- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.341
Ben saat başi uyandiği için uyutmakla meşgul olacağim sanirim sonra da ben sızarim heraldeKızlar yılbasında ne yapıcaksınız bu yaramazlarla nasıl plan yapılır ki☺
İmla hatalarimin kusuruna bakmayin bu arada, istemeden oluyorprenses444 canim gecmisnolsun, duzelmene cok sevindim. cimcimesevilay bigazi kuruyodur canim arada agizdan nefes aliyosa. Buhar makinan warsa calistir yada keril kaynat. Yilbasinda evdeyiz yada annemlere tombala oynamaya gideriz:) M mehtapmhtp88 canim nasilsin ya kizimiz nasil giremiyorumda merak ediyorum sizleri. Benimki muhallebi en fazla yarim caybardagi yedi oda iki uc kasik uzerine dokerek oek yemiyo yani. Icine bebe biskuviside koydum kabul etmedi, zorlamadim bende neyapayim. Tarhana falanda sevmedi..damak tadini hala cozebilmis degilim ögünleride oturtamadim. T Tarihcianne34 canim bebegin hayirli olsun.
Buarada bende 54le hamile kaldim 74 ile doguma girdim suan 57 kilom. Eski pantolonlarima giriyorum sukur ama sıklasmam lazim . Önümde löp diye bi gobegim war gitmek bilmeyen
Teşekkür ederim canim :)İmla hatalarimin kusuruna bakmayin bu arada, istemeden oluyor
Canım pirinç unlu muhallebiyi anne sütü ya da mama ile mi yapıyorsunuz yoksa sadece su ile mi? Bir de marketten mi aldınız pirinç ununu? Ben kendim yapmayı deneyeceğim de ya da hazır mı alsam dedimbebisler pirinc unumuhallebisinden ne kadar yiyor kizlar
valla canım ben pimpiriklilige tovbe ettim annemin anlattıklarıyla yapiyorum. yarim su yarim inek sutu. ve hazir pirinc unu ile yapıyorum. Pirinç ununun icinde katki maddesi olacagini pek düşünmüyorum cnmCanım pirinç unlu muhallebiyi anne sütü ya da mama ile mi yapıyorsunuz yoksa sadece su ile mi? Bir de marketten mi aldınız pirinç ununu? Ben kendim yapmayı deneyeceğim de ya da hazır mı alsam dedim
cnm valla iyiyiz. kizimjn istahsizligi var bu aralar ne aut icmek istiyor ne bisey yiyor. sebze corbasi yapti kusuyordu nerdeyse ne yag ne tuz var diye. pirinc unu aynen seninki kadar yiyorr nerdeyse. ama gel gor ki esim bizim sofrada kucagina alip bizim yediklerimizden verince deli gibi istiyor. sebze corbasini icmedi, bizim yağlı patates icin cildirdi resmen ustune de ayranini likir likir iciyor. sonraki gun bizim pirinc pilavindan yedi biraz. tabi lapa olmustu diye. ne bilim ona ozel yapilanlati hic sevmiyor. onunda bi damak tadi var herhalde. sekersiz tuzsuz yagsiz istemiyor..... bu arada cici bebehi seviyor ve deli gibi su iciyor. sanirim.su vermeyi ihmal ediyorum cocuk su gorunce daliyor:) 1 hafta sonra 7ayligiz inşallah. senin kiz nasilprenses444 canim gecmisnolsun, duzelmene cok sevindim. cimcimesevilay bigazi kuruyodur canim arada agizdan nefes aliyosa. Buhar makinan warsa calistir yada keril kaynat. Yilbasinda evdeyiz yada annemlere tombala oynamaya gideriz:) M mehtapmhtp88 canim nasilsin ya kizimiz nasil giremiyorumda merak ediyorum sizleri. Benimki muhallebi en fazla yarim caybardagi yedi oda iki uc kasik uzerine dokerek oek yemiyo yani. Icine bebe biskuviside koydum kabul etmedi, zorlamadim bende neyapayim. Tarhana falanda sevmedi..damak tadini hala cozebilmis degilim ögünleride oturtamadim. T Tarihcianne34 canim bebegin hayirli olsun.
Buarada bende 54le hamile kaldim 74 ile doguma girdim suan 57 kilom. Eski pantolonlarima giriyorum sukur ama sıklasmam lazim . Önümde löp diye bi gobegim war gitmek bilmeyen
cnm gecmis olsun ben bol ihlamur ictim. emzirince agzimi ortuyla sardim fln. ins cabuk atlatirsinKizlar grip olanlar nasil atlattilar bebegine bulastirmadan ve hangi yollarla atlattiniz. Yuzum gozum agriyoor bogazim aciyor usuyorum emzirmek bile iskence etim kemigim agriyor resmen
tşk ederim cnm. başka birşey kullandın mı ilaç falan...cnm gecmis olsun ben bol ihlamur ictim. emzirince agzimi ortuyla sardim fln. ins cabuk atlatirsin
Benim kızım yarım çay bardağı kadar yiyo canimbebisler pirinc unumuhallebisinden ne kadar yiyor kizlar
Geçmiş olsun canım.ben hasta olunca .bal kara biber i limonu ılık suda karistrp iciyrm.bide zencefilli bal ye herguntşk ederim cnm. başka birşey kullandın mı ilaç falan...
ben kendimi tanıyorum ağır geçircem bu gribi... kaslarım ağırıyor.. greyfurt portakal limon sıkıp içtim ıhlamu içtim ..
ağzımdanda burnumdan da nefes alamıyorum .. ağzım bir karış açık :))))
Bende ari mamanin pirinç ünlü maması var onu yediriyrm canimCanım pirinç unlu muhallebiyi anne sütü ya da mama ile mi yapıyorsunuz yoksa sadece su ile mi? Bir de marketten mi aldınız pirinç ununu? Ben kendim yapmayı deneyeceğim de ya da hazır mı alsam dedim
İyiyiz canım kızım ve ben.sen.ve oğlusun nasilsin.merhaba canlar nasılsınız bakiim bebişler nasıl ?
aman iyi olun sevindim , iyiyiz biz de canım çok şükür :)İyiyiz canım kızım ve ben.sen.ve oğlusun nasilsin.
Geçmiş olsun canım.ben hasta olunca .bal kara biber i limonu ılık suda karistrp iciyrm.bide zencefilli bal ye hergun
PaytiPo çok geçmiş olsun canım.
bi de grip olup da emzirmeyle alakalı olarak bilinenin aksine emzirin diyolar.
tabi bebeklerinizle ilgili en doğru kararı sizler verirsiniz ama, sütten bebeğe geçecek antikorlar bağışıklık sistemi için faydalıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?