- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.981
Anladım, hayırlısı:)Yok canım onu kast etmedim.uç kere oldum bende.4cu gelmedi iki gün geçti.yanı geçmiş ayda gebelik suphem vardida.3cu olduğum üstüne gorme mi acaba dye sordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım, hayırlısı:)Yok canım onu kast etmedim.uç kere oldum bende.4cu gelmedi iki gün geçti.yanı geçmiş ayda gebelik suphem vardida.3cu olduğum üstüne gorme mi acaba dye sordum.
Bende senin gibi aksam saatlerinde beyazlik gordum ele gelen bisey yoktu sabah uyandim bi baktim dis. Ikincide geldi bu arada alttan iki disliKızlar bizim de alt disimiz kabarmış beyazlamıs ne zaman dış çıkar
Bende senin gibi aksam saatlerinde beyazlik gordum ele gelen bisey yoktu sabah uyandim bi baktim dis. Ikincide geldi bu arada alttan iki disli
Aman canım gec olmak en iyisi.benimki gecikti moralin eksilerdeeeya ben nezaman adet olacagim yaaaaa
Benim de son adetim 5 gun gecikti canim korkma olursun yakindaAman canım gec olmak en iyisi.benimki gecikti moralin eksilerdeee
Ay İnsallah olurum.çok stres oldum.benimde iki gün gecikti.uç defadr saati bile değişmiyordu adetimnBenim de son adetim 5 gun gecikti canim korkma olursun yakinda
Ay İnsallah olurum.çok stres oldum.benimde iki gün gecikti.uç defadr saati bile değişmiyordu adetimnBenim de son adetim 5 gun gecikti canim korkma olursun yakinda
Yok canimArifa cim ya hamileysen beş gün gecikmiş seninkide
Olursun canim stres yapma daha da gecikirHayırlısı yla İnsallah
Massallah cnm :)peki atesi falan oldu mu
kan ilacı rengini değiştirdi bizde de ama kabuzlığa sebep olmadı canım, seninki belki muzdan da olabilir. Az az zeytinyağı da veriyomusunKaşık maması tahıllı sebze Çorbası yoğurt muz elma ama karnını doyuracak kadar değil bir kaç Çay kaşığı yemiştir hepsinden. Yeni yeni düzeldi kızarıklıklar geçti tekrar başladık ek gıdaya bugün yoğurt Çorbası Yaptım verdim çok sevdi. Birde bugün kakası siyaha yakındı ve kabız gibiydi ilk kez böyle oldu kan damlasını bir haftadır düzenli kullanmaya başladık ondanmı kaynaklandı acaba. Sizde de oluyormu
ben de şuan 3. Yü oldum , ikincisi 6-7 gün geçmişti ben de sen gibi panik olmuştum :) ama doğum sonrası olurmuş böyle düzensizliklerKızlar bi de bisey sorac an.hamile kaldıktan sonra tam bi adet goren oldumu..ben geçen ayı hamilemiyim diye zor geçirdim .ama adet oldum.bu ay hala olmadım ki bu ay öyle bi ihtimalde yok.
ben taktırdım canım, spiral sonrası ilk adetim şuan, her an kan kaybından gidebilirim :) şaka bi yana, şükür şimdilik bi sıkıntım yokSelam kızlar kızım temmuz doğumlu.
Aranızda spiralle korunan varmı ben spiral taktirmayi düşünüyorum da
kan ilacı rengini değiştirdi bizde de ama kabuzlığa sebep olmadı canım, seninki belki muzdan da olabilir. Az az zeytinyağı da veriyomusun
ben de şuan 3. Yü oldum , ikincisi 6-7 gün geçmişti ben de sen gibi panik olmuştum :) ama doğum sonrası olurmuş böyle düzensizlikler
ben taktırdım canım, spiral sonrası ilk adetim şuan, her an kan kaybından gidebilirim :) şaka bi yana, şükür şimdilik bi sıkıntım yok