2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nazperver cnm bizimkide cokbaz kalmis bu ay kapanir dedi. Kafa capimizda 43cmdi 44 olmus. Buyume var yani. Dr da 6 ayda da kapanabilir endiselenme sorum olmaz dedi ama netten okuyunca insan endiseleniyor. İnsallah ikimizinde sorun olmaz. Yarin kontrolden sonra beni de bilgilendirir misin?

Bingildak beynin buyumesini sagliyor. Erken kapandiginda buyume durabiliyormus. Buda zeka problemlerine yol acabiliyomus.Tabi sadece bingildaga bagli degil. Bingildak kapanipta kafa capi buyumesi durursa asil sorun oluyomus. Kizlar sizi korkutmak istemem bildigim okudugum bu. Ama drumuz 6. Aydan itibaren kapanmasi zaten normal dedi. Bakalim takip edicez.

Maşallah canim benim kizim da 4.5 aylik 6 kilo olmuş boy da 60 cm minyon bizimkiler:)

Ya ben boyle okudukca iyice takinti yapıyorum aslinda burdan bu zamana kadar cok guzel bilgiler edindim ama bilmiyorum ne kadar dogru ben oglumu surekli kîyaslîyırum bikere boyu bu aydaki bebek icin kısa boyuna gore kilosu fazla daha dönemiyor ne bilim acaba uzar mı acaba fos kilo mu hep boyle tombik mi olacak hic donmicek mi oturamicak mı hadi emekleyemez se yürüyemezse konusamaz sa uzayamazsa Allahım ya bin türlü sey kuruyorum kafamda offf

Kızlarrrr bgn buralar ne kadar sessiz, nerdesiniiiizzz ?? :)
Ya şu bıngıldak olayını biri bana açıklayabilir mi? Erken kapanması kötü bişey mi?
bıngıldak erken kapanması takip ediliyor. kafası büyümeye devam edip etmemesi önemli. herkes nerede bmm özelden spring e sor istersen :)

tmm cnm aksilik olmazsa yarın dr dan sonra yazarım
bnde başta çok takıyordum ama fiziksel gelişimsel çocuklar var denk gelip görünce şükrediyorum. her çocuk yürüyecek kınuşacak şu dönemin keyfini çıkaralım yeter

cimcimesevilay cnm bende oyleyim. Normalde de takintiliyimdir. Oglumdan oncede iki bebegimi kaybettim bunuda serklajla yatarak 36+3 te dogum yaptim. Simdi de gozunun icine bakiyorum. Uykusunu bingildagini donmemesini hep sorun ediyorum. Aslinda her cocugun gelisimi farkli biliyorum ama annelik cok farkliymis. Pimpirikli oldum iyice.

Maşallah nazperver cim.sen 4 kiloluk olgusu rahat dogurdun.benim minicik kizimda çok fazla dikisim oldu

Kızlar bebeğim 4 ay 22 günlük. Bizimde doktor kontrolumuz vardı.7450 kilo 64 cm olmuş prensesim.sadece anne sütü alıyor.sağa sola dönüyor ayak parmaklarını emiyor :)Dr gelişimi gayet iyi dedi artık kucağınıza oturtabilirsiniz 2 hafta sonrada destekli oturtabilirsiniz dedi.ek gıdaya geçmeden önce emzirme sıklığını ayarlamalisin dedi.bu aydaki bir bebek 4 saatte bir emmeli ona gore emzir dedi ama nerde biz 2 saatte bir emisiyoruz :) 6 dan sonra yoğurt+meyve rendesi+tam buğday ekmek şeklinde 6 kaşıkla başlanıp 12 kaşık kahve fincanı ve sonra çay bardağı kadar yemesi sağlanacak dedi.7. Aya kadar kahvaltı yok dedi.yoğurt günlük mayalanacak yoğurttan sonra sebze corbalarina gecicez dedi.süzgeç, blender kullanılmayacak dedi.işte 1 yaşına kadar bal,yumurta beyazı,tuz,baharat vs yok dedi.2 yaşına kadarda patlıcan,karnibâhar,lahana yok dedi..bi liste verdi hangi saat emzirmeliyim hangi saat ekbesin yedirmeliyim diye..bu arada biz devlet (askeri) hastaneye gidiyoruz baya ilgililer..bizdende böyle teyzeleri

Canım maşallah bebeğinin gelişimi çok güzel benim bebeğimde 2 saate acıkıyor sürekli memede bir turlu 4 saate çıkaramadım arayı. Listeden bahsetmişsin goruntusunu koyabilirmisin

Kizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı
Ben pisik olmasın diye hep vazalin surerim zaten nasıl anlaşılır acaba bi rahatsizligimi vardı canım bakınca anlasiliyomu acaba bizde baksak daha önce başka konularda görmüştüm böyle bi şey

Kizlar bugün doktor kizimin vajinasinda yapişiklik olduğunu ve vazelin sürmem gerektiğini söyledi var mi böyle bir durumla karşilaşan iyice kafaya takmaya başladim canım sıkıldı

başka dr a da göster cnm takip gerektiren bir durum doğru dediyse hastalığı vazelinlik bir durum değil. netten araştır istersen

İlk defa duydum canim başka bir doktora daha götü r istersen

linkteki kadınlarkulubu yazısını çıkar o şekilde oku. sanırım siteden engel veriyo link paylaşımına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…