2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm ben iki aydır süt sağıyorum senin yazdiklarindan çok endişeli stresli olduğun belli bunlar da sütünü etkiliyor haliyle 3 saatte bir düzenli sag saat 1 de sagdiysan saat 4 de tekrar sag 15 dak bir gogsunu 15 dak diger gogsunu sag süt yapıcı şeyler tüket ve stres yapma sütüm olacak bebegime yetecek diye düşün.
Canım sen sadece sağıyor musun, bebek hiç emmiyor mu?

Arkadaşlar neyle sağıyorsunuz, her sağışda kaç ml çıkıyo, bi de sizin bebeklerde benimki gibi hiç emmiyormu?
Benim emzirmem yasakti canim goguslerimin tedawisi icin. Sonra wermeye calistim almadi. Dqyanamayp biberon werdim sutumu sagip arada mama veriyodum. Doktora gttim emmiyo diye. Ac birak dedi aglasin isterse slsin isterse almasin ama ayaklarin yere saglam bassin emzircem diye dedi. Ac kaldi 7 saat 8 saat atiyodu kafasini arkaya ciglik atiyodu. 100 gram werdi. Ama dun saglik ocagina gttim yine tarttirmaya orda agladi hrmsireyle denedik tuttu 5-6 dk . Ewe geldik yine emdi sonra yine Allah a hamd olsun Biberon wermedim dun bugun. Emiyo 5-9 dk oda yeter.

Canim sutunun kesilmemesi icin 2-3 saatte 1 sagman gerekiyo. Bos kalsada biberon hic gelmesede sag ki beyne uyari gitsin sut uretimi icin. Gecede sag gece daha cok salgilaniyo hormonlar. Ben pompanin basinda kackere uyuyakaldim. Sagdikca artacak sutun. Benim sag taraftan 60 cikiyosa soldan 30 yada40 cikiyodu. Ama 5 -6 saat sagmazsam 80 90 cikiyodu. Ben tabi don zamnlar boswerdim gunde 2 3 kere anca. Sana bsy diyim mi uzulme duzrnli sagarsan gelir sutun tabiki enmesi gbi olmuyo ama enazindsn bebeginin karni acmi tok mu nekadar icti bos mu cekiyo yutuyo mu hepsinin cewabi biberonda. Ben biberon 40 gun kullandim psikolojik acidsnda bebege zarari yokmus emzirir pozusyonda wer. Ben mamajoonun pompasini kullaniyorum. Sen neyi kullaniyosun
Benim pompam diğer çocuğumdan kalmaydı, markası ne bilmiyorum. Bugün kırıldı, bende pompa alıcam, ama hangisini alayım diye araştırıyorum.

Benim emzirmem yasakti canim goguslerimin tedawisi icin. Sonra wermeye calistim almadi. Dqyanamayp biberon werdim sutumu sagip arada mama veriyodum. Doktora gttim emmiyo diye. Ac birak dedi aglasin isterse slsin isterse almasin ama ayaklarin yere saglam bassin emzircem diye dedi. Ac kaldi 7 saat 8 saat atiyodu kafasini arkaya ciglik atiyodu. 100 gram werdi. Ama dun saglik ocagina gttim yine tarttirmaya orda agladi hrmsireyle denedik tuttu 5-6 dk . Ewe geldik yine emdi sonra yine Allah a hamd olsun Biberon wermedim dun bugun. Emiyo 5-9 dk oda yeter.
Ayy ne güzel, aç bırakıncamı emmeye başladı?

Ayy ne güzel, aç bırakıncamı emmeye başladı?
He walla ac kaldi. Bide disari ciktik yuruduk aile hrk8mine kadar trmiz hawa bide orada soguktu hepsi ustuste agladi bende emmek istedigini bilmiyorum ya alismamisim hemsireye dyorum alti pis galiba oda diyo meme ariyodur yok canim dedim bende almiyo gel denryelim dedi baktik cukcukcuk hemen esimi aradim sewincten napcagimi sasirdim. Darisi sana canim

He walla ac kaldi. Bide disari ciktik yuruduk aile hrk8mine kadar trmiz hawa bide orada soguktu hepsi ustuste agladi bende emmek istedigini bilmiyorum ya alismamisim hemsireye dyorum alti pis galiba oda diyo meme ariyodur yok canim dedim bende almiyo gel denryelim dedi baktik cukcukcuk hemen esimi aradim sewincten napcagimi sasirdim. Darisi sana canim
Canıım çok sevindim devamı gelir inş, Allah hepimize istediğimiz kadar emzirmeyi nasip etsin inşş ;)

Günaydın kızlar bebeğimin yüzü soyuluyor gibi beyaz beyaz pullar var 55 günlüğüz kontrolümüzede var önemli bir şeymi acaba ?

Cnmm benim bebege mama vermeye basladim. Doktor tavsiyesiyle. Doktor gunde 3 kere memeden sonra 30cc eger alirsa 60cc ver dedi. Benim kiz memeden sonra mama almjyor. Bende ac oldugu vakit gunde 3 ogun meme vermeden 60cc mama verdim. 1 haftada cocugun gıdısı cikti resmen. Annem 4 gun once görmüştü simdi gordu toparlanmis diyor.

Brn anlamadım meme vermeme ragmen acmiydi diorum... ama mama iyi gelio sanirim tartmadim ama yuzundrn belli. Sen mama veriomusun

Cnmm benim bebege mama vermeye basladim. Doktor tavsiyesiyle. Doktor gunde 3 kere memeden sonra 30cc eger alirsa 60cc ver dedi. Benim kiz memeden sonra mama almjyor. Bende ac oldugu vakit gunde 3 ogun meme vermeden 60cc mama verdim. 1 haftada cocugun gıdısı cikti resmen. Annem 4 gun once görmüştü simdi gordu toparlanmis diyor.

Brn anlamadım meme vermeme ragmen acmiydi diorum... ama mama iyi gelio sanirim tartmadim ama yuzundrn belli. Sen mama veriomusun
E Es_lem_ce

Günaydın kızlar bebeğimin yüzü soyuluyor gibi beyaz beyaz pullar var 55 günlüğüz kontrolümüzede var önemli bir şeymi acaba ?
Sanmıyorum canım bebeklerin cildi kuru olur nemlendirmek lazım.bebek yağını heryerine sürmen gerek her banyodan sonra.yinede bir sor sen ama.

canım bazı insanların sütü ne kadar çok olursa olsun, doyurucu değildir, tıpkı benim gibi :) dolayısıyla ne kadar emzirirsen emzir bebeğin yeterince gelişmez. ben ilk çocuğuma üç ay sadece anne sütü verdim. ama gelişimi ayına göre hep geriydi ve üç aydan sonra sütüm yetmemeye başladı.mama vermeye başlayınca senin de dediğin gibi çok kısa sürede toparlanıp büyümeye başladı...

canım bazı insanların sütü ne kadar çok olursa olsun, doyurucu değildir, tıpkı benim gibi :) dolayısıyla ne kadar emzirirsen emzir bebeğin yeterince gelişmez. ben ilk çocuğuma üç ay sadece anne sütü verdim. ama gelişimi ayına göre hep geriydi ve üç aydan sonra sütüm yetmemeye başladı.mama vermeye başlayınca senin de dediğin gibi çok kısa sürede toparlanıp büyümeye başladı...
Evwt dedigin gibi belki doyurucu degildi.Biraz gec kaldm ama ins bundan sonra toparlar.... nn 3500gr idi. Ztn cok zayıf dogdu.

Herkese merhabalar arkadaslar bayadir girememistim bu arada insallah hasta olan anne ve bebis olmamistir gecmisi henuz okuyamadim esimin patoloji sonucunu bugun aldik cok sukur temiz cikti rabbim kimseyi boyle bir seyle karsilastirmasin sevincimi paylasmak istedim opuyorum bebisleri ve sizleri

Back
X