- 14 Ocak 2015
- 118
- 91
- 18
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.321
82'den 60 a Nasıl düştün canım bana da söyleben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)
oh mis. bnde 85 le doğuma girdim şimdi 70 im. bir ay diyet yaptım evelsi ay 67 gördüm ama oğlanın boy kg aynı kalınca bıraktım. sütüm de vardı ama light süt öüretmişim demek.ben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)
Ben bazen aptam
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bebeğiniz anne karnında 3 ayını doldurduysa diğer bebeğinizi sütten kesmeniz gerekiyor.ben oğlumu yavaş yavaş kestim.zaten ek gıdaya geçtik mama da alıyor.derseniz ki Süt zehirlemesi vb seyler oluyor mu diye hayır... Sadece sütün kalitesi düşüyor ve bebeğe bir faydası olmuyor. Doğuma kadar emzirin isterseniz fakat vücûd her iki bebeğe de yetecek protein vitamin kombinasyonunu yapamaz. Kısacası oLan size olur. Çünkü her emmede bizim yediklerimizden ve vücudumuzda ki D vitaminlerini proteinleri almakta. Yalnız sizin durumunuz farklı siz şuan hamile kalsanız bile bebeğiniz 1buçuk yasında sütten kesebilirsiniz. Tabi yavaş yavaş
geçmişolsun canım. kesilmez ya sadece sağarak süt verenler var. en önemlisi düzenli sağmakmış. özellikle geceleyin. bi hormonnsalgılanıyormuş.Kızlar Merhaba. Dualariniza ihtiyacim var.Benim ve kızım için dua edin lütfen. İki gündür hastanedeyim.safra kesesi ameliyatı için. Sutumu sagiyorum ama bugün baya azaldı .çok korkuyorum kesilecek diye .iki hafta emziremeyecegim dua edin nolur kesilmesin
Ya
82'den 60 a Nasıl düştün canım bana da söyleben 60 ile hamile kaldım 86,5 ile doğuma girdim. Ve şimdi 74'te çakılı kaldım hiç veremiyorum sen ne güzel 22 kilo vermişsin. Emziriyorsun dimi? Ben başta çok yedim süt olsun diye hala emiyor ama artık akıllandım sıvı tüketiyorum bol bol. Hoş akıllandım diyorum ama tatlı delisiyim çok yiyorum o yüzden veremiyorum galiba
Allahim sifanizi versin.İnsallah sütünde kesilmez üzülüp stree yapmaKızlar Merhaba. Dualariniza ihtiyacim var.Benim ve kızım için dua edin lütfen. İki gündür hastanedeyim.safra kesesi ameliyatı için. Sutumu sagiyorum ama bugün baya azaldı .çok korkuyorum kesilecek diye .iki hafta emziremeyecegim dua edin nolur kesilmesin
ben bir bucuk aydir emzirmiyorum cnm zor zekat bes ay emdi baslarda cok su iciyordum ve oglum cok zor ne uyuttu ne bir gun yedi ondan zayiflaadim heralde ozel birsey yapmadim ama artik dikkat ediyorum yememeye calisiyorum ekmek hemen hemen hic yememeye calisiyorumYa
82'den 60 a Nasıl düştün canım bana da söyleben 60 ile hamile kaldım 86,5 ile doğuma girdim. Ve şimdi 74'te çakılı kaldım hiç veremiyorum sen ne güzel 22 kilo vermişsin. Emziriyorsun dimi? Ben başta çok yedim süt olsun diye hala emiyor ama artık akıllandım sıvı tüketiyorum bol bol. Hoş akıllandım diyorum ama tatlı delisiyim çok yiyorum o yüzden veremiyorum galiba
ccoh mis. bnde 85 le doğuma girdim şimdi 70 im. bir ay diyet yaptım evelsi ay 67 gördüm ama oğlanın boy kg aynı kalınca bıraktım. sütüm de vardı ama light süt öüretmişim demek.
dün spora başladım bakalım sonuç ne zmn olacak.
cogu gitmis canim zaten verirsin hic uzme kendini spor cok iyi keske bende yapabilsem pek vaktim olmuyo calisiyorum sikilasirsin ne guzel ben suyu cok iciyordum ve surekli hareket halindeyim yoksa her gelenle pastalari borekleri yedim :) ekmek yememeye calisiyorum bazen aksam hic yemiyorum
ben 2 yaşına kdr emsin istiyorum ama belki o zmn a kdr kendi bırakacak. en iyisi o vakit gelsin gene drumla konuşurum. tabi önce fazla kilolarım gitsin :)
geçmişolsun canım. kesilmez ya sadece sağarak süt verenler var. en önemlisi düzenli sağmakmış. özellikle geceleyin. bi hormonnsalgılanıyormuş.
manuel pompa da tam sağamıyor istersen makina al. sonuçta süt gitse mama daha pahalı. araştır istersen misal 3 saatte bi gögüsleri boşalt. tabi en önemlisi psikoloji. süt vermek istemesen sütün kesiliyor. düşünme bile sütünün kesileceğini. sağarken çocuğu görmek arttırıyor dokunmak vs.
inş. kesilmez yani
evet formül isteriz
bol bol emzir ve sağ, bide sıcak suyun altında durabildipin kadar dur, kızlar bana öyle dedi, bol bol da emzirince 1 günde atlattım şükürKizlar mastit olmuşum ne yapmam lazim
Tamam titreme de var şu an augmentin içtim sicak havlu koydumbol bol emzir ve sağ, bide sıcak suyun altında durabildipin kadar dur, kızlar bana öyle dedi, bol bol da emzirince 1 günde atlattım şükür
Banyoda suyun altında elinle sağmayı da dene.. Çok acır ya Allah yardımcın olsun, yen geçmezse antiyotik başlayabilirlerTamam titreme de var şu an augmentin içtim sicak havlu koydum
Çok kötü bir şeymiş canim yatiyorum çok ağri yapiyor elektrikli sağma makinam yok ben hiç sağmadim süt el pompasi aldirdim bakalimBanyoda suyun altında elinle sağmayı da dene.. Çok acır ya Allah yardımcın olsun, yen geçmezse antiyotik başlayabilirler
Tamam titreme de var şu an augmentin içtim sicak havlu koydum
Canim geçmiş olsun. Tez zamanda iyilesirsin inşaallah.Çok kötü bir şeymiş canim yatiyorum çok ağri yapiyor elektrikli sağma makinam yok ben hiç sağmadim süt el pompasi aldirdim bakalim
dağılmış saclarimi toplasam iyidir bu kizla hahaha:))Kızlar yılbasında ne yapıcaksınız bu yaramazlarla nasıl plan yapılır ki☺
Teşekkür ederim canim iyiyim şu an :)Canim geçmiş olsun. Tez zamanda iyilesirsin inşaallah.
Evet canim öyle S skelebeks in dediklerini yaptim sağolsun Allah ondan razi olsun antibiyotik de aliyorum çok şükür iyiyim :)Bende olmustum elektrikliyle sagmaya calistim olmadi. Manuelle daha da zor olur. En etkili yol sicak suyun altina gir ve masaj yap mumkunse banyoda terle. Ciktiginda sakin usutme. Vucudunu sicak tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?