2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim oğlum da hiçbir şey yemiyor ağzını kilitliyor resmen. Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece anne sütü alıyor. Kilo kaybı da başladı. Var mı böyle olup da çözüm bulabilen? Dişi çıkacak diye mi oluyor acaba?

Bizim dişlerimiz daha çıkmadı ne zaman çıkıcak arkadaşlar. Bizim gibi dişleri çıkmayan var mı.

Kızlar bebeği hala emekleyemeyen varmı benim oğlumda tık yok yaa herşeyi yapıyorum yok yüzüstü yatırdığım an sadece çırpınıyo ağlıyo bu kadar

Kızlar bebeği hala emekleyemeyen varmı benim oğlumda tık yok yaa herşeyi yapıyorum yok yüzüstü yatırdığım an sadece çırpınıyo ağlıyo bu kadar
Emeklemeden yuruyen bebekler var onlardan olabilir cnm seninki . Bide aniden gelisiyolar anlamadan bi bakmissin emekliyo yada yuruyo. .

Kızlar benim adetim gecikti korkuyorum test yapmaya çünkü hamileliği hiç istemiyorum şuan çok moralim bozuk ay napıcam yaa 1 taneyle baş edemiyorum bide hamilelik düşünmek bile istemiyorum hiç zamanı değil şimdi off

cnm usutmus olmasin? benim kizim üsutmustü bu ay ne meme aldi ne biberon. ek gidada almiyordu agzini kitliyordu kaşığı itiyordu . mexbur sevdigi seyleri kesfedip onlara yoneldim. cunku bu ay gram almamış hatta 100gr vermişti. yemek suyuna bildigimiz salcali suya rkmek icinkoyup veriyorum severek onu yiyordu. bi de yayla corbasi... kizim eksili seyler istiyor tatlilardan nefret ediyor. muhallebi bile yemiyor

Bizim dişlerimiz daha çıkmadı ne zaman çıkıcak arkadaşlar. Bizim gibi dişleri çıkmayan var mı.
bizimde daha hic disimiz yok. gecikti heralde cnm. gecen 1 yasinda cocuk gordum hala cikmamisti sasirdim vallaaaa

cnm emeklemiyor fala biraktigim yerdede durmuyor. sürünüyor yakin mesafeeee. iyi ya emeklemesin basina bela olur pesine düşer aklin kalir. Kayinvalidem inşallah emeklemeden yürür diyor.

daha onceki gun âdet olmaya basladim cunku kizim emmeyi birakti... 8.ayda. korkma ilk vakitlerde düzensizlikler olabilirmis.

Amin çok saolun.Allaha şükür teyzesinin kuzusu bu cuma günü taburcu oluyor doktoru ciğerleri tertemiz dedi çok şükür. Allah birdaha yaşatmasın inşallah kuzularımızı korusun.

Kızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum

Kızlar ben hala adet olmadım dün hiç istemeden de olsa test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım ne garip bi zamanda negatif çıktığında ağlıyodum hamile değilim diye

Kızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum
Canim ben aldım kanz marka deri. Fiyatı 60 tl ama indirimdeydi 35 veya 45 aldım tam hatilayamadim çok memnunum.

ablam sağolsun polaristen almış ortopedik bir ayakkabı ama bizim tosbaaya olmadı etli butlu biraz girmedi burnu kısa kaldı falan. uygundu ama kaça aldığını hatırlayamadım.

Selam bayanlar nasılsınız, Esentepe hastanesinde Dr. Tavsiyeniz var mı acaba

Selam kizlaar nasilsinizz, melekleriniz nasill?? Bayagi durgun geciyor burasi, bebekler hareketlendikce kisitlaniyoruz :) ek gidaya alismis degil benim oglusum, 4 tane disimiz cikti ama damagimiz komple şiş. Desteksiz oturmuyor kendi isterse oturuyor yoksa pat atiyo kendini geriye tv izletiyorum baby tv yi acip 10 dk falan. O araya ne sikistirabiliyosam yapiyorum. Uyudugu zaman Sese hic tahammulu yok hemen uyaniyor sizin bebeklerin durumlari nasil?? Kizamik aşisi hakkindaki fikriniz nedir? Opuyoruz hepinizi

İyiyz canım kızımın da alttan iki dış çıktı
Biraz yurutece jkoyuyrm o ara iş yapıyorum tek başına oturabiliyo ama emekleme yok henüz
Sadece olduğu yerde daire ciziyo
Ek gıda da benim kizimda fazla bisey yemiyo herşeyi yoğurda gizleyerek yediroyrm yumurta köfte falan yoksa anında oguruyo
Kimse girmiyo sayfaya daha çok paylaşım yapsak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…