2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı
Canim Ben o durumu buradaa paylasmistim belki okumamışsındır benım kızım 2.5 aylıktı doktor kontrolümüzde özel bölgesıne baktı ve burayı sürekli kontrol etmemi söyledi doktorumuz kulak çöpünü sudakrem e sürdü hafif kızarsan kadar açtı.. krem vazelin vs ne varsa bende de sudakrem var ona sürüp bir kaç kez o kısmı açttım kız çocuklarında sık görülen bir durummuş korkmana gerek yok fakat ihmal etme kapanırsa müdahale gerekiyor ve idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş

Aynı ben:) bnde serklajla zor bi gebeliten sonra 37de dogurdum. Başlarda tuvalete giderken bile yalnız bırakamıyorum. Şükür biraz normale döndüm daha:)

X
Hosbuldum canım hepinizi tanıyı gibiyim.senin bebisde minyondu ek olarak mamaya mi başlamıştır sen. Bende yavaş yavaş ek gıdaya basladim
Evet canım suan mama da veriyorum ama sadece gece yatmadan önce. Yada sütü bitince veriyorum. Ama planım ek gıdaya başlayınca mamayida bırakmak. Zaten ek gıdaya öğün yaparsak diğer vakitlerde sütüm ona yeter de artar sanirim.

Ben pisik olmasın diye hep vazalin surerim zaten nasıl anlaşılır acaba bi rahatsizligimi vardı canım bakınca anlasiliyomu acaba bizde baksak daha önce başka konularda görmüştüm böyle bi şey
Canim doktor bakti biraz yapişiklik var dedi inşallah açilir pişikten de olabilirmiş ben anlamiyorum bi doktora daha göstericem bakalim vazelinin bebekler için olani var mi

Canim anlamadim da tam olarak neresinde yapişiklik zaten hizlica muayene etti kizim çok ağlayinca

Eşim korkulacak bir durum olmadiğini söylüyor ama çocuk doktoru değil ve beni rahatlatamiyor o konuda

Yeter tabi canım bende çevre baskısıyla ek gıdaya başladım bir ay once

Merhaba hanimlar cokkkk uzun bir aradan sonra hepinize ayri ayri merhabalar hic vaktim olmadigi icin yazamiyodum nasilsiniz dilerim sizlerde bebislerde iyidir rahatsiz bebisler varmis cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsiniz yeni katilan arkadaslarda hosgelmisler biz 5gun sonra 5ayi dolduruyoruz ben ise baslayali bir ay oldu sabah ev isi bebek ogleden sonra is aksam bebek ev isi derken hayat cok cabuk akip gidiyor sizlere bir sorum var ben kizima sut sagip birakiyodum ancak simdi zorla az 100cc anca sut cikiyo dolapta sutum var ama onlari icmiyo kizim bende yogurt denedim malum anne sutunun icerigi su oldugu icin cok sulu bir yogurt oldu 2cay kasigi kadar yedi kizim bugun gene yapicam gelelim soruma ek gidayami geceyim mamami vereyim kizima siz ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirmisiniz kilomuz 7200 2400 dogmustu kizim mama ver diyosaniz hangisini onerirsiniz simdiden cok tesekkur ederim

canım bence sen evde yokken tek öğün ek gıdaya başlayabilirsiniz.beş aylık olmuş zaten.maşallah bebise kilosu çok iyi

Ben evolvia öneririrm canım mama da.. Ek gıdaya da 6 aydan sonra tam olarak başlarsın. Ben şimdi tattırmalık veya bi yemek kaşığı yoğurt falan veriyorum ama öğün yerine geçmiyor tabi..

Ben evolvia öneririrm canım mama da.. Ek gıdaya da 6 aydan sonra tam olarak başlarsın. Ben şimdi tattırmalık veya bi yemek kaşığı yoğurt falan veriyorum ama öğün yerine geçmiyor tabi..
Tamam canim tesekkur ederim peki gunde bir defa mama yetermi sence

Bisey sormak istiyorum buzluga süt koyan var mi.varsa çıkardığımız sütler değişik kokuyomu
Canim hosgeldin oncelikle. Bende sagip koymustum tadi acimsi sutun yani ilk sagildigi gbi degil. Ancak benn pürelere koymayi planliyorum tadini degistirmezse.
Canim buzluktan cikarinca dolapta bekletilmeliymis doktor we ebeler mutlaka oyle yap dediler oda sicakliginda bile kalmamaliymis.c
Kizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı
Canim cok gecmis olsun, dogustan miymis??

Hosbuldum canım.aynen bende öyle yaparım diye bi heves sagmistim süt ama benim kız kendine özel yaptığım hiç bisey yemiyo.İnsallah senin bebis yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…