- 14 Ocak 2015
- 118
- 91
- 18
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.701
Emeklemeden yuruyen bebekler var onlardan olabilir cnm seninki . Bide aniden gelisiyolar anlamadan bi bakmissin emekliyo yada yuruyo. .Kızlar bebeği hala emekleyemeyen varmı benim oğlumda tık yok yaa herşeyi yapıyorum yok yüzüstü yatırdığım an sadece çırpınıyo ağlıyo bu kadar
Emeklemeden yuruyen bebekler var onlardan olabilir cnm seninki . Bide aniden gelisiyolar anlamadan bi bakmissin emekliyo yada yuruyo. .
cnm usutmus olmasin? benim kizim üsutmustü bu ay ne meme aldi ne biberon. ek gidada almiyordu agzini kitliyordu kaşığı itiyordu . mexbur sevdigi seyleri kesfedip onlara yoneldim. cunku bu ay gram almamış hatta 100gr vermişti. yemek suyuna bildigimiz salcali suya rkmek icinkoyup veriyorum severek onu yiyordu. bi de yayla corbasi... kizim eksili seyler istiyor tatlilardan nefret ediyor. muhallebi bile yemiyorKızlar benim oğlum da hiçbir şey yemiyor ağzını kilitliyor resmen. Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece anne sütü alıyor. Kilo kaybı da başladı. Var mı böyle olup da çözüm bulabilen? Dişi çıkacak diye mi oluyor acaba?
bizimde daha hic disimiz yok. gecikti heralde cnm. gecen 1 yasinda cocuk gordum hala cikmamisti sasirdim vallaaaaBizim dişlerimiz daha çıkmadı ne zaman çıkıcak arkadaşlar. Bizim gibi dişleri çıkmayan var mı.
cnm emeklemiyor fala biraktigim yerdede durmuyor. sürünüyor yakin mesafeeee. iyi ya emeklemesin basina bela olur pesine düşer aklin kalir. Kayinvalidem inşallah emeklemeden yürür diyor.Kızlar bebeği hala emekleyemeyen varmı benim oğlumda tık yok yaa herşeyi yapıyorum yok yüzüstü yatırdığım an sadece çırpınıyo ağlıyo bu kadar
Kızlar benim adetim gecikti korkuyorum test yapmaya çünkü hamileliği hiç istemiyorum şuan çok moralim bozuk ay napıcam yaa 1 taneyle baş edemiyorum bide hamilelik düşünmek bile istemiyorum hiç zamanı değil şimdi off
Her tarafinda bi kablo vardi iki hafta kaldigi icin yakmis tosbaamda iz kaldi hatta. Endiselenme desem de elde degil ama o pislik temizlenmeden birakmasinlsr daha iyi ki tekrarlamasin. Ben de ustune titredim ama cok sicak da iyi gelmiyormus. Eve gecince orta noktayi tutturmak lazim.Buhar makinalarinin da sandigimizin aksinr uzun vade kullanimda zararli oldugunu anladim.
Butun doktorlarimiz yenidogan zaturrelerinin bu sene cok görüldugunu soyluyor. Gecmisler olsun. Allah saglik sihhat versin kuzularimiza.
Kızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum
Canim ben aldım kanz marka deri. Fiyatı 60 tl ama indirimdeydi 35 veya 45 aldım tam hatilayamadim çok memnunum.Kızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum
Yogurdun her cesidini verebilirsinKizlar annemler koyden koyun sütü getirmisler. Yogurt mayaladim kendimize de kizima da verebilir miyim acaba
çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin.Amin çok saolun.Allaha şükür teyzesinin kuzusu bu cuma günü taburcu oluyor doktoru ciğerleri tertemiz dedi çok şükür. Allah birdaha yaşatmasın inşallah kuzularımızı korusun.
Kızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum
Ayakkabı dünyasında satılıyormuşKızlar merhaba ilk adım ayakkabısı alan varmı hem iyi olsun hemde biraz ekonomik olsun çok çabuk büyüyorlar çok Pahalı bişey almak istemiyorum
İyiyz canım kızımın da alttan iki dış çıktıSelam kizlaar nasilsinizz, melekleriniz nasill?? Bayagi durgun geciyor burasi, bebekler hareketlendikce kisitlaniyoruz :) ek gidaya alismis degil benim oglusum, 4 tane disimiz cikti ama damagimiz komple şiş. Desteksiz oturmuyor kendi isterse oturuyor yoksa pat atiyo kendini geriyetv izletiyorum baby tv yi acip 10 dk falan. O araya ne sikistirabiliyosam yapiyorum. Uyudugu zaman Sese hic tahammulu yok hemen uyaniyor sizin bebeklerin durumlari nasil?? Kizamik aşisi hakkindaki fikriniz nedir? Opuyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?