• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok iyi anlıyorum Canım seni benim oğlum da dün gece 1'e doğru yattı bugün hep mız mızdı. Üstelik kalabalık misafirim vardı bir sürü hazırlık,telaş :KK43: yardımcı kimse de yok. Ayaklarım zonkluyor resmen
Bu ara hepsinde bi huysuzluk var sanirim benim kizim da dün akşamüstü huysuzlanmaya basladi gece de 3 te aglayarak uyuyabildi aynen bende de misafir vardı hatta o kadar hazırlık yaptım çocukla 1 hafta önce haber verdiler sonra gelmicez dediler deli oldum bende başkasını çağırdım:KK43: sanirim benim stresin de çocuğa yansıdı valla bıktım artık hergün temizlik pogca börek hazırlamaktan artık kimseyi kabul etmicem:KK12:

Bu ara hepsinde bi huysuzluk var sanirim benim kizim da dün akşamüstü huysuzlanmaya basladi gece de 3 te aglayarak uyuyabildi aynen bende de misafir vardı hatta o kadar hazırlık yaptım çocukla 1 hafta önce haber verdiler sonra gelmicez dediler deli oldum bende başkasını çağırdım:KK43: sanirim benim stresin de çocuğa yansıdı valla bıktım artık hergün temizlik pogca börek hazırlamaktan artık kimseyi kabul etmicem:KK12:
Aaa ne kötü haber verip de gelmemek yaa :( ya diğer misafirlerin gelmeseydi o kadar hazırlık ne olacaktı? Düşüncesizlik gerçekten. Ben de iki katı misafir beklerken yarısı geldi ikişer tepsi yapmıştım kaldı hepsi çok üzüldüm emeğime,zamanıma. Dediğin gibi ama ben de bundan sonra kolay kolay kabul etmeyeceğim artık tek başına mahvoluyor insan

Kizlar bende cok uzun zamandir giremiyorun uyku sorunumuz hep var gun 40 dk sallarsam uyuyor gecede 2 saate bir kalkardi bi kac gundur surekli aglayarak uyaniyor anlamadim dismi acaba tam duzelicek derken baska sikinti cikiyor 6 aydir hece gunduz dogru durust uyku yok benim gibi olan varmi yoksa bizimkindemi bi tuhaflik
Canim benim kizimda çok ilginç kurulu saat gibi 40.dak da uyaniyor ben o uyanmadan salliyorum devam edebiliyor bazen bazen de işe yaramiyor sanirim kendi kendilerine uyumayi bilmediklerinden oluyor bir de benim kizim hiç derin uyumuyor gündüzleri seninki de öyle mi?

ne vermiştin de kızardı canım? Belki de o verdiğin şeye alerjisi vardır
Kaşık maması tahıllı sebze Çorbası yoğurt muz elma ama karnını doyuracak kadar değil bir kaç Çay kaşığı yemiştir hepsinden. Yeni yeni düzeldi kızarıklıklar geçti tekrar başladık ek gıdaya bugün yoğurt Çorbası Yaptım verdim çok sevdi. Birde bugün kakası siyaha yakındı ve kabız gibiydi ilk kez böyle oldu kan damlasını bir haftadır düzenli kullanmaya başladık ondanmı kaynaklandı acaba. Sizde de oluyormu

Kizlar bende cok uzun zamandir giremiyorun uyku sorunumuz hep var gun 40 dk sallarsam uyuyor gecede 2 saate bir kalkardi bi kac gundur surekli aglayarak uyaniyor anlamadim dismi acaba tam duzelicek derken baska sikinti cikiyor 6 aydir hece gunduz dogru durust uyku yok benim gibi olan varmi yoksa bizimkindemi bi tuhaflik
Canım uyku konusunda okadar muzdaribimki ikinci ayımızdan beri gece uykularımız perişan saatte dört beş sefer kalkıyordum uyanır uğraşır uyuturdum tam yatağıma gidiyorum tekrar bağırıyor üç aydır bu durumdayız beşiğinin yanına sandalye koydum bir elim poposunda pışpışta Kafamı beşiğin kenarına koyar dinlenirdim böyle sabahlıyorduk son bir haftaya kadar. Biz biraz erken diş çıkardık 120 günlükken ilk iki dişimiz çıktı beş buçuk aylığız bu haftada üst iki dişimiz çıktı ve belirgin bir rahatlama oldu çocuğumda (yani saatte bir kalkıyoruz artık en azından. Zamanla dahada düzelecek inşllh) kim bilir ne Sıkıntılar Yaşarmış uyku uyuyamazmış bitanem ister istemez kızarak Uyuttuğum zamanlarım olmuştur ona belli etmemeye çalışırdım ama şimdi Vicdanım sızlıyor. Sizinde sıkıntınız dişten kaynaklanıyordur bence. Zor bir dönem ama çok Sabırlı olmamız Lazım öyle böyle geçiyor zaman rahatlayınca düzene giriyor uykular.

Kızlar doktordan randevu aldık ocak Ayında Sünnet yaptırıcaz. Lokal anestezi yapacaklar. Oğlum beni görmeden hayatta durmaz benimde yanında olmama izin verirlermi acaba . Bebeğimin o haline ben nasıl dayanıcam. Daha şimdiden düşündükçe Ağlıycak gibi oluyorum:KK43:

Kızlar doktordan randevu aldık ocak Ayında Sünnet yaptırıcaz. Lokal anestezi yapacaklar. Oğlum beni görmeden hayatta durmaz benimde yanında olmama izin verirlermi acaba . Bebeğimin o haline ben nasıl dayanıcam. Daha şimdiden düşündükçe Ağlıycak gibi oluyorum:KK43:
cnm biraz zor olabilir. ablam 3 aylikken yegenimi yaptirdi. bebek oldugu ve bacaklarini cok hareket ettirdigi icin cani yanmisti acikcasi. anlamıyor durduramiyor. hep besiktr durdu her bi bacagi bi kardesim tutuyordu cunku kipirdayinca kanayabiliyordu. oyala oyala salla salla anca gunleri gecirdik... korkasin die anlatmadim bil de tedbirli ol diye cnm . Allah sifa versin ins kolay atlatir bebisinnn. erkek olacak maşallah :)

Kızlar benim de bebeğim son zamanlarda gece ağlama krizlerine giriyordu hala da öyle bende size soracaktır yaşayan var mi diye ama herhalde yaşamayan yokmuş bizde perşembe günü doktora gitmistik üst dislerimiz geliyormuş insandır herhalde o zaman bizimde huysuzluklarimiz Allah yardımcımız olsun

Kafayi yemek üzereyim ya 2 den beri uyumuyo yorgunluktan ölüyorum gece de 1 de yatti uyumaz mi bir bebek 6 saattir ya:-\
bu ara hemen hemen tüm bebeklerde sıkıntı var. dişten sanırım. ortam sıcakmolunca da uyumada sorun oluyor 22 iyi geliyor bize. burnu tıkalıysa da ememiyor yatamıyor.
var var cnm..
aa aen misafir mi kabul ediyorsun :p bnm ev ztn ufak gelen giden olmadı başta çocuğu görmeye sadece o da anne baba kardeş ile kısıtlı.
Kizlar mama sandalyesi alan var mi
ben ikea antilop aldım memnunum. ama bebek tombulsa sıkışabilir.
Aaa ne kötü haber verip de gelmemek yaa :KK43: ya diğer misafirlerin gelmeseydi o kadar hazırlık ne olacaktı? Düşüncesizlik gerçekten. Ben de iki katı misafir beklerken yarısı geldi ikişer tepsi yapmıştım kaldı hepsi çok üzüldüm emeğime,zamanıma. Dediğin gibi ama ben de bundan sonra kolay kolay kabul etmeyeceğim artık tek başına mahvoluyor insan
atsaydın buzluğa :)
Kaşık maması tahıllı sebze Çorbası yoğurt muz elma ama karnını doyuracak kadar değil bir kaç Çay kaşığı yemiştir hepsinden. Yeni yeni düzeldi kızarıklıklar geçti tekrar başladık ek gıdaya bugün yoğurt Çorbası Yaptım verdim çok sevdi. Birde bugün kakası siyaha yakındı ve kabız gibiydi ilk kez böyle oldu kan damlasını bir haftadır düzenli kullanmaya başladık ondanmı kaynaklandı acaba. Sizde de oluyormu
kan ilacı yapar cnm. kabız olmamasına dikkat et. muz misal. bir de kaka içerde bekleyince de koyulaşıuormuş.
Canım uyku konusunda okadar muzdaribimki ikinci ayımızdan beri gece uykularımız perişan saatte dört beş sefer kalkıyordum uyanır uğraşır uyuturdum tam yatağıma gidiyorum tekrar bağırıyor üç aydır bu durumdayız beşiğinin yanına sandalye koydum bir elim poposunda pışpışta Kafamı beşiğin kenarına koyar dinlenirdim böyle sabahlıyorduk son bir haftaya kadar. Biz biraz erken diş çıkardık 120 günlükken ilk iki dişimiz çıktı beş buçuk aylığız bu haftada üst iki dişimiz çıktı ve belirgin bir rahatlama oldu çocuğumda (yani saatte bir kalkıyoruz artık en azından. Zamanla dahada düzelecek inşllh) kim bilir ne Sıkıntılar Yaşarmış uyku uyuyamazmış bitanem ister istemez kızarak Uyuttuğum zamanlarım olmuştur ona belli etmemeye çalışırdım ama şimdi Vicdanım sızlıyor. Sizinde sıkıntınız dişten kaynaklanıyordur bence. Zor bir dönem ama çok Sabırlı olmamız Lazım öyle böyle geçiyor zaman rahatlayınca düzene giriyor uykular.
ay resim isteriz 4 dişli :) bizim aşt iki dişimiz çıktı 5.ayı bittiği hafta üstler ne kdr sonra geldi?altlardan daha zor mu çıkıyor?
biz 5 günlükken yaptırdık içeri almadılar. ama ztn biz görsek hiç dayanamayız. ztn bi iğneyi anlıyorlar dedi sonra uyuşuyor. hemşireler oynarken dr işini yapıyor. o gün bol bol uyumuştu ilacın etkiyle. vereceği krem ztn ucuz bir krem. kremşanti gb bol bol dök sargıbezine temas edip yapışmasın. ufakken çok çabuk geçiyor ztn. biz yaptığımızda yazdı ya açık tutuyordum gündüz. sen telaş yapma tedirgin olma ki çocuk huzursuz olmasın.

Eklentiler

• IMG_20151204_162054.jpg
    IMG_20151204_162054.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar bi sorum olacak.ek gidaya geceli bi ay olan arkadaş lar bebekleriniz ne kadar yiyo.benim bebeğim yarım çay bardagindan fazla yemiyoda.çok mu iştahsız acaba

Kızlar bi de bisey sorac an.hamile kaldıktan sonra tam bi adet goren oldumu..ben geçen ayı hamilemiyim diye zor geçirdim .ama adet oldum.bu ay hala olmadım ki bu ay öyle bi ihtimalde yok.

Kızlar bi de bisey sorac an.hamile kaldıktan sonra tam bi adet goren oldumu..ben geçen ayı hamilemiyim diye zor geçirdim .ama adet oldum.bu ay hala olmadım ki bu ay öyle bi ihtimalde yok.
Ben varım. Doğum yaptıktan 2 ay sonra başladı adetim ve düzenli olarak devam ediyo..

Ben varım. Doğum yaptıktan 2 ay sonra başladı adetim ve düzenli olarak devam ediyo..
Yok canım onu kast etmedim.uç kere oldum bende.4cu gelmedi iki gün geçti.yanı geçmiş ayda gebelik suphem vardida.3cu olduğum üstüne gorme mi acaba dye sordum.

Back