2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gece hiç uyanmıyor mu Can'ım maşallah yatmadan önce ne yediriyorsun sabah 7 ye kadar uyuyor hayran kaldım valla

Gece hiç uyanmıyor mu Can'ım maşallah yatmadan önce ne yediriyorsun sabah 7 ye kadar uyuyor hayran kaldım valla
Canim 1 veya 2 kez kalkıyor devam sütü veriyorum hip organik combiotik o kadar. Ama benimki gündüz uzun süre uyumuyor uykular kesik kesik. Belki bu yüzden gece uyuyordur. Ama uyumasaydi mahfolurdum zaten belimde fıtık çıktı gecede sabahlasam zor olurdu maşallah canım şu an böyle.

ben bahar cebesoya gidiyorum ama sanirim degistircem offf ya dr bulmakta zor
Ben dediğiniz isimleri tanımıyorum ama Dr bulmak hakkaten zor. Kendimi tutamadım yazdım. Yani artık tip eğitimi de mi kotulesti arkadaşlar inanin ne kadın doğumcu ne çocuk doktoru bulabildim belimde fıtık başlangıcıymis yar.doc beyin cerrahi baktı ve 5 güne geçmese ameliyat adecem dedi. Inanilir gibi değil sanki parmağımdaki dikeni çıkaracak o kadar basit sanki. Bende dertliyim doktor konusunda.

Canim gündüz çok uyuyor mu belki ondandir. Benimki gunduzleri pek uyumuyor.

Allah şifa versin bir an önce cnm. fitik ameliyatini da kolay kolay tavsiye etmiyorlar. iyice bi dusunmek gerek olmadan once. ins gerek kalmaz yaa zor bisey

Allah şifa versin bir an önce cnm. fitik ameliyatini da kolay kolay tavsiye etmiyorlar. iyice bi dusunmek gerek olmadan once. ins gerek kalmaz yaa zor bisey
Teşekkür ederim canım. Benimki başlangıç asamasindaymis duzelebilirmis ancak gittiğim dr 5 günde düzelmesse ameliyat dedi ona canım sıkıldı. En son çare aslında ameliyat. Fizik tedavi bile görmeden ameliyat mi olur. Töbe töbe ne diyim bilemiyorum Allah bebeğimin yüzüne bakarda bana şifa verir inşaallah. Kuzumunda düzeni kaçtı sefil oldu yavrum

ah cnm bilirim annemdede ablamdada var cok zordur. hele ablaminda bebegi var zor gerçekten rabbim sifa versin

Canim gecmis olsun kac mm fitik?
Annemde bi kac tane vardi en buyugunu ameliyatla aldilar 22 mm idi
Insallah gerek kalmaz canim
Eger kronik degilse 9 mm den sonrasi icin ameliyat ediyorlar
Simdi kvdem de var onda 8 mm ilac tedavisi oluyor agrim azaldi dedi
Demem o ki iyi bir dr bul her aklina esen ameliyat ediyor cunku

gecmis olsun cnm valla bende cok dertliyim iyice arastirip bikac dr a gitmek gerek hemen masaya yatmayin derim ben

Primer hastanesinde.tüp bebek merkezi diyosanda konukoğlu hastanesi ve euro fertil var sanırım başka bilmiyorum inşallah bian önce hayırlı bi sonuç alırsın

Aynen canım öyle. Benim daha başlangıcı canım patlak değil yani. Akut konumda şimdilik. Sanırım ters bi hareket yaptım bebekle uğraşırken. Annen ve kayinvalidenede çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…