2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
güle güle kullanın canım, şifa olsun inş, bende verdim yrn gelir inş

Aynen kalkıyor konuşmaya çalışıyor.
Calisinca daha zor tabi .ama Allah bir yardım ediyor anne olmak böyle ymis demek ki.
uykusuz olduğunda bnde gergin oluyorum hemen veriyorum babasına evde ise tabi
ayy senin şu ay ay yaptığın fotolara bayılıyorum her ay bende yapayım diyorum bi aklıma gelmiyo yrn yapacam inş :)

bu kan ilacı konusu hangi sitede konuşulduysa tartışmaya sebep olmuş..
Neyse, ben paylaşımın için teşekkür ederim. Faydalandım şunu arkadaşlara belirteyim, kullanmayacak deilim, sadece haftaya gittiğimde kafandakini soru işaretlerimi soracağım. Tatmin edici cevaplar alınca tabiki kullancam

Tskler iyi dileklerin icin hastahaneye goturdum antibiyotik verdi cok kotu oksuruyor bide hiriltisi var bide sesi degismis ustunede geceden bu yani midesinde bi kasik birsy kalmamis veriyorum direk hepsini kusuyo
oyy kuzuuum, insan kıyamıyo yaa, tez zamanda iyileşir inşş.. Annesi ıhlamur ver yarım çay bardağı, iyi geliyo

Kızlar bebişlerinizin kilosu ve boyunu yazar mısınız ? Doğum kilosunu da eklerseniz sevinirim.. :*
3600 doğdu, 4 aylıkken yani 2 hafta önce 9600 oldu. Boyu 67 cm. İlk ay gece 1 kere mama takviyemiz vardı, 3 aydır sadece anne sütü. Allah evlatlarımızı bize başğışlasın, âmin

Kızlar tam isim nası ekleniyo bilmiyorum da bazı arkadaşlar var merak ettiğim, özlediğim.. Nerelerdeler acaba??
Nehirbaran
Miraç
Sirrieyvan
Edc (tam hatırlayamadım)
Bu ara pofuduk da yok
Ve daha niceleri..

Ben tesekkur ederim

Kızlar tam isim nası ekleniyo bilmiyorum da bazı arkadaşlar var merak ettiğim, özlediğim.. Nerelerdeler acaba??
Nehirbaran
Miraç
Sirrieyvan
Edc (tam hatırlayamadım)
Bu ara pofuduk da yok
Ve daha niceleri..
Ben de merak ediyorum
nehir 1 ay olacak siteye girmeyeli,pofuduk bu gun online olmus
ECD75 i ben de merak ediyorum agustosda en son online olmus
Sirrieyvanlar iyi instagramda goruyorum
Miraci bilmiyorum

29 mayis ta 36+5 te 3640 kg 50 cm doğdu.şimdi 8300kg 67 cm.sadece anne sütü aliyo.
Maşallah canım. Benim ki 20 haziranda 3680 gr doğdu, sonra 3500 e falan düştü kilosu.. Şimdi 67 cm 7 kilo. Kilosu az diye üzülüyorum. Sadece anne sütü aldığı halde bebişlerinizin bı kiloyu bulması çok güzel ben 3. Aydan sonra mamaya başladım sutum yetmedi..

Amin canm maşallah senin bebişine de, çok iyi kiloları..

3250 dogdu
4.5 aylikken 8400 kilo, 68 sm
Sadece anne sutuyle besledim
Sizin nasil?
Benimki 7 kilo, 67 cm.. 3 aydan sonra mamaya da başladım ama ne fayda.. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil diyorum ama sizlerin bebişlerin kilosunu duyunca zayıf kaldı diye üzülüyorum. 3680 gr doğmuştu.

Benimki 7 kilo, 67 cm.. 3 aydan sonra mamaya da başladım ama ne fayda.. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil diyorum ama sizlerin bebişlerin kilosunu duyunca zayıf kaldı diye üzülüyorum. 3680 gr doğmuştu.
Uzulmeye degmez cunki genetik bu kilo,boy
Boyu iyi, kilosu da az degil normal
Saglikli olsunlar da gerisi onemli degil

Kızlar bebişlerinizin kilosu ve boyunu yazar mısınız ? Doğum kilosunu da eklerseniz sevinirim.. :*
Cnm 2 haziran 3200 doğduk. Şuan 5 ay bitti 3 gun önce 7500 kilo 68 cm boyumuz
Sadece anne sütü.
ayy senin şu ay ay yaptığın fotolara bayılıyorum her ay bende yapayım diyorum bi aklıma gelmiyo yrn yapacam inş :)
sağol cnm sende yap valla çok zevkli .çok eğleniyorum ben.stres atiyorum. ilk ay yapmayı unuttum sonrası yaptım hep.

Kizlar cildiracagim cok kotu agliyor apartman ayaga kalkti.. 4.ay asisi zorluk ceken varmi . asidan olabilirmi dun oldu asi bugun mizmizdi surekli. Ama 50 dk dir susturamiyorum sesi gitti bagirmaktan
yeni gördüm canım ya kıyamam. biz anladıkki bacak aşı yerleri ağrıyordu bacağını tutunca çarpınca ağlıyordu. taa dün yazmışsın geçmiştir inşallah.

ben sadece tattırıyorum. ama bebişe yemek verirken içinde domates yumurta tuz şeker olmayacak. sırf bu sebepten kendi yemeklerimizden tattıramıyorum

gle güle kullanın cnm.
ben resmen model seçemedim araları düğümlü mü taşların

ben sadece tattırıyorum. ama bebişe yemek verirken içinde domates yumurta tuz şeker olmayacak. sırf bu sebepten kendi yemeklerimizden tattıramıyorum
Aynen ben de, yemekler genelde bahartli yumurtali domatesli sekerli
Ama kahvalti yaptigimda peynir,smetan tattiriyorum bayiliyor agzini acip bekliyor ver diye
Bi de sadece komposto yapip iciriyorum onu da pek seviyor

bnm ki 4035 53 cm doğdu. 5. gün 3600 e düştü.
4. ay kontrolde 7500 gr 68 cm di.
sadece anne sütü. ama şu sorgusuz suaşsiz meme edenlerden olsa diyo insan içinden boğum boğum olsa
bizimki toksa hiç işi yok sütle fln

S skelebeks canim etiketlemek istedigin kisinin nickinin onune @ koyuyosun
Mesela S skelebeks
ismini tam hatırlayamıyosam :)

Ben de merak ediyorum
nehir 1 ay olacak siteye girmeyeli,pofuduk bu gun online olmus
ECD75 i ben de merak ediyorum agustosda en son online olmus
Sirrieyvanlar iyi instagramda goruyorum
Miraci bilmiyorum
nerden bakıyosun canım ya :) inş iyilerdir ne diyelim

aslında kıyaslamak pek doğru deil canım. Bizler aynı boy ve kilodamıyız da onlar aynı olsun, genetik biraz. Biz karı koca uzunuz, ve azcık şişman :)kardeşim 1.97, 110 kilo idi oğlum da ona benziyo sanki.. İri olcak gibi. Sağlıklı olsunlarda inş

canım benimki aynen öyleydi valla, ama bu aralar ağlayıp da meme emdiğini istediğini görmedim, ben vermesem aklına gelmicek. Hatta verdiğimde almadığı oluyo. Önceden ağladığı an meme emince susardı, artık çığlık çığlığa ağlıyo susmuyo.. Meme grevinde felan deildir inşşş :/

Aynen yaa :)) benimkinin de alakası yok. Ama böyle mutlular sanırım sağlıklı olsunlar da napalım ..

Canim yykaridaki ankette hepsi oy kullanmis hic ugrasmadan buluyorum ordan tiklayip profillerine bakiyorum en son etkinlik yazıyor
Etiketleyince de @ isaretini koyup ne kadar nicklerini hatirliyorsam yaziyorum altta cikiyor tikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…