- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.921
Benimki ceneme saldirip duruyor ne kadar kasiniyorsaa artikkjvalla ben de baktım ama yapacak fırsatım yok. 2 gündür de üst dişler mi çıkacak ne uyanıo emiyor paso.kitledi beyefendi beni :)
Aşidan midir bilmem kizim 4 gundur hic yasamadigimiz kadar aglama krizlerine giriyor. Gazdan suphelendim ilaca yine basladim. Dis mi gaz mi aşi mi diye diye kafa kalmadi vallaaaa. Ana hakki nasil ödenir kiiii 3gundur kahvalti yapamiyorum.
Uyku düzeni diye bisey kalmadi zaten gece saati belli degil. Gundu sallamayi kessem uyanir. Ah kizlar. Sizin bebislerin gündüz uykusu kac saat? Bugun az uyutmayi düşünüyorum gece erken uyusun diye. Kendi kisimi nazar ettim varya 9da uyur hic kalkmadan 7ye kadar uyurdu
Demek ondan aglamalari. Bizim daha patlamadi disimiZz cnm. Yazik kyzulara yaaaa. Bnde bikaç gundur hic istemeyerek agri kesici veriyorum. Ancak oyle uyuyabiliyorArada biraz pedifen veriyorum huzursuzluğu gitsn dye
Napalim canım bizde bi yerimz agriyinca iciyrz sonuçta ağrı kesici.onlar bisey de anlatamiyo. Anca canları acigidu için agliyolar .bende veriyorum.Allahin izniyle bisey olmaz.İnsallah dış sıkıntıları geçer bir an evvel.bizimde aşı haftaya uffDemek ondan aglamalari. Bizim daha patlamadi disimiZz cnm. Yazik kyzulara yaaaa. Bnde bikaç gundur hic istemeyerek agri kesici veriyorum. Ancak oyle uyuyabiliyor
Aşidan midir bilmem kizim 4 gundur hic yasamadigimiz kadar aglama krizlerine giriyor. Gazdan suphelendim ilaca yine basladim. Dis mi gaz mi aşi mi diye diye kafa kalmadi vallaaaa. Ana hakki nasil ödenir kiiii 3gundur kahvalti yapamiyorum.
Uyku düzeni diye bisey kalmadi zaten gece saati belli degil. Gundu sallamayi kessem uyanir. Ah kizlar. Sizin bebislerin gündüz uykusu kac saat? Bugun az uyutmayi düşünüyorum gece erken uyusun diye. Kendi kisimi nazar ettim varya 9da uyur hic kalkmadan 7ye kadar uyurdu
Canim aşı oldunuz mu?valla gece eme eme uyuyor ama gündüz arıza 2 gündür. komşular diyecek çocuk bütün gün ağlıyor anasının umrunda değil
Ah canim bizimde uyku birbirine girmis waziyette. Yataga koydugum an basliyo aglamaya. Gunduz bazen 1.5 saat deliksiz uyuyo ama gece hep bi huzursuzlugu warAşidan midir bilmem kizim 4 gundur hic yasamadigimiz kadar aglama krizlerine giriyor. Gazdan suphelendim ilaca yine basladim. Dis mi gaz mi aşi mi diye diye kafa kalmadi vallaaaa. Ana hakki nasil ödenir kiiii 3gundur kahvalti yapamiyorum.
12 sinde doluyor ama aşıya hangi gün gideceğiz bilmiyorum. eşim soracaktım sağlık ocağına ne gün gelinecek diye sormadı daha.Canim aşı oldunuz mu?
Bu konuda ben de cok hassasim bebeklerimiz cocuk olma yolunda ilerliyor . o hicbiseyden haberi olmayan anne kucagini anne karni sanan saf temiz melek bebeklerimiz buyuyor.....Kızlar valla zaman nasıl geciyo 6 aylık oldu bile bebislerimiz.bu aralar çok duygusalim..oturup bunları düşünüp ilk resimlere bakıp bakıp agliyommm.
Merhaba canim iyi oldugunuza sevindimUzun bi aradan sonra herkese merhabahamileyken burdan çıkmadım şimdi de hiç göremiyorum kızımla evle uğraşırken zaman çok çabuk geçiyor birde okula başladım lisans tamamliyorum ders calisiyorum vizeler bitti cok sukur cocuk yaptim simdi de kariyer yapiyorum yakinda ise de baslicam burda tanistigim herkesi hamilelik gunlerimi çok özledim umarım herkes çok iyidir bizde iyiyiz 9 gün sonra 6 aylık olcaz
Yaaa ayni sikintilari yasiyoruz demek hepimis. Ins düzenleri eski haline doner böyle cok zorvalla gece eme eme uyuyor ama gündüz arıza 2 gündür. komşular diyecek çocuk bütün gün ağlıyor anasının umrunda değil
Dis sikintisiymis cnm. Ins kolay gecer. bnim de asiyla bir olunca coxuk baya dellendi isteAh canim bizimde uyku birbirine girmis waziyette. Yataga koydugum an basliyo aglamaya. Gunduz bazen 1.5 saat deliksiz uyuyo ama gece hep bi huzursuzlugu war
Sizler nasılsınız canim nasıl gidiyor bundan sonra daha sık girmeye çalışırım geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidirMerhaba canim iyi oldugunuza sevindim
Zaman gercekten su gibi akip gidiyor
Eski arkadaslardan cogu yazmiyor artik ozledim ben de eski gunlerimizi
Biz de cok sukur iyiyiz canimSizler nasılsınız canim nasıl gidiyor bundan sonra daha sık girmeye çalışırım geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?