• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeklerinizi banyoda mı yıkıyosunuz yoksa benim gibi odalara elektrikli soba kuvet düzeneği mi kuruyosunuz?
odada yılıyoruz canım. Geçen küveti dolduralım cıp cıp oynasın dedim, banyoda çok zor oldu UFO felan yaktık, havluya sardık odaya getirdik bu seferde oda soğuktu :/

odada yılıyoruz canım. Geçen küveti dolduralım cıp cıp oynasın dedim, banyoda çok zor oldu UFO felan yaktık, havluya sardık odaya getirdik bu seferde oda soğuktu :/

Odada yikiyorum soba da yanimizda oluyo

Biz de odada yıkıyoruz kalorifer yanıyor sadece.
Galiba yaza kadar banyoda yıkayamıcaz, ben de her seferinde ufoyla önce odayı sıcacık yapmaya çalışıyorum sonra yıkıyorum ama banyo da yıkasam mı diye her seferinde düşünüyorum mesela birlikte yapsak artık banyomuzu:) daha o kadar büyümediler dimi

Kafayi yemek üzereyim ya 2 den beri uyumuyo yorgunluktan ölüyorum gece de 1 de yatti uyumaz mi bir bebek 6 saattir ya:-\

Kafayi yemek üzereyim ya 2 den beri uyumuyo yorgunluktan ölüyorum gece de 1 de yatti uyumaz mi bir bebek 6 saattir ya:-\
Çok iyi anlıyorum Canım seni benim oğlum da dün gece 1'e doğru yattı bugün hep mız mızdı. Üstelik kalabalık misafirim vardı bir sürü hazırlık,telaş :( yardımcı kimse de yok. Ayaklarım zonkluyor resmen

Kızlar bebeklerinizi banyoda mı yıkıyosunuz yoksa benim gibi odalara elektrikli soba kuvet düzeneği mi kuruyosunuz?
ya ben odayi klimayla 45 50 derece yaz sicagi gibi bi isiya getiriyorum :))))) banyoda acele bi sekilde yikayip odada rahat rahat giydiriyorum. giyinirken genelde usuturler bebekler. yikarken ins bisey olmaz

Çok iyi anlıyorum Canım seni benim oğlum da dün gece 1'e doğru yattı bugün hep mız mızdı. Üstelik kalabalık misafirim vardı bir sürü hazırlık,telaş :( yardımcı kimse de yok. Ayaklarım zonkluyor resmen
Ben anlamadim valla salla salla gece emerken kendisi dalardi uykuya artik o da yok uykuya dalamiyor bir türlü ne gündüz ne gece

Bizde orada yıkıyoruz klimayı calıstırıyorum önceden iyice ısımıyo zaten oda biraz küçük hemen ısınıyor biraz suda zaman gecirsin istiyorum ama aceleyle yıkıyoruz üsütmesin diye

Bizde odads yikiyoruz kalorifer yaniyo klimayida aciyoruz canim

Kizlar bende cok uzun zamandir giremiyorun uyku sorunumuz hep var gun 40 dk sallarsam uyuyor gecede 2 saate bir kalkardi bi kac gundur surekli aglayarak uyaniyor anlamadim dismi acaba tam duzelicek derken baska sikinti cikiyor 6 aydir hece gunduz dogru durust uyku yok benim gibi olan varmi yoksa bizimkindemi bi tuhaflik

Back