- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.901
Hayirli olsun disiniz tez zamanda digerleride gelip tamamlansin agrisiz sizisiz, evet donmeye baslayinca gaz sancilari azaliyo bacaklarini cok hareket ettirdikleri icin, bide hoppala 15 20 dk dan fazla binmesi zararliymis yanlis bilmiyosam bi arastir istersen
Doğru söylüyorsun çaresizlik insana yapmam dediği herşeyi yaptırıyoTsk ederim iyi dileklerin icin... Valla cok sey arastirdim cnm. En iyi en saglikli nasil yetistiririm diye ilac kullanmayacaktim kolik oldu dunyanin ilacini kullandik.. Ayakta sallamicaktim yeterki 10 dk uyusun da gelissin diye mecbur kaldim. Tv izletmicektim tuvalete gidemez oldum.. Kolik oldugu icin kucaga alisti annem oyalayamiyorum hic bir sekilde durmuyo deyince istemeyerek. h o p p a l a. Aldim. Ev hanimi olsam yine bir nebze daha dikkat ederdim ama hem calisip hem cocugu kontrollu yetistirmek cok zor bide sorunlu bebekse cok daha zor
Ah cnm. Buyuyotlar bak ins düzelecek.Tsk ederim iyi dileklerin icin... Valla cok sey arastirdim cnm. En iyi en saglikli nasil yetistiririm diye ilac kullanmayacaktim kolik oldu dunyanin ilacini kullandik.. Ayakta sallamicaktim yeterki 10 dk uyusun da gelissin diye mecbur kaldim. Tv izletmicektim tuvalete gidemez oldum.. Kolik oldugu icin kucaga alisti annem oyalayamiyorum hic bir sekilde durmuyo deyince istemeyerek. h o p p a l a. Aldim. Ev hanimi olsam yine bir nebze daha dikkat ederdim ama hem calisip hem cocugu kontrollu yetistirmek cok zor bide sorunlu bebekse cok daha zor
Doğru söylüyorsun çaresizlik insana yapmam dediği herşeyi yaptırıyo
Ah cnm. Buyuyotlar bak ins düzelecek.
Doğru söylüyorsun çaresizlik insana yapmam dediği herşeyi yaptırıyo
Ah cnm. Buyuyotlar bak ins düzelecek.
Aynen. Annem kayinvalidem benim kizi goruyorlar ve okadar sasiriyorlarki. Biz boyle zor buyutmezdk yorulmazdik diyorlar. Iste onlar kirli bez elde yikayip yorulurlarmis, biz kullan at kullanip uyutmaya susturmaya ugrasiyoruz. Ne bilim aslinda hep zormuş annelik. Fakat zorluk açıları degiamis işteKolay degilmis kizlar . bilmiyorum bazen dusunuyorum da eskiden cok is guc varmis ama cocuk yetistirmek cok da zor degilmis gibi.. Tv yok tablet yok zararli icerikli ahlak bozucu bilincalti uyaranlari yok sar kundaga saatlerce uyuyan bebekler. Enteresandirki daha mutlu cocuklar varmis.. Toprakta sokakta buyumusler. Simdi bir evin icinde 40 takla atiyoruz zararli bir sey yapmayalim hasta olmasinlar aman uyusunlar ne bilim yanlis da dusunuyor olabilirim tabi. Daha sagliksiz daha mutsuz daha bagimli memnuniyetsiz cocuklar cok etrafimda.. Agladiginda kucaga alipda alistirmayacaksin cunku her istedigini aglayarak yaptirirlar derlerdi mantikli gelirdi almicam asla derdim. Hadi sıkıyosa alma bakim gozumden dokuyo valla:)))
Çok doğru gerçekten. Ama paytiponun dediği gibi şimdiki çocuklar zor Mutlu oluyor eskiden en ufak şeyde Mutlu olurduk. Bollukla birlikte değişti her şeyAynen. Annem kayinvalidem benim kizi goruyorlar ve okadar sasiriyorlarki. Biz boyle zor buyutmezdk yorulmazdik diyorlar. Iste onlar kirli bez elde yikayip yorulurlarmis, biz kullan at kullanip uyutmaya susturmaya ugrasiyoruz. Ne bilim aslinda hep zormuş annelik. Fakat zorluk açıları degiamis işte
Ay çok sirinler ama ben bunların bi tanesini bile beceremem huyum kurusun
örgüden daha kolay geldi
sessiz sessiz güldümÖrgü biliyomusun diye bi sorsana:)
Yok canim haklisin huzura giden her yol mubah bana gore, sadece yanlis bilmiyosam bebegin erkek , erkek bebeklerin organlari uzerinde uzun sure durmasi zararli onu demek istiyorum sure konusunda dikkat ettikten sonra rahat edersiniz elbetteTsk ederim iyi dileklerin icin... Valla cok sey arastirdim cnm. En iyi en saglikli nasil yetistiririm diye ilac kullanmayacaktim kolik oldu dunyanin ilacini kullandik.. Ayakta sallamicaktim yeterki 10 dk uyusun da gelissin diye mecbur kaldim. Tv izletmicektim tuvalete gidemez oldum.. Kolik oldugu icin kucaga alisti annem oyalayamiyorum hic bir sekilde durmuyo deyince istemeyerek. h o p p a l a. Aldim. Ev hanimi olsam yine bir nebze daha dikkat ederdim ama hem calisip hem cocugu kontrollu yetistirmek cok zor bide sorunlu bebekse cok daha zor
off 4 tane mi yıllarca vurul vurul bitmiyor el kadar bebek bu kadar kimyasallarla dolu zehiri nasıl sindirecek ondan sonra hep hasta nesil otistik, alerjik astım, dikkat dağınıklığı,hiperaktif kısaca nörolojik tüm rahatsızlıklar ve bir çok şey..Allah sonumuzu hayr etsin..çok üzülüyorum çok3bacaktan bi de agizdan cnm. Evet fazlaaa gerçekten
Kolay degilmis kizlar . bilmiyorum bazen dusunuyorum da eskiden cok is guc varmis ama cocuk yetistirmek cok da zor degilmis gibi.. Tv yok tablet yok zararli icerikli ahlak bozucu bilincalti uyaranlari yok sar kundaga saatlerce uyuyan bebekler. Enteresandirki daha mutlu cocuklar varmis.. Toprakta sokakta buyumusler. Simdi bir evin icinde 40 takla atiyoruz zararli bir sey yapmayalim hasta olmasinlar aman uyusunlar ne bilim yanlis da dusunuyor olabilirim tabi. Daha sagliksiz daha mutsuz daha bagimli memnuniyetsiz cocuklar cok etrafimda.. Agladiginda kucaga alipda alistirmayacaksin cunku her istedigini aglayarak yaptirirlar derlerdi mantikli gelirdi almicam asla derdim. Hadi sıkıyosa alma bakim gozumden dokuyo valla:)))
kııız beni niye etiketlemiyon
Yok canim haklisin huzura giden her yol mubah bana gore, sadece yanlis bilmiyosam bebegin erkek , erkek bebeklerin organlari uzerinde uzun sure durmasi zararli onu demek istiyorum sure konusunda dikkat ettikten sonra rahat edersiniz elbette
canım ya o kadar haklısın ki..
aynen ben de senin gibi hamileyken çok büyük konuştum çoğu konuda..
hepsinde de tükürdüğümü yaladım ilaç ve ayakta sallamak başta olmak üzere...
bu arada dişiniz pırtlamış. hayırlı olsuuun
oyuncak konusunda arayıştayım bilmiyon muu
yalnız örmek çok zor hem iş hem ev hem bebek hem koca...
hangisi kolaysa onu yapıcam galba nazperverim
canım ya o kadar haklısın ki..
aynen ben de senin gibi hamileyken çok büyük konuştum çoğu konuda..
hepsinde de tükürdüğümü yaladım ilaç ve ayakta sallamak başta olmak üzere...
bu arada dişiniz pırtlamış. hayırlı olsuuun
oyuncak konusunda arayıştayım bilmiyon muu
yalnız örmek çok zor hem iş hem ev hem bebek hem koca...
hangisi kolaysa onu yapıcam galba nazperverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?