2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ptesi doktora gittik oglum 4650 geldi dün saglık ocagında tarttırdim 4900 geldi 3 gunde 300 gr mı aldı yani tartı mı bozuktu acaba yoksa şisti mi bu cocuk ya moralim cok bozuldu hemsire normal kücuk dogdu zaten ortalama 5500 olması gerek zaten dedi ama ben hala canım sıkkın 3 gündebo kadar alanamz bence

Arkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..

Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..

Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631 :KK200::KK200::KK15::KK15:
kelebekcik34 kelebekcik34 cimcimesevilay cimcimesevilay pofuduk18 pofuduk18 S skelebeks M mehtapmhtp88 T tombul cilek @melegim66 @melekbekliyor @meemure S senosum sinaz sinaz @Arifa @spring_0 nazperver nazperver
masallah melegıne çok tatlı iyi olmanıza çok sevındım dedıgın gıbı daha kotusude olabıılırdı uzme kendını bunada sukur sureklı dualarıda melegınde olucK annesı senı tanımasamda çok sevdım en yakın dostm gıbı bıldım ..

Kızlar ptesi doktora gittik oglum 4650 geldi dün saglık ocagında tarttırdim 4900 geldi 3 gunde 300 gr mı aldı yani tartı mı bozuktu acaba yoksa şisti mi bu cocuk ya moralim cok bozuldu hemsire normal kücuk dogdu zaten ortalama 5500 olması gerek zaten dedi ama ben hala canım sıkkın 3 gündebo kadar alanamz bence
Canim moralin neden bozuldu. Farkedersede 100gr farkeder doktorunkiyle daha iyi degil mii. Bizim saglik ocaginda boyu 58cikti kendi doktorunda 57 cikti fark olsada cok az oluyo. Ama aile hekiminde soymadn tartiyolar sonra dusuyolarda az dusuyolar.kendi doktorlari soyup oyle teraziye koyuyolar.

Cnm üzülecek birşey yok bizimde 1 gün arayla 150 gr fazla çıktı hastanede kıyafetle tartılıyo biri az düşüyor biri çok bide 5500 olacak diye bir şart yok doğum kilosuna göre değişiyor her ay 1 kiloya yakın alırsa normal diyor doktorlar

Suan ayni tariyi gormek icin dua ediyorum:KK70: uzulme cok farkli çıkabiliyor

biz de bugün aşımızı olduk şükür. başka konuya yazmıştım kopyalayayım :D

9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl :KK70:

daha birşey yok ölçüp duruyorum. bi kolundan aşı bacaklarından da birertane.
çok çıplık attı karı gb. çıkınca ağladı ağladı sustu kafayı omza koyup yattı.
dr fitil yazdı 2.5 tl. yazdırmadan alsanız daha ucuz muayene ücreti yok.
illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
bu arada 2. ay kg 6090 bezle, boy 62
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında

Neyde var canım anlamadım

İdrar tahlili değilki kakasında ufak bir enfeksiyon varmış.o yüzden kakası yeşil ve karın ağrısı yapıyormuş.dolayısıyla ıkınıp tıkınıyormuş bu yüzden.yarın gitcez yine doktora bakalım ilaç tedavisi uygulayacak sanırım.antibiyotik olacak büyük ihtimalle hiç istememe rağmen.

Lokosit görünce idrar sandım enfeksiyon o sanırım bizim de kaka bazen hafif yeşil oluyor üşütmeden demişti doktor. Geçmiş olsun.

canım bizde masaj yapıoz ama pek işe yaramıyo. Sizin yaptığınızın linki var mı? Gönderirmisin bide onu deneyim

nasıl bir masaj linkini atarmısın?

Masaj videosu bu kızlar

Hay agzina sağlık :)))) saol tavsiyen icin cnm

Dene canım mutlaka

Herhangi bir zararı v.s. yoktur değil mi? Benim kız sabah 6 da başlıyor emmeye hic bırakmıyor uyumuyor da. Ne yapacağımı şaşırdım

Yok hayır bu hapı kullanıp ikiz emzirn anneler var alkolsüz tamamen gnc almanı öneririm

biz de bugün aşımızı olduk şükür. başka konuya yazmıştım kopyalayayım :KK70:

9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl :KK70:

illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında

Ben bazen çok densiz oluyorum da arkadaşın sonradan otistik mi olmuş ya. Otizm sonradan olan bir şey değil organik bi hastalık beyinde.

Biz de dün aşı olduk ateşlenmedi ama çok ağladı huysuzlaştı ben de carpol verdim bir ölçek sakin çok şükür. 37 geçmedi steşi.

Sağlığı yerindeyse kilosunu. Ne önemi var ki bunlara kafanı yorma canım sen elindn geleni yap bol emzir ortalama diye de bir şey yok senin genetiğinle benimki aynı değil ki. Önemli olan gelişim bozukluğu olmasın kilo vermesin.

Ben bazen çok densiz oluyorum da arkadaşın sonradan otistik mi olmuş ya. Otizm sonradan olan bir şey değil organik bi hastalık beyinde.

Biz de dün aşı olduk ateşlenmedi ama çok ağladı huysuzlaştı ben de carpol verdim bir ölçek sakin çok şükür. 37 geçmedi steşi.

ark ın oğlu a tipik otistik o yüzden konuyla ilgili şeylerden haberdar oluyor. ama o ilaç kullanmamış. internette nir araştır istersen bnm de gözüme çarpmıştı ama aklımda değil tam.

dr bana 38 i geçmedikçe bişi verme dedi

biz de bugün aşımızı olduk şükür. başka konuya yazmıştım kopyalayayım :KK70:

Maaşallah canım bizimki de 6300 çıktı 200 grını bezle kıyafete saydı 6100 gr, 60 cm :) antibiotik kullandığı için sadece verem aşısını oldu. karmayla diğerini pazartesi olacak.
Kalça usg'si de çekildi o da normal çıktı. Böbrek dışında bi derdimiz kalmadı şükür :)

Maaşallah canım bizimki de 6300 çıktı 200 grını bezle kıyafete saydı 6100 gr, 60 cm :) antibiotik kullandığı için sadece verem aşısını oldu. karmayla diğerini pazartesi olacak.
Kalça usg'si de çekildi o da normal çıktı. Böbrek dışında bi derdimiz kalmadı şükür :)
Bebisim sizinkinin yarisi kadar yaaa:)) asansorde 45gunluk bi bebisle karşılaştım benmki ondan ufak:) nyse saglikli olsunda

Maşallah diyeyim burada cnm:)

Cnm üzülecek birşey yok bizimde 1 gün arayla 150 gr fazla çıktı hastanede kıyafetle tartılıyo biri az düşüyor biri çok bide 5500 olacak diye bir şart yok doğum kilosuna göre değişiyor her ay 1 kiloya yakın alırsa normal diyor doktorlar

2600 dogdu ay ne bilim fos kilo mu acaba diye düsündüm ayda 1 kilo ama oglum 1500 kilo almıs oluyo kendi doktorumuz gelisimi cok güzel dedi

maşallah canım, son sıkıntınızı da Allah bian evvel gidersin inş

Kızlar benim bebeğimin karnı çok şişiyor. Gazdan mı acaba. Elimi koyunca hissediyorum büyük insan gibi gazı var ne yapacağımı şaşırdım. Siz su veriyor musunuz bebeklerinize

Back
X