- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.121
Canim Ben o durumu buradaa paylasmistim belki okumamışsındır benım kızım 2.5 aylıktı doktor kontrolümüzde özel bölgesıne baktı ve burayı sürekli kontrol etmemi söyledi doktorumuz kulak çöpünü sudakrem e sürdü hafif kızarsan kadar açtı.. krem vazelin vs ne varsa bende de sudakrem var ona sürüp bir kaç kez o kısmı açttım kız çocuklarında sık görülen bir durummuş korkmana gerek yok fakat ihmal etme kapanırsa müdahale gerekiyor ve idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuşKizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı
Aynı ben:) bnde serklajla zor bi gebeliten sonra 37de dogurdum. Başlarda tuvalete giderken bile yalnız bırakamıyorum. Şükür biraz normale döndüm daha:)@cimcimesevilay cnm bende oyleyim. Normalde de takintiliyimdir. Oglumdan oncede iki bebegimi kaybettim bunuda serklajla yatarak 36+3 te dogum yaptim. Simdi de gozunun icine bakiyorum. Uykusunu bingildagini donmemesini hep sorun ediyorum. Aslinda her cocugun gelisimi farkli biliyorum ama annelik cok farkliymis. Pimpirikli oldum iyice.
Evet canım suan mama da veriyorum ama sadece gece yatmadan önce. Yada sütü bitince veriyorum. Ama planım ek gıdaya başlayınca mamayida bırakmak. Zaten ek gıdaya öğün yaparsak diğer vakitlerde sütüm ona yeter de artar sanirim.Hosbuldum canım hepinizi tanıyı gibiyim.senin bebisde minyondu ek olarak mamaya mi başlamıştır sen. Bende yavaş yavaş ek gıdaya basladim
Canim doktor bakti biraz yapişiklik var dedi inşallah açilir pişikten de olabilirmiş ben anlamiyorum bi doktora daha göstericem bakalim vazelinin bebekler için olani var miBen pisik olmasın diye hep vazalin surerim zaten nasıl anlaşılır acaba bi rahatsizligimi vardı canım bakınca anlasiliyomu acaba bizde baksak daha önce başka konularda görmüştüm böyle bi şey
Göstericem evet ben de araştirdim canım çok sıkıldıbaşka dr a da göster cnm takip gerektiren bir durum doğru dediyse hastalığı vazelinlik bir durum değil. netten araştır istersen
Evet içim rahat değil başka doktor da baksin bence deİlk defa duydum canim başka bir doktora daha götü r istersen
Canim anlamadim da tam olarak neresinde yapişiklik zaten hizlica muayene etti kizim çok ağlayincaCanim Ben o durumu buradaa paylasmistim belki okumamışsındır benım kızım 2.5 aylıktı doktor kontrolümüzde özel bölgesıne baktı ve burayı sürekli kontrol etmemi söyledi doktorumuz kulak çöpünü sudakrem e sürdü hafif kızarsan kadar açtı.. krem vazelin vs ne varsa bende de sudakrem var ona sürüp bir kaç kez o kısmı açttım kız çocuklarında sık görülen bir durummuş korkmana gerek yok fakat ihmal etme kapanırsa müdahale gerekiyor ve idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş
Eşim korkulacak bir durum olmadiğini söylüyor ama çocuk doktoru değil ve beni rahatlatamiyor o konudahttp://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com/2010/09/vajinal-yapsklk-nedir-nasl-tedavi.html
prenses444
bu linkten okudum ben.
vazelinle düzelicek bişey olduğunu sanmıyorum.
ama okuyup da burda yazan kadınınki gibi bi müdahalede bulunmayın sakın..
allah korusun başka şeyler olur falan..
başka bi doktora daha götürün bence.
gerçi eşiniz doktordu sanırım sizin?
bu konuda yorum yapmadı mı kendisi?
Hosbuldum canimdenizzeynep hosgeldin
Yeter tabi canım bende çevre baskısıyla ek gıdaya başladım bir ay onceX
Evet canım suan mama da veriyorum ama sadece gece yatmadan önce. Yada sütü bitince veriyorum. Ama planım ek gıdaya başlayınca mamayida bırakmak. Zaten ek gıdaya öğün yaparsak diğer vakitlerde sütüm ona yeter de artar sanirim.
canım bence sen evde yokken tek öğün ek gıdaya başlayabilirsiniz.beş aylık olmuş zaten.maşallah bebise kilosu çok iyiMerhaba hanimlar cokkkk uzun bir aradan sonra hepinize ayri ayri merhabalar hic vaktim olmadigi icin yazamiyodum nasilsiniz dilerim sizlerde bebislerde iyidir rahatsiz bebisler varmis cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz yeni katilan arkadaslarda hosgelmisler biz 5gun sonra 5ayi dolduruyoruz ben ise baslayali bir ay oldu sabah ev isi bebek ogleden sonra is aksam bebek ev isi derken hayat cok cabuk akip gidiyor sizlere bir sorum var ben kizima sut sagip birakiyodum ancak simdi zorla az 100cc anca sut cikiyo dolapta sutum var ama onlari icmiyo kizim bende yogurt denedim malum anne sutunun icerigi su oldugu icin cok sulu bir yogurt oldu 2cay kasigi kadar yedi kizim bugun gene yapicam gelelim soruma ek gidayami geceyim mamami vereyim kizima siz ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirmisiniz kilomuz 7200 2400 dogmustu kizim mama ver diyosaniz hangisini onerirsiniz simdiden cok tesekkur ederim
Ben evolvia öneririrm canım mama da.. Ek gıdaya da 6 aydan sonra tam olarak başlarsın. Ben şimdi tattırmalık veya bi yemek kaşığı yoğurt falan veriyorum ama öğün yerine geçmiyor tabi..Merhaba hanimlar cokkkk uzun bir aradan sonra hepinize ayri ayri merhabalar hic vaktim olmadigi icin yazamiyodum nasilsiniz dilerim sizlerde bebislerde iyidir rahatsiz bebisler varmis cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz yeni katilan arkadaslarda hosgelmisler biz 5gun sonra 5ayi dolduruyoruz ben ise baslayali bir ay oldu sabah ev isi bebek ogleden sonra is aksam bebek ev isi derken hayat cok cabuk akip gidiyor sizlere bir sorum var ben kizima sut sagip birakiyodum ancak simdi zorla az 100cc anca sut cikiyo dolapta sutum var ama onlari icmiyo kizim bende yogurt denedim malum anne sutunun icerigi su oldugu icin cok sulu bir yogurt oldu 2cay kasigi kadar yedi kizim bugun gene yapicam gelelim soruma ek gidayami geceyim mamami vereyim kizima siz ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirmisiniz kilomuz 7200 2400 dogmustu kizim mama ver diyosaniz hangisini onerirsiniz simdiden cok tesekkur ederim
İyiyiz canım sen nasilsinmerhaba kızlar nasılsınız :)
Tesekkur ederim onerin icin canim anne sutu yogurdunu begendi devam edeyim o halde her gun isteyken ya sut yetmezse endisesi yasiyorum cunkucanım bence sen evde yokken tek öğün ek gıdaya başlayabilirsiniz.beş aylık olmuş zaten.maşallah bebise kilosu çok iyi
Tamam canim tesekkur ederim peki gunde bir defa mama yetermi senceBen evolvia öneririrm canım mama da.. Ek gıdaya da 6 aydan sonra tam olarak başlarsın. Ben şimdi tattırmalık veya bi yemek kaşığı yoğurt falan veriyorum ama öğün yerine geçmiyor tabi..
canım anne sütünden yogurt tutuyomu nasıl yapıyorsun bnm de buzluk da sutum vardaTesekkur ederim onerin icin canim anne sutu yogurdunu begendi devam edeyim o halde her gun isteyken ya sut yetmezse endisesi yasiyorum cunku
Canim hosgeldin oncelikle. Bende sagip koymustum tadi acimsi sutun yani ilk sagildigi gbi degil. Ancak benn pürelere koymayi planliyorum tadini degistirmezse.Bisey sormak istiyorum buzluga süt koyan var mi.varsa çıkardığımız sütler değişik kokuyomu
Canim buzluktan cikarinca dolapta bekletilmeliymis doktor we ebeler mutlaka oyle yap dediler oda sicakliginda bile kalmamaliymis.coy kuzu minnak. sağlığı yerindeyse farkı kapatır canım daha sonra. çok minnak mış kıyamam.
bizim de bıngıldak ufalmış bu ay bakacak büyümesine büyümesi durmuşsa kafa çapının dr a yönlendirecek. erken kapanmasının problemleri var ama elle kontrolde anlaşılmayıp makinayla hala açık olabiliyormuş. kötü düşünmemeye çalışıyorum. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek. kafa çapını kontrol et canım büyüyor mu diye.
ben de buzluğa atıyorum çıkarınca sıkıntısız içiyor. çözülünce tekrar dondurulmuyor. ısıtınca tekrar ısıtılmıyor. ve ağza değince bi saat içinde tüketilmeli.
kaynar suya koyup ısıtmayın. bn önce poşedi soguk su altına tutuyorum yavaş yavaş sıcak suyu açıyorum. buz eriyince ılıl su içine koyup ısıtıyorum.
Canim cok gecmis olsun, dogustan miymis??Kizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı
Hosbuldum canım.aynen bende öyle yaparım diye bi heves sagmistim süt ama benim kız kendine özel yaptığım hiç bisey yemiyo.İnsallah senin bebis yerCanim hosgeldin oncelikle. Bende sagip koymustum tadi acimsi sutun yani ilk sagildigi gbi degil. Ancak benn pürelere koymayi planliyorum tadini degistirmezse.
Canim buzluktan cikarinca dolapta bekletilmeliymis doktor we ebeler mutlaka oyle yap dediler oda sicakliginda bile kalmamaliymis.c
Canim cok gecmis olsun, dogustan miymis??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?