- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.361
cnm ben hem grip hem boğazım da baya kotu olmustu. doktora gittim. emzirirken kullanilabilcek antibiyotik ve soguk alginligi ilaclari verdi. Antibiyotige gerek kalmadan gecti sukur. diger ilaclarla gecti cnm. istersen isimlerini vereyim yada bi acile gorun doktor versintşk ederim cnm. başka birşey kullandın mı ilaç falan...
ben kendimi tanıyorum ağır geçircem bu gribi... kaslarım ağırıyor.. greyfurt portakal limon sıkıp içtim ıhlamu içtim ..
ağzımdanda burnumdan da nefes alamıyorum .. ağzım bir karış açık :))))
iyiyiz cok sukur cnm siz nasilsiniz ne var yok benis nasil ek gida nasil gidiomerhaba canlar nasılsınız bakiim bebişler nasıl ?
emziriyorum cnm ama kafamı ondan uzak tutuyorum peçete ile kapatıyorum. birden hapşırma geliyo memeden çekip ters tarafa dönüyorum kuzum da bakakalıyo ardımdan :))
iyiyiz biz de canım nasıl olalım iş güç ev bebek uğraşıp duruyorum. ek gıda iyi gidiyo benim oğlum sebze pürelerini sade yemiyo bi onda sıkıntımız var onun haricinde iyi işte sütüm azaldı epey mama takviyesi yapıyorum ama mamayı da ilk başta içmiyodu onunda yöntemini buldum içirebiliyorum artık mandalina suyu falan koyuyorum öyle seviyo hiçbişeyi sade sevmiyo benim küçük adamımiyiyiz cok sukur cnm siz nasilsiniz ne var yok benis nasil ek gida nasil gidio
cnm ben hem grip hem boğazım da baya kotu olmustu. doktora gittim. emzirirken kullanilabilcek antibiyotik ve soguk alginligi ilaclari verdi. Antibiyotige gerek kalmadan gecti sukur. diger ilaclarla gecti cnm. istersen isimlerini vereyim yada bi acile gorun doktor versin
Sadece su ile yapılabilir mi acaba?valla canım ben pimpiriklilige tovbe ettim annemin anlattıklarıyla yapiyorum. yarim su yarim inek sutu. ve hazir pirinc unu ile yapıyorum. Pirinç ununun icinde katki maddesi olacagini pek düşünmüyorum cnm
Ona da süt konuyor mu Canım?Bende ari mamanin pirinç ünlü maması var onu yediriyrm canim
Sade suyla yapılıyor canım.bazen çok az süt de katiyorum..çeşitleri de varOna da süt konuyor mu Canım?
Hımm tamam canım çok sağolSade suyla yapılıyor canım.bazen çok az süt de katiyorum..çeşitleri de var
robottan geçirmiyorum, çatalla ezerek azcık yiyor, bi gün yediğini bi gün sonra yemiyor. Pütürlü yemeye alışsın da yavaş yavaş kendi yemeye de alışır inş die teselli ediyorum kendimi :)
Aynen canım ben de :) hala tadım günlerinde misin peki? Yoksa çorbalara ya da karışık mama tarzına geçtin mi?robottan geçirmiyorum, çatalla ezerek azcık yiyor, bi gün yediğini bi gün sonra yemiyor. Pütürlü yemeye alışsın da yavaş yavaş kendi yemeye de alışır inş die teselli ediyorum kendimi :)
cnm valla iyiyiz. kizimjn istahsizligi var bu aralar ne aut icmek istiyor ne bisey yiyor. sebze corbasi yapti kusuyordu nerdeyse ne yag ne tuz var diye. pirinc unu aynen seninki kadar yiyorr nerdeyse. ama gel gor ki esim bizim sofrada kucagina alip bizim yediklerimizden verince deli gibi istiyor. sebze corbasini icmedi, bizim yağlı patates icin cildirdi resmen ustune de ayranini likir likir iciyor. sonraki gun bizim pirinc pilavindan yedi biraz. tabi lapa olmustu diye. ne bilim ona ozel yapilanlati hic sevmiyor. onunda bi damak tadi var herhalde. sekersiz tuzsuz yagsiz istemiyor..... bu arada cici bebehi seviyor ve deli gibi su iciyor. sanirim.su vermeyi ihmal ediyorum cocuk su gorunce daliyor:) 1 hafta sonra 7ayligiz inşallah. senin kiz nasil
canım balık civa seviyesi yüzünden daha sonraki aylarda verilmesi önerilen yiyeceklerden.Bugün 6.ay aşımızı olduk 3 tane ateşi 37.6 geldi sürekli kontrol ediyorum insallah yükselmez 1 çay kaşığı calpol verdim normalde hemşire 38 i geçince ver dedi ama beklemem öyle öf şu ateşten çok korkuyorum ya eşime diyorum ya çok ateşi var yanıyor diyorum bakıyor yok cnm ateşi sana öyle geliyo diyo sanki yanıyor gibi geliyo bana da:)bi arkadaş köfteyi sormuş da peki balık tavuk verebilir miyiz nette araştırdım 8.ayda diyo ama bize doktorumuz herşeyden yiyebilir demisti benimde sormak aklıma gelmedi
aman dikkat et cnm üsütmesin sakin. valla sabah ettim zor ayakta duruyorum.kızlaaaaar günaydınnn...
benim oğlum bugün kar gördü ilk kez...
aşık oldu resmen öyle güzel baktı ki kar tutmuş yerlere... ellerini uzattı dokunmak için..
annemlerin orda dik bi yokuş var arabayla çıkamadık haliyle henüz tuzlanmamıştı yollar; eşim aldı kucağına yürüye yürüye çıktık hem soğuk da değildi çok, kar almış soğuğu...
amaa Ilgaz bayıldı etrafı izleye izleye çıktı yukarı :)
ben nefret ederim kardan da kıştan da.
bu konuda bana çekmiycek anlaşılan babası sever kışı. ona çekecek heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?