2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya
ben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)
82'den 60 a Nasıl düştün canım bana da söyle ben 60 ile hamile kaldım 86,5 ile doğuma girdim. Ve şimdi 74'te çakılı kaldım hiç veremiyorum sen ne güzel 22 kilo vermişsin. Emziriyorsun dimi? Ben başta çok yedim süt olsun diye hala emiyor ama artık akıllandım sıvı tüketiyorum bol bol. Hoş akıllandım diyorum ama tatlı delisiyim çok yiyorum o yüzden veremiyorum galiba

ben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)
oh mis. bnde 85 le doğuma girdim şimdi 70 im. bir ay diyet yaptım evelsi ay 67 gördüm ama oğlanın boy kg aynı kalınca bıraktım. sütüm de vardı ama light süt öüretmişim demek.
dün spora başladım bakalım sonuç ne zmn olacak.

ben 2 yaşına kdr emsin istiyorum ama belki o zmn a kdr kendi bırakacak. en iyisi o vakit gelsin gene drumla konuşurum. tabi önce fazla kilolarım gitsin :)

geçmişolsun canım. kesilmez ya sadece sağarak süt verenler var. en önemlisi düzenli sağmakmış. özellikle geceleyin. bi hormonnsalgılanıyormuş.
manuel pompa da tam sağamıyor istersen makina al. sonuçta süt gitse mama daha pahalı. araştır istersen misal 3 saatte bi gögüsleri boşalt. tabi en önemlisi psikoloji. süt vermek istemesen sütün kesiliyor. düşünme bile sütünün kesileceğini. sağarken çocuğu görmek arttırıyor dokunmak vs.
inş. kesilmez yani

evet formül isteriz

Allahim sifanizi versin.İnsallah sütünde kesilmez üzülüp stree yapma

ben bir bucuk aydir emzirmiyorum cnm zor zekat bes ay emdi baslarda cok su iciyordum ve oglum cok zor ne uyuttu ne bir gun yedi ondan zayiflaadim heralde ozel birsey yapmadim ama artik dikkat ediyorum yememeye calisiyorum ekmek hemen hemen hic yememeye calisiyorum

cc

Tamam titreme de var şu an augmentin içtim sicak havlu koydum

Bende olmustum elektrikliyle sagmaya calistim olmadi. Manuelle daha da zor olur. En etkili yol sicak suyun altina gir ve masaj yap mumkunse banyoda terle. Ciktiginda sakin usutme. Vucudunu sicak tut.

Ahh canlarım aşı sonrasi sıkıntıları aştık çok şükür iyi dilekleriniz için teşekkürler. O kadar çok yoğunum ki uyumaya vaktim bile yok. Ama olsun bebeğim şükür daha iyi. Kilo ile ilgili yorumlarınızı gördüm bende 58 ile hamile kalmıştım 80 kilo ile doğuma girdim şimdi 65 kiloyum. Ama bu ara dikkat edemiyorum çünkü yorgunluktan uykusuzluktan ayakta zor duruyorum yemek zorunda kaldım. Ben şunları yaptım şekeri ekmeği ve pirinci kestim. Isede yürüyerek gidip geliyorum. Ama sizler kadar başarılı değilim maşallah 20 kilo veren arkadaslar var. Bende göbek var ne yapıcam bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Kilo veren arkadaslar gibi Darısı bana. Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın. Ara ara yazmaya çalışırım.

Slm kızlar bayadir giremiyorum oglum sürekli öksürüyo üsütmedi ama sadece bogazına biseler sîcrıyo gibi nefesi kesilene kadar öksürüyor tıkanıyo durduk yere asıdan sonra oldu ne olduysa

Bende olmustum elektrikliyle sagmaya calistim olmadi. Manuelle daha da zor olur. En etkili yol sicak suyun altina gir ve masaj yap mumkunse banyoda terle. Ciktiginda sakin usutme. Vucudunu sicak tut.
Evet canim öyle S skelebeks in dediklerini yaptim sağolsun Allah ondan razi olsun antibiyotik de aliyorum çok şükür iyiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…