- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.001
Ben taktrip taktirmamak arasında kaldım.ne ise yaradığını okuyunca.bebek oluşumu başlasa bile onuda dusutuyomus diye okumuştum. Ondan bana kurtaji anımsattı .pek taktirasim yok ondan
Burda okumustm
cnm spirali adetliyken mi taktirdin? hala adet olmadim da. adetsizken cok acıtıyor diyorlar.kan ilacı rengini değiştirdi bizde de ama kabuzlığa sebep olmadı canım, seninki belki muzdan da olabilir. Az az zeytinyağı da veriyomusun
ben de şuan 3. Yü oldum , ikincisi 6-7 gün geçmişti ben de sen gibi panik olmuştum :) ama doğum sonrası olurmuş böyle düzensizlikler
ben taktırdım canım, spiral sonrası ilk adetim şuan, her an kan kaybından gidebilirim :) şaka bi yana, şükür şimdilik bi sıkıntım yok
Özelde canım, doktor iğne yapıp uyuşturdu hiç hissetmedim bileNerede taktirdin birtanem özel devlet ?
Sağlık ocağında takılıyor mu?
Bende istiyorum ama cesaretimm yok
eğer öyle olsa diyanetten caiz fetvası verilmezdi die düşünüyorum , ben dini olarak araştırdımBen taktrip taktirmamak arasında kaldım.ne ise yaradığını okuyunca.bebek oluşumu başlasa bile onuda dusutuyomus diye okumuştum. Ondan bana kurtaji anımsattı .pek taktirasim yok ondan
evet doktorum adetliyken gel demişti 4. Günü gitmiştim canımcnm spirali adetliyken mi taktirdin? hala adet olmadim da. adetsizken cok acıtıyor diyorlar.
Adet olunca rahim agzi yumsak oluyor ve aciliyor,takmak rahat olup acitmiyorAdet olmadan takilmiyo, ama neden takilmiyo spiral?
bi adet olayim ilk isim taktirmak olacak zaten. kilo almiyorum ama karnim şişkin esim dalga gecip duruyo hamilesin diyeeee. test yapacak cesaretim yokkkk. allah korusun allh isteyenlere verain. gebeligim cok zor kizim cok yaramaz zaten iki yildir evdeyim ayyyy ins guzel bi vakitte kardes yapariz:)Adet olmadan takilmiyo, ama neden takilmiyo spiral?
canım bende oyle diyordum ama gülerek gitti gülerek geldi maşallah ama 5 dk sonra uyuşukluk geçince hastaneyi inletti ilk 2 gün zor sonra iyileşiyorKızlar doktordan randevu aldık ocak Ayında Sünnet yaptırıcaz. Lokal anestezi yapacaklar. Oğlum beni görmeden hayatta durmaz benimde yanında olmama izin verirlermi acaba . Bebeğimin o haline ben nasıl dayanıcam. Daha şimdiden düşündükçe Ağlıycak gibi oluyorum
anneler vegaferonu nasıl kaç damla veriyorsunuz sağlık ocağı söylediydi de unutmuşum ben ferro sanol veriyodum ama hiç içmek istemiyo birde bunu deniyeyim kansızlığımız var
Maşallah oğluşun çok tatlı. Kan ilacını nasıl veriyorsun. Ben d vitamini ve kan ilacını bir kaşığa koyuyorum tek seferde veriyorum. Sizce yanlışmı yapıyorum. Şu ilaç kullanma olayını bir rutine bağlayamadım ben.bu ara hemen hemen tüm bebeklerde sıkıntı var. dişten sanırım. ortam sıcakmolunca da uyumada sorun oluyor 22 iyi geliyor bize. burnu tıkalıysa da ememiyor yatamıyor.
var var cnm..
aa aen misafir mi kabul ediyorsunbnm ev ztn ufak gelen giden olmadı başta çocuğu görmeye sadece o da anne baba kardeş ile kısıtlı.
ben ikea antilop aldım memnunum. ama bebek tombulsa sıkışabilir.
atsaydın buzluğa :)
kan ilacı yapar cnm. kabız olmamasına dikkat et. muz misal. bir de kaka içerde bekleyince de koyulaşıuormuş.
ay resim isteriz 4 dişli :) bizim aşt iki dişimiz çıktı 5.ayı bittiği hafta üstler ne kdr sonra geldi?altlardan daha zor mu çıkıyor?
biz 5 günlükken yaptırdık içeri almadılar. ama ztn biz görsek hiç dayanamayız. ztn bi iğneyi anlıyorlar dedi sonra uyuşuyor. hemşireler oynarken dr işini yapıyor. o gün bol bol uyumuştu ilacın etkiyle. vereceği krem ztn ucuz bir krem. kremşanti gb bol bol dök sargıbezine temas edip yapışmasın. ufakken çok çabuk geçiyor ztn. biz yaptığımızda yazdı ya açık tutuyordum gündüz. sen telaş yapma tedirgin olma ki çocuk huzursuz olmasın.
Geçmiş olsun canım siz nekadarlıkken yaptırdınız Sünnet'i.canım bende oyle diyordum ama gülerek gitti gülerek geldi maşallah ama 5 dk sonra uyuşukluk geçince hastaneyi inletti ilk 2 gün zor sonra iyileşiyor
Evet güzel canım.ama emziriyosan maydonoz fazla yeme.benimde sekiz kilometre var dahaKızlar doğumdan sonra son beş kiloyu bir türlü veremedim. Kk da bir forum buldum diyet listesi çok aklıma yattı. Günde 8 öğün yiyorsun hem doyurucu hemde sağlıklı linki bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.609640/
Ben yarın başlıyorum diyete
Ya maydonoz sütü azaltırmı? Iyiki söyledin canım çok Sağol. Bende faydası olur diye düşünüyordum. Maydonoz yetine yeşil soğan yerim sütümü arttırıyorEvet güzel canım.ama emziriyosan maydonoz fazla yeme.benimde sekiz kilometre var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?