- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.701
güle güle kullanın canım, şifa olsun inş, bende verdim yrn gelir inşKızlar kehribar kolyemiz geldi.verezeyn den aldım.sertifikalı üzerinde güzel bir notla çok hoş bir pakette geldi.okudum faydalarınıda gaz ve kolik sancılarınıda büyük oranda azaltıyormuş.hadi bakalım şifa olsn inşallh.Eki Görüntüle 1678441
ayy senin şu ay ay yaptığın fotolara bayılıyorum her ay bende yapayım diyorum bi aklıma gelmiyo yrn yapacam inş :)Aynen kalkıyor konuşmaya çalışıyor.
Calisinca daha zor tabi .ama Allah bir yardım ediyor anne olmak böyle ymis demek ki.
uykusuz olduğunda bnde gergin oluyorum hemen veriyorum babasına evde ise tabi
bu kan ilacı konusu hangi sitede konuşulduysa tartışmaya sebep olmuş..Selam
Dunku tartismada uyenin bana ettigi hakaretlerden dolayi rapor etmistim onu
Bana da ona tekrar cevap verdigim icin 1 gunluk ceza geldi
Kan ilaci hakkinda degil de daha cok tahlil icin gerilip tartistim
Yazdiklarimin da arkasindayim hala
Sadece bildiklerimi paylastim
Iyi gunler
Neyse, ben paylaşımın için teşekkür ederim. Faydalandım şunu arkadaşlara belirteyim, kullanmayacak deilim, sadece haftaya gittiğimde kafandakini soru işaretlerimi soracağım. Tatmin edici cevaplar alınca tabiki kullancam
oyy kuzuuum, insan kıyamıyo yaa, tez zamanda iyileşir inşş.. Annesi ıhlamur ver yarım çay bardağı, iyi geliyoTskler iyi dileklerin icin hastahaneye goturdum antibiyotik verdi cok kotu oksuruyor bide hiriltisi var bide sesi degismis ustunede geceden bu yani midesinde bi kasik birsy kalmamis veriyorum direk hepsini kusuyo
3600 doğdu, 4 aylıkken yani 2 hafta önce 9600 oldu. Boyu 67 cm. İlk ay gece 1 kere mama takviyemiz vardı, 3 aydır sadece anne sütü. Allah evlatlarımızı bize başğışlasın, âminKızlar bebişlerinizin kilosu ve boyunu yazar mısınız ? Doğum kilosunu da eklerseniz sevinirim.. :*