla diğerlerinin arasında en az 3 hafta olmalıymış doktor öyle dedi.kızlar yarın 2 ay aşılarını olacağız inş. şu ateşlenme için şurup mu fitil mi?
ateşlenmeden verecek miyiz?
ateşi kaç olunca ilaç vereceğiz?
rota aşısıda yapılacak inş. rahatsızlanırsa nasıl geçecek ne kdr sürede geçecek. tek başıma olacağım gerekli şeyleri hazır edeyim yoksa çıkıp alamam![]()
o ayno gün yapılmazsa. biz aynı gün yaptırdık dün.rotayla diğerlerinin arasında en az 3 hafta olmalıymış doktor öyle dedi.
3-5. aylarda oluyor doğru demiş. ama rota da ateş isal veya kabız yapabildiği için iki kere ayrı sıkıntı çekmesin dedim.Bize de ebe 3. Ayda aşı yok kilo takibi var rota aşısını eğer yaptırmak istersen o zaman yapabiliriz dedi. Anne sütü alan bebeklerde olmuyormuş genelde.
Sadece anne sütü aliyosa su vermene gerek yok. Ben hic vermiyorum. Doktor da hemsire de öyle söyledi. İlk kizimda da ilk 6 ay sadece anne sütü verdim.Canim benim kizinda sisiyo karni gazdan ben dogdugundan beri su veriuorum
Canim dedigin dogru ama ben mersinde yasiyorum burasi fena sicak doktorumuzda verdiriyo butun arkadaslarimda su veriyoSadece anne sütü aliyosa su vermene gerek yok. Ben hic vermiyorum. Doktor da hemsire de öyle söyledi. İlk kizimda da ilk 6 ay sadece anne sütü verdim.
Canim dedigin dogru ama ben mersinde yasiyorum burasi fena sicak doktorumuzda verdiriyo butun arkadaslarimda su veriyo
Kızlar sütüm iyice azaldı ya surekli emziriyorum emerken izliyorum sadece çekiyo memeyi süt gelmiyo az bise geliyo ne yapsam çogalmadı gitti bide hemsire mama verme diyo nasıl vermiim aclıktan ağlıuo çatlama derecesine geliuo nefessiz kalıyo göz göre göre nasıl izliim onu ne yapıcam yaa
Maşallah bak 1500 çok iyi sorun yok üzme kendini konuşan konuşsun2600 dogdu ay ne bilim fos kilo mu acaba diye düsündüm ayda 1 kilo ama oglum 1500 kilo almıs oluyo kendi doktorumuz gelisimi cok güzel dedi
Bencede oyle benim kiz gecen gun uyumadi sut verdim altini degistirdim gazini cikardin gene uyumadi sonra su verdim cuk cuk nasil icti oyle susamiski sonra uyuyskaldi demekki ihtiyaci var bebeklerinde suyaCnm bende veriyorum suyun ne zararı olabilirki ilk 6 ay sadece anne sütü diyolar peki 6 ay su icmessek nasıl olur onlarda o şekil