Merhaba güzel anneler Çoktandır yazamıyorum ama sizleri unutmadım. Isim çok yoğun ve bu yoğunluğun sonucu bel fıtığı oldum onunla uğraşıyorum. Bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum dinlenme gerekliymış. Neler yapıyoruz paylaşayım istedim. Kızım 7 aylık oldu ancak Dislerimiz çıkmadı. Kendi başına oturabiliyor ama bazen yuvarlaniyor yerde yüz üstü gidebiliyor ileriye ve geriye doğru. Rahatlıkla dönebiliyor. Yürütece koyuyoruz çok hızlı hareket ediyor yürütecin on panelinde ki ses çıkaran tuşlara basabiliyor ve yuvarlak düğmeleri cevirebiliyor. Yerde yatarken yan yatıp bacağını yukarı kaldırıp eliyle tutuyor sanırsıniz spor yapıyor. Galiba benden gördü bu hareketi☺ bazen kısa kısa çocuk tv kanallarına bakmasına izin veriyorum beğendiği şeyleri izliyor hoşuna gitmesse izlemiyor. Aşırı hareketli bezini değiştirmekte dahi zorlanıyorum. Kelimeleri taklit ediyor ve bazen bizi şaşırtıyor. Babaya karşı farklı davranıyor naz yapıyor uyurken yan veya yüz üstü yatmaya seviyor ve dağınık yatıyor aynı baba sabah kahvaltısı yumurta ve peynir ayrıca pekmez. Öğle çorba veya sebze yemeği özellikle bezelye çok sevdi buzlukta vardı yazdan ayirmistim. Yemeklerde et veya kıyma kullanıyorum ona verirken tabi süzgeçten geçiriyorum. Yoğurt çok veremiyorum müthiş gaz yapıyor. Ama havuç suyu ve bebek bisküvisini seviyor. Bebeğin gazınada havuç suyu iyi geliyor. Uyku düzeni aynı sabah 7 akşam 19 veya 20 ama bu aralar biraz daha geç uyuyor ben hasta olunca biraz düzeni bozuldu. Bebek bezi huggies 5 numara. Kıyafetlerini %100 pamuk ve organik almaya çalışıyorum. Ilk adım ayakkabilarindan aldım. Deri, tabanı kumaş ayakkabılara göre biraz daha kalın. Kanz dan aldım tavsiye ederim. Hala saçlarımı yok gibi bisey ne zaman çıkacaklar bilmiyorum. Büyük legolardan alasım var oyuncak öneriniz var mı. Bide Bebeğinizin oynadığınız oyun var mı yazarsaniz sevinirim. Evde raporluyum bari bebeğim ilgileneyim. Kucağıma almıyorum ama olsun gözümün önünde. Hastaneye veya sağlık ocağına gitmiyorum heryerde salgın var. Sadece aşılarında götürüyorum. Doktorumuz da 8. Ayda getir onun dışında gelme dedi. Zaten 3 ayda bir kontrol yeterli olacakmış bundan sonra. 8. Ayda kan tahlili yapılıp değerlerine bakilacakmis. Bizden haberler böyle. Hepinizi öpüyorum. Allahım sizleri ve güzel bebeklerinizi korusun.