- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.681
Haziranda doğum yaptım canım burası zaten haziran anneleri topiği sende inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunsagol cnm ya sen hamilemisin
Ah cok pardonHaziranda doğum yaptım canım burası zaten haziran anneleri topiği sende inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Ben hala ayrı yıkıyorum canım baby me'nin urunlerini kullaniyorum. Ama ananemize gittigmizde ordaki kiyafetlerimizi normal deterjanla yikiyo ananesi bi sorun olmuyoBebeğine ayrı çamaşır deterjanı kullanan varmı ben doğduğundan beri dalin deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum artık bizim kullandığımızla yıkasam bişey olurmu ki arada koyu renk elbiselerini yıkıyorum zaten bizimkilerle bi alerji hapşırma falan olmadı siz nasıl yıkıyorsunuz?
Ahh ahh seni o kadar iyi anliyorum ki.. Cok zor istahsiz cocukla ugrasmasi. Devam sutu kesinlikle icmek istemiyor benimko de uykusunda zorla verebilirsem.. Kilosu nasil seninkinin. O kadar uzuluyorum ki sabrimi sınıyo sanki bazenek gıda problemi herkeste var yani kizlarrr.
bugun kizim.meme ve biberon alsin diye ek gida vermedim. tam 6 saat oldu bisey yemedihic aclik belirtisi gostermiyorda. agzina tiktim sonunda biberonu 60cc icti. napmam lazim bi akil lutfennnnn. hrp kati gida olurmuki yaaa yazik degilmi icmio istemio offffffff cok zor bi de ise basliycam bi an once biberona tekrar . donmesi lazim ne guzel icerdi
Bi makina çamaşırları çıkıyo zaten minikler ama eşyaları bizimkinden çok :)bende ayrı yıkıyorum ama deterjan bizimkinden kullanıcam artık ama yumuşatıcısının kokusunu seviyorum onu kullanırımBen hala ayrı yıkıyorum canım baby me'nin urunlerini kullaniyorum. Ama ananemize gittigmizde ordaki kiyafetlerimizi normal deterjanla yikiyo ananesi bi sorun olmuyo
bu ay hic kilo almadigi gibi 100gr vermia cok üzüldüm. ... 8500gr .Ahh ahh seni o kadar iyi anliyorum ki.. Cok zor istahsiz cocukla ugrasmasi. Devam sutu kesinlikle icmek istemiyor benimko de uykusunda zorla verebilirsem.. Kilosu nasil seninkinin. O kadar uzuluyorum ki sabrimi sınıyo sanki bazen
benim ayri da beraber de yikadigim oluyor . basindan beri bizle ayni deterjani kullaniyoruz.Bebeğine ayrı çamaşır deterjanı kullanan varmı ben doğduğundan beri dalin deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum artık bizim kullandığımızla yıkasam bişey olurmu ki arada koyu renk elbiselerini yıkıyorum zaten bizimkilerle bi alerji hapşırma falan olmadı siz nasıl yıkıyorsunuz?
Hımm canım sabır önemli yavaş yavaş alisacak inşaallah. Ben hiç kızma uyumayinca zorlanmam bir oynarız sonra uyur. Ama her bebek ayrı bi dünya belkide öyle kabul etmek gerekiyor zamanla düzene girecektir. Benimki de gündüzleri az uyuyor özelliklede ek gıda vermişsem çok rahatsız oluyor sanırım gaz yapıyor.Uc kere yarim saat uyuyor . cokta degil . uyku egitiminede hic sabrim yok aglayinca sinirleniyorum
İyiyz canım sizleride daha çok gormek istiyrz buralardaiyi gunler kızlar nasılsınız? herkes iyidir inşallah.
Benim kızım da gündüz çok uyuyor sabah 1 ya da 1.5 öğlen 1.5 2 saat uyuyor onunla mı alakalı ki bilemedimCanim 1 veya 2 kez kalkıyor devam sütü veriyorum hip organik combiotik o kadar. Ama benimki gündüz uzun süre uyumuyor uykular kesik kesik. Belki bu yüzden gece uyuyordur. Ama uyumasaydi mahfolurdum zaten belimde fıtık çıktı gecede sabahlasam zor olurdu maşallah canım şu an böyle.
Olabilir canım ancak çok uyumuyor sanki normal uyuyor sadece belki aksama doğru uyuyorsa o gece uykusunu etkiliyor olabilir. Gündüz uykusuda çok önemli. Bir de gece uyuturken kucağında veya dizinizde çok vakit geçiriyorsa uykusunu orada alıyor olabilir. Ben şunu farkettim akşam uykusunda kritik bi zaman var o zamanda bebek uyumassa veya uyutulamassa sonrasında uykusu kaçıyor diğer kritik zamanı bekliyor. Benim kızın kritik zamanı saat 18 sonrası beslendikten sonra 18 veya 19 arası bu arada uyumassa 19 21 arasına sarkiyor. O arada da uyumassa daha geç uyuma ihtimali oluşuyor. Aynı zamanda o kritik zamanı ne kadar geç yakalarsam gece uyku kalitesi düşüyor. Biz şans eseri bu düzeni tutturduk bildigimizden değil. Ama Bebeğinizi en çok siz tanıyorsunuz onun kritik zamanını kesfederseniz sanırım daha kolaylasabilir işiniz. Bir anne için bebeğinin gece uyuma düzeni çok önemli. Ev hanımı olsada çalışan anne olsada çok önemli. TuM enerjimizi gece uykudan alıyoruz neredeyse. Tabi bebegimizinde gece uyumasi önemli o ayrı konu ancak bizlerin tek "of" konumunda olduğu tek dinlendigi zaman dilimi gece. Bebeginizi iyi gözlemleyın saat kaçta gözleri kızarır huysuzlaşıyor ve o anda uyumassa tekrar o hale gelmesi saat kaçı buluyor. Bunları not edin. Hatta bazı bebekler saat 17 de uyur gece uyanmaz belkde onların kritik zamanı 17 18 arasıdır. Belki gece yattığı yatak veya yatağın yeri onu rahatsız ediyordur uzun süre orada uyuyamiyordur. Mümkünse mesela cibinlik kullanmayın. Yatağının yönünü değiştirin. Gece lambanizin ışığını değiştirin yani çevresel faktörleri de gözden geçirin. Inanin bebeğin uyumasinda bunlarda çok önemli. Birde kıyafetlerini gece uyku öncesi mutlaka değiştirip uyku kifetlerini giydirin. Alti kuru olsun. Gündüzleri tv mümkün olduğunca izletmeyin benim bebeğim tv izlemişse etkileniyor. Çok fazla insanla karşı karşıya geldiği günler uyku kalitesi değişebilir bizde oluyor mesela. Gece uykusunda huysuzlanabiliyor. Bizimki dışarı çıktığın da ve yeni insanlar gördüğünde etkileniyor. Yani çevresel faktörler o kadar çok ve önemli ki. Bunları bi tekrar gözden geçirerek yeni bi sayfa açın yeni bi yastık yeni pijamalar yatağın yeni konumu yeni nevresimler yeni gece ampulu ve herseyden önemlisi uyku için kritik zamanı yakalamak. Bebeğinizi sağlıklı büyütmeniz dileğiyle.Benim kızım da gündüz çok uyuyor sabah 1 ya da 1.5 öğlen 1.5 2 saat uyuyor onunla mı alakalı ki bilemedim
Kizlar bebislerin muhallebilerindr corbalarnda inek sutu kullanan var mi
Bebeğine ayrı çamaşır deterjanı kullanan varmı ben doğduğundan beri dalin deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum artık bizim kullandığımızla yıkasam bişey olurmu ki arada koyu renk elbiselerini yıkıyorum zaten bizimkilerle bi alerji hapşırma falan olmadı siz nasıl yıkıyorsunuz?
Hımm canım sabır önemli yavaş yavaş alisacak inşaallah. Ben hiç kızma uyumayinca zorlanmam bir oynarız sonra uyur. Ama her bebek ayrı bi dünya belkide öyle kabul etmek gerekiyor zamanla düzene girecektir. Benimki de gündüzleri az uyuyor özelliklede ek gıda vermişsem çok rahatsız oluyor sanırım gaz yapıyor.
Slm anneler nasılsınız oğlumun tavşan dişleri çıktı ikiside azcık huysuz şükür ateşi çıkmadı hiç ya kızlar bişe soracam biraz araştırdım televizyon otistik yapıyomuş gün içinde ister istemez izliyo çok seviyo reklam falan çıkınca heycanlanıyo yerinde duramıyo dikkatini dağıtmaya çalışıyorum kapatıyorum tv yi oyun oynuyoz elimden geldiğince izletmiyorum ama yine de olmuyo ne bilim çok kafaya taktım ya oyun dan da çok çabuk sıkılıp ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum
Canim sorma benimkide aynı hiç durmuyor ve kiloda tutmuyor bu ara yediğini eritiyor inanılmaz bi hareket ailecek hepimizi yoruyor ama kendi yorulmuyor.Kizlar bu arada bebegi ayaga kalkmaya baslayan varmi nasil zaptedecegimi sasirdim daha simdiden tirmaniyo koltuklara ama denge saglayamadigi icin kafa goz carpiyo heryere.. Gucude yetmiyo essek sipasinin
Ne güzel anlatmışsın pedagog gibibenimki 3 saatte bir uyumak istiyor akşam 8 de yatıyor 7 mesela onun için erken oluyor kritik saat konusunda sana katılıyorum bebekler aynı saatte uyumayı seviyorlar ben asla televizyon izletmiyorum çevresel faktör de dediğin gibi etkili peki sen gece emzirmiyor musun?Olabilir canım ancak çok uyumuyor sanki normal uyuyor sadece belki aksama doğru uyuyorsa o gece uykusunu etkiliyor olabilir. Gündüz uykusuda çok önemli. Bir de gece uyuturken kucağında veya dizinizde çok vakit geçiriyorsa uykusunu orada alıyor olabilir. Ben şunu farkettim akşam uykusunda kritik bi zaman var o zamanda bebek uyumassa veya uyutulamassa sonrasında uykusu kaçıyor diğer kritik zamanı bekliyor. Benim kızın kritik zamanı saat 18 sonrası beslendikten sonra 18 veya 19 arası bu arada uyumassa 19 21 arasına sarkiyor. O arada da uyumassa daha geç uyuma ihtimali oluşuyor. Aynı zamanda o kritik zamanı ne kadar geç yakalarsam gece uyku kalitesi düşüyor. Biz şans eseri bu düzeni tutturduk bildigimizden değil. Ama Bebeğinizi en çok siz tanıyorsunuz onun kritik zamanını kesfederseniz sanırım daha kolaylasabilir işiniz. Bir anne için bebeğinin gece uyuma düzeni çok önemli. Ev hanımı olsada çalışan anne olsada çok önemli. TuM enerjimizi gece uykudan alıyoruz neredeyse. Tabi bebegimizinde gece uyumasi önemli o ayrı konu ancak bizlerin tek "of" konumunda olduğu tek dinlendigi zaman dilimi gece. Bebeginizi iyi gözlemleyın saat kaçta gözleri kızarır huysuzlaşıyor ve o anda uyumassa tekrar o hale gelmesi saat kaçı buluyor. Bunları not edin. Hatta bazı bebekler saat 17 de uyur gece uyanmaz belkde onların kritik zamanı 17 18 arasıdır. Belki gece yattığı yatak veya yatağın yeri onu rahatsız ediyordur uzun süre orada uyuyamiyordur. Mümkünse mesela cibinlik kullanmayın. Yatağının yönünü değiştirin. Gece lambanizin ışığını değiştirin yani çevresel faktörleri de gözden geçirin. Inanin bebeğin uyumasinda bunlarda çok önemli. Birde kıyafetlerini gece uyku öncesi mutlaka değiştirip uyku kifetlerini giydirin. Alti kuru olsun. Gündüzleri tv mümkün olduğunca izletmeyin benim bebeğim tv izlemişse etkileniyor. Çok fazla insanla karşı karşıya geldiği günler uyku kalitesi değişebilir bizde oluyor mesela. Gece uykusunda huysuzlanabiliyor. Bizimki dışarı çıktığın da ve yeni insanlar gördüğünde etkileniyor. Yani çevresel faktörler o kadar çok ve önemli ki. Bunları bi tekrar gözden geçirerek yeni bi sayfa açın yeni bi yastık yeni pijamalar yatağyeni konumu yeni nevresimler yeni gece ampulu ve herseyden önemlisi uyku için kritik zamanı yakalamak. Bebeğinizi sağlıklı büyütmenidileğiyle.
Canim ben önceden emziriyordum ama artık emziremiyorum sağlık sorunlarimdan dolayi ilaç kullanıyorum. Çok üzülüyorum ama mecburum.
Ne güzel anlatmışsın pedagog gibibenimki 3 saatte bir uyumak istiyor akşam 8 de yatıyor 7 mesela onun için erken oluyor kritik saat konusunda sana katılıyorum bebekler aynı saatte uyumayı seviyorlar ben asla televizyon izletmiyorum çevresel faktör de dediğin gibi etkili peki sen gece emzirmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?